calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Agnethe

Agnethe har ikke bare en cand.ling.merc. i italiensk fra CBS, hun har også italiensk blod i årerne! Det gør hende til en specialist i ikke kun sprog og grammatik, men også den italienske kultur, der trods alt ligger et stykke væk fra den danske.

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen er ekspert i strategi og ledelse. Han er ansat som kommerciel direktør hos Dahl Advokatfirma og har en baggrund som senior advisor hos Hildebrandt og Brandi, hvor han rådgav ledere i større og mellemstore virksomheder.

Annelouise

Annelouise har mange års erfaring som tekstforfatter og har specialiseret sig i sproglig rådgivning

Charlotte Skeel

Charlotte er praktiserende psykolog og erhvervspsykolog samt fungerende ekspert i psykologi for blandt andet Danmarks Radio og Dagbladet Børsen. Hun holder desuden jævnligt foredrag om psykologi eller er at finde som skribent i forskellige dagblade. 

Christian

Christian er en engageret og involverende underviser, som sætter en ære i at kommunikere sin faglige viden så alle kan forholde sig til det. Han er skarp til at koble fagenes indhold til kursisternes egne problemstilliger og hverdag – bl.a. gennem sine mange eksempler og store undervisningserfaring

Eva Hertz

Eva er psykolog, Ph.d. og stifter af Center for Mental Robusthed. Eva har mere end 25 års erfaring som klinisk psykolog, underviser og oplægsholder. Desuden er hun forfatter til en række bøger og artikler om robusthed.

Jesper Bove-Nielsen, disruption, digitalisering

Jesper Bove-Nielsen

Jesper Bove-Nielsen er forfatter til bøgerne "Den nye deleøkonomi - digitale strategier i adgangssamfundet" og "E-business - digitale forretningsstrategier".

Jette Bondo

Jette har hele 10 års erfaring med ledelse og digitalisering i den offentlige sektor, og har oven i købet modtaget flere priser for hendes arbejde med digitale løsninger.

Jonathan Løw, disruption digitalisering, uddannelse

Jonathan Løw

Jonathan Løw er forfatter bag "Gurubogen", der har toppet bestsellerlisterne. I bogen har han interviewet 100 af verdens mest innovative ledere og iværksættere.

Kirsten

Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer.

Mette Vesterager, Eksistentiel ledelse

Mette Vesterager

Mette Vesterager er forfatter til den anmelderroste ledelsesbog "Eksistentiel ledelse - en guide til personligt lederskab" og arbejder til daglig som ledelsesrådgiver i en egen konsulentvirksomhed.

Mikkel

Mikkel arbejder med løbende at optimere vores grafiske udtryk, og han har et knivskarpt blik for, hvad der virker!

mikkel@arosbusinessacademy.dk

mikkel, den offentlige lederuddannelse

Mikkel Munk Nielsen

Når det kommer til ledelse og administration i det offentlige, er Mikkel en af de skarpeste, der findes. Mikkel er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har mere end 5 års erfaring som underviser i offentlig økonomistyring.

Nikolaj

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år.

Professor Mads Hermansen

Mads er professor i psykologi og desuden en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for læring. Han har flere store forskningsprojekter i bagagen heriblandt en undersøgelse af dansk skolekultur, der modtog 2,3 mio. kr. i støtte fra Rockwoolfonden. 

Foto: Søren Kirkegaard.

Rikke

Rikke arbejder til daglig som kommunikationsrådgiver med speciale i assertiv kommunikation

Susanne odgaard, disruption, digitalisering

Susanne Odgaard

Susanne Odgaard er direktør hos Institute of Innovative Thinking og en passioneret ekspert inden for disruption, teknologi og ledelse.

Terne

Terne faciliterer og rådgiver til daglig nogle af de største virksomheder i Danmark og internationalt indenfor strategiimplementering ved hjælp af designmetoder.

Thor Ridderhaugen -

Thor Ridderhaugen

Når det kommer til adfærd og de sommetider mærkværdige beslutninger, vi mennesker tager, er Thor manden, der skaber mening med galskaben. Han har nemlig mange års erfaring som adfærdsrådgiver og ekspert i adfærdsdesign for større danske virksomheder.

Tim Vang, disruption uddannelse

Tim Vang

Tim Vang er en yderst succesfuld serieiværksætter med mere end 20 års erfaring med innovation bag sig.

Han er CEO hos pree.to, der hjælper store internationale virksomheder med at få de rigtige idéer på markedet - hurtigere, billigere og nemmere.

Tune Hein, disruption

Tune Hein

Tune Hein er forfatter til bogen "Disrupt eller dø!" (2016) og en række andre bøger om ledelse og strategi.

Kursuskategorier

Loading