calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Agnethe

Agnethe har ikke bare en cand.ling.merc. i italiensk fra CBS, hun har også italiensk blod i årerne! Det gør hende til en specialist i ikke kun sprog og grammatik, men også den italienske kultur, der trods alt ligger et stykke væk fra den danske.

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen er ekspert i strategi og ledelse. Han er ansat som kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma og har en baggrund som senior advisor hos Hildebrandt og Brandi, hvor han rådgav ledere i større og mellemstore virksomheder.

Annelouise

Annelouise har mange års erfaring som tekstforfatter og har specialiseret sig i sproglig rådgivning

Christian

Christian er en engageret og involverende underviser, som sætter en ære i at kommunikere sin faglige viden så alle kan forholde sig til det. Han er skarp til at koble fagenes indhold til kursisternes egne problemstilliger og hverdag – bl.a. gennem sine mange eksempler og store undervisningserfaring

Eva Zeuthen Bentsen - Offentlig Lederuddannelse

Eva Zeuthen Bentsen

Eva er partner hos Odgers Berndtson, hvor hun rekrutterer topchefer på vegne af virksomheder og offentlige instanser.

Jesper Bove-Nielsen, disruption, digitalisering

Jesper Bove-Nielsen

Jesper Bove-Nielsen er forfatter til bøgerne "Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet" og "E-business - digitale forretningsstrategier".

Jette Bondo

Jette har hele 10 års erfaring med ledelse og digitalisering i den offentlige sektor, og har oven i købet modtaget flere priser for hendes arbejde med digitale løsninger.

Jonathan Løw, disruption digitalisering, uddannelse

Jonathan Løw

Jonathan Løw er forfatter bag "Gurubogen", der har toppet bestsellerlisterne. I bogen har han interviewet 100 af verdens mest innovative ledere og iværksættere.

Kirsten

Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

Lone Lindsby, Offenlig Lederuddannelse

Lone Lindsby

Lone Lindsby er koncerndirektør i Region Sjælland, hvor hun blandt andet er i front for udviklingen af regionens værdibaserede styringsmodel.

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Margrethe Lyngs, offentlig lederuddannelse

Margrethe Lyngs

Margrethe Lyngs har bestredet en lang række lederstillinger inden for kommunikation, primært i det offentlige.

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Morten Lund, forretningsmodeller

Morten Lund

Morten Lund er director for Business Model Design Center på Aalborg Universitet og er i branchen kendt som “verdensmesteren i forretningsmodeller”.

Nikolaj

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år.

Rikke

Rikke arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver med speciale i assertiv kommunikation

Susanne odgaard, disruption, digitalisering

Susanne Odgaard

Susanne Odgaard er direktør hos Institute of Innovative Thinking og en passioneret ekspert inden for disruption, teknologi og ledelse.

Terne

Terne faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder.

Tim Vang, disruption uddannelse

Tim Vang

Tim Vang er en yderst succesfuld serieiværksætter med mere end 20 års erfaring med innovation bag sig.

Han er CEO hos pree.to, der hjælper store internationale virksomheder med at få de rigtige idéer på markedet - hurtigere, billigere og nemmere.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er forfatter til bogen "Disrupt eller dø!" (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Kursuskategorier

Loading