calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Christian

Christian har flere års erfaring som leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, forandringsledelse og organisationsudvikling i både private og offentlige virksomheder.

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Lisbeth

Lisbeth har 19 års erfaring med rekruttering. Hun har arbejdet som selvstændig konsulent for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher. 

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Morten

Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år - både som underviser og på konsulentbasis.

Nikolaj

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år.

Poul

Poul har mange års erfaring med ledelse i store danske virksomheder som Maersk, Carlsberg og Livgarden. Det har givet ham en ualmindelig veludviklet sans for det gode ledelsesteam og effektiv ledelsesadfærd, der spiller enkeltpersoner og organisationer gode.

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Rikke

Rikke arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver med speciale i assertiv kommunikation.

Terne

Terne faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder.

Thomas

Thomas arbejder med procesoptimering, både som afdelingsleder og som konsulent. Han er en spændende og udfordrende underviser, der skaber udbytte for alle kursister.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er forfatter til bogen "Disrupt eller dø!" (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Kursuskategorier

Loading