calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Masterclass i bæredygtighed

Anna Flysjö

Anna har arbejdet med bæredygtig fødevarefremstilling i næsten 20 år, og siden 2008 har hun sat miljø og bæredygtighed på dagsordenen i Arla Foods. Her fokuserer hun især på strategiudvikling, miljørapportering samt kommunikation og forskning.

Anna har en Ph.d. i drivhusgasudledning i mejeriproduktion fra Aarhus Universitet. 

Anne Mette

Anne Mette

Anne Mette har gennem mere end 15 år fungeret som konsulent og projektleder for såvel offentlige og private organisationer og har en bred undervisningserfaring samt en baggrund som bl.a. HR- og uddannelseschef i detailhandlen.

Underviser hos Aros Business Academy, Ernst Lohse

Ernst

Ernst er en erfaren underviser, og han har brugt mere end 25 år på at udvikle og facilitere IT-kurser til alle typer af brancher.

Underviser og psykolog, Eva Hertz

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Henriette

Henriette Cranil

Henriette er autoriseret psykolog fra Københavns Universitet og har næsten 20 års erfaring som både psykolog og leder i den offentlige og private sektor.

henrik-kragh, hr uddannelse

Henrik Kragh Møller

Henrik har været ansat som HR Vice President hos SAS Scandivavian Airlines, Thermo Fischer Scientific, Tetrapak og Danisco og som Senior HR Vice President hos H. Lundbeck. Han har desuden vært HR-chef hos Deutsche Post International og begyndte oprindeligt sin HR-karriere hos Bang & Olufsen.

Jan Buchwald

Jan

Jan har arbejdet med krisehåndteringen stort set hele sin karriere. Med en baggrund som leder, uddannelsesansvarlig og operativ indsat er han er kompetent underviser i krisestyring og risikovurdering.

Underviser hos Aros Business Academy, Kathrine Louise Nielsen

Kathrine

Kathrine er som tekstforfatter specialist i at skrive tekster, der skal få folk til at reagere. Hun har bl.a. hjulpet en styrelse med at få 25 % flere ansøgere til en jobannonce.

Underviser hos Aros Business Academy, Kim

Kim

For Kim er teamudvikling og vinderkultur en passion - derfor er han en af landets bedste!

Underviser hos Aros Business Academy, Kristoffer West

Kristoffer

Kristoffer er dedikeret til business intelligence, og har mange års erfaring som projektleder og IT konsulent.

Underviser hos Aros Business Academy, Laura Andersen

Laura Andersen

Laura har mere end 15 års erfaring som kommunikationskonsulent, underviser i skriftlig formidling og korrekturlæser.

Lene Andersen

Lene

Når Lene underviser er det med en praksisnær tilgang og fokus på brug af værktøjer og modeller i egen kontekst. Hendes undervisningsstil er engagerende, interaktiv og med god energi, hvor egne udfordringer bliver sat i spil.

Underviser hos Aros Business Academy, Lisberth Nowack

Lisbeth

Lisbeth har 19 års erfaring med rekruttering. Hun har arbejdet som selvstændig konsulent for rekruttering og outplacement i stort set alle brancher. 

Underviser hos Aros Business Academy, Malene

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Manjit Dif, hr uddannelse

Manjit Dif

Manjit Dif er chefkonsulent og ansvarlig for HR-udvikling hos HOFOR. Med 15 års erfaring fra virksomheder som H. Lundbeck, Novo Nordisk og Københavns Lufthavne har hun gjort karriere inden for HR med fokus på ledelse, læring og udvikling. 

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin Bjergegaard

Martin Bjergegaard er medstifter af mange virksomheder, herunder Rainmaking, Startupbootcamp og Able. Martin har ved indgangen til det nye årti besluttet at gøre sig bredere tilgængelig for den bæredygtige agenda, og fokuserer nu på sin rolle som foredragsholder, forfatter og inspirator.

Underviser hos Aros Business Academy, Martin

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Underviser hos Aros Business Academy, Mikkel

Mikkel

Mikkel hjælper dig med udvikling af økonomistyring og strategisk ledelse i jeres organisation!

Mogens - projektlederuddannelse, ipma

Mogens

Mogens er en yderst erfaren underviser og rådgiver inden for projektledelse og har undervist og rådgivet et hav af private og offentlige virksomheder med henblik på at styrke deres projekter markant.

Underviser hos Aros Business Academy, Morten Lund

Morten Lund

Morten Lund, forsker, entreprenør, leder og konsulent. En af verdens førende eksperter i netværksbaserede forretningsmodeller! Han er internationalt anerkendt for både sit faglige og praktiske arbejde inden for feltet.

machine learning kursus

Morten

Morten er ekspert i at gøre it og digitale strategier til forretning. Gennem sin karriere har Morten arbejdet for store konsulenthuse som Deloitte, PwC og PA Consulting Group.

Professor og underviser hos Aros Business Academy, Mads Hermansen

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Underviser hos Aros Business Academy, Terne

Terne (København)

Terne er specialist i Design Thinking og co-creation processer. Som underviser er hun engageret og vægter samarbejde, gruppedynamik, kreativitet og erfaringsudveksling højt.

Design Thinking - Uri

Uri

Vores underviser Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Kursuskategorier

Loading