calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Masterclass i bæredygtighed

Anna Flysjö

Anna har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning i mejeriproduktion fra Aarhus Universitet. 

Vores underviser Anne Magrethe Nebel

Anna Margrethe

Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Annabeth Aagaard

Annabeth Aagaard har 25 års erfaring med bæredygtige transformationer og bæredygtig ledelse som leder, forsker og rådgiver for private som offentlige virksomheder. Hun er PhD, lektor og direktør for Interdisciplinært Centre for Digital Forretningsudvikling, Aarhus Universitet, hvor hun forsker indenfor digital og bæredygtig forretningsudvikling og innovation og har udgivet 15 bøger og over 200 artikler.

Anne Mette

Anne Mette

Anne Mette har gennem mere end 15 år fungeret som konsulent og projektleder for såvel offentlige og private organisationer og har en bred undervisningserfaring samt en baggrund som bl.a. HR- og uddannelseschef i detailhandlen.

marketing kursus, marketing uddannelse

Arnt Gustafsson

Arnt Gustafsson har arbejdet med marketing gennem mere end 30 år og er i dag leder af Mindshares afdeling for Strategi & Analyse, hvor han rådgiver inden for optimering af kommunikation, brand udvikling, målgrupper og medieeffektivitet.

Underviser hos Aros Business Academy, Birgitte Sonne Schmidt

Birgitte Krarup Sonne-Schmidt

Birgitte har bred erfaring inden for økonomistyring og finanstransformation fra en række primært større danske produktions- og servicevirksomheder, herunder Ørsted og GN Hearing og har desuden arbejdet som management konsulent hos Deloitte Consulting.

Underviser og psykolog, Eva Hertz

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Viser den ene af underviserne for kurset

Flemming Møldrup

Flemming Møldrup er strategisk og kreativ rådgiver med fokus på bæredygtig kommunikation og branding. Han har siden 2016 arbejdet fokuseret med bæredygtighed og ansvarlighed for en lang række danske virksomheder og var i 2016 med til at stifte forandringsbureauet Märk, som hjælper virksomheder ind i en mere ansvarlig fremtid.

Henning Andersen Bröchner

Henning Andersen Bröchner

Henning Andersen Bröchner har 25 års CFO-erfaring fra selskaber som TOP-TOY, Løgismose Meyers, KOMPAN og IC Group. Han har således været koncern-CFO i internationalt arbejdende virksomheder med selskaber i alle dele af verden.

Henriette

Henriette Cranil

Henriette er autoriseret psykolog fra Københavns Universitet og har næsten 20 års erfaring som både psykolog og leder i den offentlige og private sektor.

henrik-kragh, hr uddannelse

Henrik Kragh Møller

Henrik har været ansat som HR Vice President hos SAS Scandivavian Airlines, Thermo Fischer Scientific, Tetrapak og Danisco og som Senior HR Vice President hos H. Lundbeck. Han har desuden vært HR-chef hos Deutsche Post International og begyndte oprindeligt sin HR-karriere hos Bang & Olufsen.

Jan Buchwald

Jan

Jan har arbejdet med krisehåndteringen stort set hele sin karriere. Med en baggrund som leder, uddannelsesansvarlig og operativ indsat er han er kompetent underviser i krisestyring og risikovurdering.

Underviser hos Aros Business Academy, Kathrine Louise Nielsen

Kathrine

Kathrine er som tekstforfatter specialist i at skrive tekster, der skal få folk til at reagere. Hun har bl.a. hjulpet en styrelse med at få 25 % flere ansøgere til en jobannonce.

Underviser hos Aros Business Academy, Kim

Kim

For Kim er teamudvikling og vinderkultur en passion - derfor er han en af landets bedste!

Underviser hos Aros Business Academy, Kristoffer West

Kristoffer

Kristoffer er dedikeret til business intelligence, og har mange års erfaring som projektleder og IT konsulent.

lene_beier-simonsen, hr kursus

Lene Beier-Simonsen

Lene Beier-Simonsen har mere end 20 års erfaring inden for organisationsudvikling og forandringsledelse fra konsulentbranchen og større danske og internationale organisationer som NNIT og Københavns Lufthavne A/S.

Underviser hos Aros Business Academy, Lisberth Nowack

Lisbeth

Lisbeth har 19 års erfaring med rekruttering. Hun har arbejdet som selvstændig konsulent for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher. 

Louise Laumann Kjær, bæredygtighed, sustainability

Louise Laumann Kjær

Louise Laumann Kjær rådgiver virksomhedere og institutioner inden for klimaregnskaber, livscyklusvurdering (LCA) og bæredygtige forretningsmodeller og har i en længere årrække arbejdet med at opgøre klima- og miljøbelastningen forårsaget af virksomheder, produkter og services.

markedsføringsuddannelse

Mads Jensen

Mads Jensen har været marketingchef hos Bestseller og CCO hos Søstrene Grene. Hos Søstrene Grene var han desuden ansvarlig for virksomhedens digitale transformation og spillede en central rolle i virksomhedens udvikling og store internationale ekspansion.

Underviser hos Aros Business Academy, Malene

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Manjit Dif, hr uddannelse

Manjit Dif

Manjit Dif er chefkonsulent og ansvarlig for HR-udvikling hos HOFOR. Med 15 års erfaring fra virksomheder som H. Lundbeck, Novo Nordisk og Københavns Lufthavne har hun gjort karriere inden for HR med fokus på ledelse, læring og udvikling. 

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin Bjergegaard

Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mogens - projektlederuddannelse, ipma

Mogens

Mogens er en yderst erfaren underviser og rådgiver inden for projektledelse og har undervist og rådgivet et hav af private og offentlige virksomheder med henblik på at styrke deres projekter markant.

Morten Lund

Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

machine learning kursus

Morten

Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group.

Viser den ene af underviserne for kurset

Nicoline Olesen

Nicoline Olesen er strategisk rådgiver med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. Derudover er hun Head of Communications i B Corp Nordic og underviser desuden i bæredygtig kommunikation på DMJX.

Professor og underviser hos Aros Business Academy, Mads Hermansen

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Underviser hos Aros Business Academy, Terne

Terne (København)

Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Som underviser er hun engageret og vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.

Design Thinking - Uri

Uri

Vores underviser Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Kursuskategorier

Loading