calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Masterclass i bæredygtighed

Anna Flysjö

Anna har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning i mejeriproduktion fra Aarhus Universitet. 

Billeder af vores underviser Christian Pfeiffer

Christian

Christian er en passioneret underviser med stor erfaring inden for ledelse og lederudvikling. Som underviser er han særligt optaget af at udvikle det personlige lederskab og facilitere organisationsudvikling.

Underviser hos Aros Business Academy, Ernst Lohse

Ernst

Ernst er en erfaren underviser, og han har brugt mere end 25 år på at udvikle og facilitere IT-kurser til alle typer af brancher.

Underviser og psykolog, Eva Hertz

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Henriette

Henriette Cranil

Henriette er autoriseret psykolog fra Københavns Universitet og har næsten 20 års erfaring som både psykolog og leder i den offentlige og private sektor.

Jan Buchwald

Jan

Jan har arbejdet med krisehåndteringen stort set hele sin karriere. Med en baggrund som leder, uddannelsesansvarlig og operativ indsat er han er kompetent underviser i krisestyring og risikovurdering.

Underviser hos Aros Business Academy, Jesper Staghøj
Underviser hos Aros Business Academy, Kathrine Louise Nielsen

Kathrine

Kathrine er som tekstforfatter specialist i at skrive tekster, der skal få folk til at reagere. Hun har bl.a. hjulpet en styrelse med at få 25 % flere ansøgere til en jobannonce.

Underviser hos Aros Business Academy, Kim

Kim

For Kim er teamudvikling og vinderkultur en passion - derfor er han en af landets bedste!

Underviser hos Aros Business Academy, Kristoffer West

Kristoffer

Kristoffer er dedikeret til business intelligence, og har mange års erfaring som projektleder og IT konsulent.

Underviser hos Aros Business Academy, Lisberth Nowack

Lisbeth

Lisbeth har 19 års erfaring med rekruttering. Hun har arbejdet som selvstændig konsulent for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher. 

Underviser hos Aros Business Academy, Malene

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin Bjergegaard

Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Underviser hos Aros Business Academy, Mikkel

Mikkel

Mikkel hjælper dig med udvikling af økonomistyring og strategisk ledelse i jeres organisation!

Mogens - projektlederuddannelse, ipma

Mogens

Mogens er en yderst erfaren underviser og rådgiver inden for projektledelse og har undervist og rådgivet et hav af private og offentlige virksomheder med henblik på at styrke deres projekter markant.

Underviser hos Aros Business Academy, Morten Lund

Morten Lund

Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

Professor og underviser hos Aros Business Academy, Mads Hermansen

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Underviser hos Aros Business Academy, Terne

Terne (København)

Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Som underviser er hun engageret og vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.

Ulrik Hjorth underviser

Ulrik Hjorth

Ulrik Hjorth har erfaring som CEO i Netcompany og Group CFO for Trustpilot. Nu er han tilbage i Danmark og arbejder som professionelt bestyrelsesmedlem og investor.

Uri

Vores underviser Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Kursuskategorier

Loading