calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Annelouise

Annelouise har mange års erfaring som tekstforfatter og har specialiseret sig i sproglig rådgivning

Claus

Claus har hele sin karriere hjulpet virksomheder til at blive bedre til at møde kundernes behov og tjene penge hos bl.a. FLSmidth, KPMG og LEGO.

Jette Bondo

Jette har hele 10 års erfaring med ledelse og digitalisering i den offentlige sektor, og har oven i købet modtaget flere priser for hendes arbejde med digitale løsninger.

Kirsten

Du møder Kirsten, som har over 30 års erfaring med projekter; dels som projektleder i det private og det offentlige, dels som konsulent og underviser i nogle af Danmarks førende konsulenthuse.

Malene

Malene er ekspert i positiv psykologi og styrkebaseret, og hun har hjulpet både ledere, medarbejdere og organisationer til at skabe positive forandringer.

Mie Krog, minimba, mini mba

Mie

Mie har en massiv og meget bred viden inden for ledelse, og hun er mester i at sætte denne viden i spil i sin levende undervisning.

mikkel, den offentlige lederuddannelse

Mikkel Munk Nielsen

Når det kommer til ledelse og administration i det offentlige, er Mikkel en af de skarpeste, der findes. Mikkel er uddannet cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og har mere end 5 års erfaring som underviser i offentlig økonomistyring.

Morten

Morten har arbejdet professionelt med forhandlingsteknik, kropssprog, løgndetektion og konfliktløsning i 15 år - både som underviser og på konsulentbasis.

Nikolaj

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år.

Terne

Terne er strategisk designer og specialist i facilitering og co-creation workshops med samarbejde og idéudveksling i fokus.

Kursuskategorier

Loading