calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Alexandra

Alexandra er uddannet civilingeniør og chefkonsulent i NIRAS. Hun har specialiseret sig i kvantificeringen af miljøpåvirkninger med en M.Sc. i miljøteknologi fra DTU og Ph.d. samme sted.

Masterclass i bæredygtighed

Anna Flysjö

Anna har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning i mejeriproduktion fra Aarhus Universitet. 

Vores underviser Anne Magrethe Nebel

Anna Margrethe

Anna Margrethe er en yderst erfaren underviser, coach, supervisor og proceskonsulent, der anvender grafisk facilitering i alle tænkelige sammenhænge. Hendes undervisning er kendetegnet af høj faglighed, nærvær og et glimt i øjet, og hendes tilgang er praksisrettet, så deltagerne efter kurset vil være trænet i såvel at tegne som at bruge grafisk facilitering som procesfaciliteringsredskab.

Anne Mette

Anne Mette har gennem mere end 15 år fungeret som konsulent og projektleder for såvel offentlige og private organisationer og har en bred undervisningserfaring samt en baggrund som bl.a. HR- og uddannelseschef i detailhandlen.

marketing kursus, marketing uddannelse

Arnt Gustafsson

Arnt Gustafsson har arbejdet med marketing gennem mere end 30 år og er i dag leder af Mindshares afdeling for Strategi & Analyse, hvor han rådgiver inden for optimering af kommunikation, brand udvikling, målgrupper og medieeffektivitet.

Bent Jørgensen

Bent har mange års erfaring som partner i PwC og har rådgivet danske- og internationale virksomheder inden for risikostyring, omstruktureringer og refinansiering.  Bent er tillige ekstern lektor på CBS i finansiering og har i forbindelse hermed modtaget årets undervisningspris for fremragende undervisning

Bettina Skårup

Bettina Skårup

Bettina er en garvet netværksfacilitator med mere end 10 års erfaring i bagagen.

Underviser hos Aros Business Academy, Birgitte Sonne Schmidt

Birgitte Krarup Sonne-Schmidt

Birgitte har bred erfaring inden for økonomistyring og finanstransformation fra en række primært større danske produktions- og servicevirksomheder, herunder Ørsted og GN Hearing og har desuden arbejdet som management konsulent hos Deloitte Consulting.

Bjarne

Bjarne har som partner i et konsulenthus markedsansvaret for strategisk bæredygtig udvikling. Han har rådgivet mere end 200 virksomheder i bæredygtig omstilling, med hovedfokus på hvordan de arbejder med nedsætte deres klimaaftryk. Han er en erfaren og kompetent underviser, der over de sidste 13 år har undervist mere end 3000 kursister i bæredygtig omstilling, kommunikation og strategi.

Christian

Christian Eriksen har 15 års erfaring inden for bæredygtighed og klima og er ekspertisechef for klima og bæredygtig udvikling hos NIRA.  

Kursus i PowerPoint - Claes Warning Holbeck

Claes Warning Holbeck

Claes er en passioneret underviser, der brænder for at gøre PowerPoint-præsentationer fængende og let spiselige for modtageren.

Underviser og psykolog, Eva Hertz

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Frederikke Aasted, bæredygtighedsuddannelse

Frederikke Aasted

Frederikke er seniorrådgiver inden for bæredygtighed og arbejder værdibaseret i krydsfeltet mellem strategi og bæredygtighed. Hun hjælper klienter med at blive fit til fremtiden ved at levere baseline- og strategiprocesser, bæredygtighedindsigter og kapacitetsopbygning.

Henning Andersen Bröchner

Henning Andersen Bröchner

Henning Andersen Bröchner har 25 års CFO-erfaring fra selskaber som TOP-TOY, Løgismose Meyers, KOMPAN og IC Group. Han har således været koncern-CFO i internationalt arbejdende virksomheder med selskaber i alle dele af verden.

henrik-kragh, hr uddannelse

Henrik Kragh Møller

Henrik har været ansat som HR Vice President hos SAS Scandivavian Airlines, Thermo Fischer Scientific, Tetrapak og Danisco og som Senior HR Vice President hos H. Lundbeck. Han har desuden vært HR-chef hos Deutsche Post International og begyndte oprindeligt sin HR-karriere hos Bang & Olufsen.

Jan Buchwald

Jan

Jan har arbejdet med krisehåndteringen stort set hele sin karriere. Med en baggrund som leder, uddannelsesansvarlig og operativ indsat er han er kompetent underviser i krisestyring og risikovurdering.

Jasper

Jasper arbejder som konsulent og fokuserer især på virksomheders arbejde med klima og bæredygtighed og særligt Livscyklusvurderinger.

Underviser hos Aros Business Academy, Joachim Steenstrup

Joachim Steenstrup

Joachim Steenstrup has extensive experience in the field of change management and corporate change communication.

Underviser hos Aros Business Academy, Kathrine Louise Nielsen

Kathrine

Kathrine er som tekstforfatter specialist i at skrive tekster, der skal få folk til at reagere. Hun har bl.a. hjulpet en styrelse med at få 25 % flere ansøgere til en jobannonce.

Underviser hos Aros Business Academy, Kim

Kim

For Kim er teamudvikling og vinderkultur en passion - derfor er han en af landets bedste!

Underviser hos Aros Business Academy, Kristoffer West

Kristoffer

Kristoffer er dedikeret til business intelligence, og har mange års erfaring som projektleder og IT konsulent.

Lasse

Lasse er specialist i livscyklusvurderinger (LCA) og cirkulær økonomi (CØ). har rådgivet en lang række virksomheder i udarbejdelse og brugen af LCA som værktøj til at optimere deres produkter. Han har desuden undervist både erhvervsorganisationer, virksomheder og studerende i brug og udarbejdelse af LCA og CØ.

Lene Andersen

Lene Andersen

Når Lene underviser er det med en praksisnær tilgang og fokus på brug af værktøjer og modeller i egen kontekst. Hendes undervisningsstil er engagerende, interaktiv og med god energi, hvor egne udfordringer bliver sat i spil.

lene_beier-simonsen, hr kursus

Lene Beier-Simonsen

Lene Beier-Simonsen har mere end 20 års erfaring inden for organisationsudvikling og forandringsledelse fra konsulentbranchen og større danske og internationale organisationer som NNIT og Københavns Lufthavne A/S.

Underviser hos Aros Business Academy, Lisberth Nowack

Lisbeth

Lisbeth har 19 års erfaring med rekruttering. Hun har arbejdet som selvstændig konsulent for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher. 

Louise Laumann Kjær, bæredygtighed, sustainability

Louise Laumann Kjær

Louise Laumann Kjær rådgiver virksomhedere og institutioner inden for klimaregnskaber, livscyklusvurdering (LCA) og bæredygtige forretningsmodeller og har i en længere årrække arbejdet med at opgøre klima- og miljøbelastningen forårsaget af virksomheder, produkter og services.

markedsføringsuddannelse

Mads Jensen

Mads Jensen har været marketingchef hos Bestseller og CCO hos Søstrene Grene. Hos Søstrene Grene var han desuden ansvarlig for virksomhedens digitale transformation og spillede en central rolle i virksomhedens udvikling og store internationale ekspansion.

Underviser hos Aros Business Academy, Malene

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin Bjergegaard

Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mogens - projektlederuddannelse, ipma

Mogens

Mogens er en yderst erfaren underviser og rådgiver inden for projektledelse og har undervist og rådgivet et hav af private og offentlige virksomheder med henblik på at styrke deres projekter markant.

Morten Kjær, marketinguddannelse

Morten Kjær

Morten Kjær har mange års erfaring med marketing fra både reklamebureau, mediebureau og et internationalt konsulenthus. Til daglig er Morten Brand & Growth Strategist hos NoA Consulting og Partner i The North Alliance, hvor han rådgiver ledende danske og internationale virksomheder omkring kommercielle og marketingstrategiske problemstillinger.

machine learning kursus

Morten

Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group.

Viser den ene af underviserne for kurset

Nicoline Olesen

Nicoline Olesen er strategisk rådgiver med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed. Derudover er hun Head of Communications i B Corp Nordic og underviser desuden i bæredygtig kommunikation på DMJX.

Patricia

Patricia har en master som civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet, hvorigennem hun har specialiseret sig inden for bæredygtighed, klima, livscyklusanalyser og cirkulær økonomi.

Poul

Poul har arbejdet med processer siden 1998, både som rådgivende konsulent hos en lang række virksomheder og som ansat. Han har været involveret i et hav af store som små procestunge projekter, og han ved præcis, hvad det kræver at være en stærk procesleder. Poul er vejleder på CBS, hvor han tidligere har undervist i strategi og ledelse, og han har bestyrelsesposter i en række virksomheder.

Poul er en kompetent formidler, og hans undervisning er lettilgængelig, nærværende og praksisnær i en tryg og inspirerende ramme.

Professor og underviser hos Aros Business Academy, Mads Hermansen

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Rasmus

Rasmus er en passioneret underviser, der brænder for at gøre PowerPoint-præsentationer flottere og mere effektive. Han er uddannet grafiker, og har udover sine evner indenfor det visuelle, stor erfaring med undervisning, kropssprog og at præsentere bedst muligt.

kursus i hr, hr kursus, Soren-Kold,

Søren Kold

Søren er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor han efterfølgende har været tilknyttet som ekstern lektor, og fra London School of Economics og Political Science.

Underviser hos Aros Business Academy, Terne

Terne (København)

Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Som underviser er hun engageret og vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er forfatter til bogen "Disrupt eller dø!" (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Design Thinking - Uri

Uri

Vores underviser Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Kursuskategorier

Loading