calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Teamledelse for projektledere

Bliv en komplet projektleder – der leder dine projekter til succes!

Du får hele pakken!

 • 3 fulde kursusdage med god forplejning
 • sikkerhed i lederrollen, så du kan facilitere et udviklende mindset i gruppen
 • DiSC og at arbejde med motivation og persontyper
 • situationsbestemt ledelse som effektive ledelsesværktøjer
 • fuld udnyttelse af gruppens forskellige kompetencer
 • styrkelse af din kommunikation i forbindelse med konflikter
 • redskaber til at skabe effektiv teamdynamik gennem teamledelse
 • øgede kompetencer i forhandlingsteknik.

Du får også:

 • en DiSC-analyse af dig selv
 • professionel sparring på din lederrolle i forhold til dit eget projekt.

Tag på kursus i "Teamledelse for projektledere" ligesom medarbejdere fra:

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

4. - 5. marts + 19. marts kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 12. - 13. marts kl. 9-16 Tilmeld
Kurset består af flere moduler:
Program
Modul 1: 12.-13. marts

Modul 2: 3. april

Aros Konference, København
Se flere datoer

Hvem bør deltage på dette kursus?

Du bør deltage, hvis du:

 • vil lære at bruge dig selv som LEDER af projektet
 • har været på andre projektledelseskurser, men føler, at du mangler ledelseskompetencer
 • ikke formelt er leder, men alligevel skal kunne lede et effektivt projektforløb
 • har konkret erfaring med projekter, men mangler faglighed på ledelsesaspektet
 • ønsker at styrke dine evner som teamleder.

Kurset henvender sig til alle brancher og alle typer af projektledere.

Ved du, hvordan du bliver komplet projektleder?

Det kræver faktisk kun to ting at blive en suveræn projektleder. Den første er ligetil – du skal naturligvis have en bundsolid værktøjskasse, propfyldt med gældende teorier omkring projektledelse og effektive værktøjer.

Men hvis du virkelig vil gå efter maksimal succes med din projektledelse, er det aldrig helt nok bare at være knivskarp på teorien og værktøjerne. Det kræver lige den ekstra ting – og det er lederadfærden. Du kan ikke blive fuldendt projektleder, før du kan LEDE. På kurset udfordrer vi dig på din lederrolle, så du kan blive professionel projektleder – med succes!

Bliv projektleder med power!

En god leder skal være så sikker på sig selv, at hun eller han kan delegere med overbevisning og selvsikkerhed. Formår du det, er du allerede et skridt længere på vejen mod at opnå et lederskab, der virkelig rykker!

På kurset træner vi dig i, hvordan du kan få teamet til at fungere optimalt. Gennem konstant sparring og direkte feedback inden for et projekts rammer, får du lov at afprøve din nye lederrolles vingefang, inden du skal tilbage i ilden. Vi lærer dig, hvordan god lederkommunikation kan betyde forskellen mellem en projektgruppe, der bare stempler ind og ud, og en projektgruppe, der virkelig formår at bruge hinanden og får tingene til at ske.

Lær at lede med DiSC

Et af projektlederens vigtigste ledelsesværktøjer er DiSC-profilering. Med DiSC-profilering går du i dybden med din egen lederrolle, samtidig med, at du får et helt unikt indblik i din projektgruppes forskellige kompetencer. DiSC-profilen kan fortælle dig, hvordan lige præcis Lars skal motiveres i forhold til Mette, og hvorfor det kan være absolut nødvendigt at indtænke kaffepauser i projektplanen. DiSC-profilen fortæller dig også, hvilke styrker og svagheder du har som leder. Så får du muligheden for at udnytte og udvikle din lederrolle bedst i forhold til dit team. Og så bliver det faktisk muligt at udnytte teamets fulde kompetencer – så der for alvor kommer fart på dit projekt!

Du får topprofessionel sparring

Vi har headhuntet to topprofessionelle projektledere til at undervise dig i lederadfærd for projektlederen. Som de fleste andre undervisere har de teorien på plads og relevante certificeringer til overflod. Men samtidig sidder de hver dag i komplekse projekter til albuerne, og de har mærket alle problemerne ved projektledelse på egen krop. I samarbejde med dem gør vi op med alle de kurser i projektledelse, der prakker dig en masse tørre teorier på, men som ikke rigtig giver dig noget konkret at tage med hjem. Her får du træning i, hvordan du faktisk kan gøre forskellige ting – NÅR de skal gøres!

Masser af viden – og lige så meget praktik

Kurset “Teamledelse for projektledere” er baseret på de nyeste teorier og vinkler på ledelse. Vi gennemgår både DiSC og situationsbaseret ledelse som knivskarpe redskaber i din værktøjskasse, og vi styrker dine ledelseskompetencer, så du kan sikre dit projekt maksimal mulighed for succes.

Vi sørger for at sætte dine lederkompetencer i relation til projektarbejdsformen og vigtigst af alt går vi i dybden med de udfordringer, du møder i din egen hverdag som projektleder. Du får masser af sparring på din projektlederrolle i løbet af undervisningen, som er tilrettelagt så du med det samme afprøver de nye redskaber i et autentisk projektmiljø. Kurset gør dig altså i stand til virkelig at lede dit projekt – med succes!

Dit udbytte

 • Du får indgående kendskab til personprofiler, og hvordan du får dem til at fungere optimalt i din projektgruppe

 • Du giver dig selv større råderum som projektleder, fordi du gør dig selv den tjeneste at få styr på ledelsesaspektet af projektledelse. Kombinationen af en bundsolid faglighed på projektledelsesværktøjerne og de mest anerkendte ledelsesværktøjer giver dig og dit projekt de bedste chancer for succes!

 • Du vil opnå større succes i dit arbejde. Dine succeser kan du bruge som grundsten i din fremtidige karriere

Din arbejdsgivers udbytte

 • Mennesker tiltrækkes af gode ledere. Det er et faktum. Virksomheder, der tager sig selv seriøst i dagens konkurrencesamfund, er klar over dette, og de ved, at gode ledere på alle niveauer er et must for virksomhedens fortsatte evne til at tiltrække de mest kompetente medarbejdere

 • Succesraten for projekter, der faciliteres af en projektleder, der faktisk kan lede, er langt større, end hvis der kun spilles på halvdelen af spillepladen. DEt giver mindre spild(tid), færre fejl, mere effektivitet, reduceret stress, mindre frustration i organisationen

 • Den forhøjede succesrate for projektgennemførsel kan måles direkte på bundlinjen. Udgiften til kurset er dermed hurtigt betalt hjem igen.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Michael

Michael er en yderst professionel og engagerende underviser, der har vundet prisen “Top Dansk Talent” inden for projektledelse. Han har en baggrund fra den farmaceutiske industri (American Eli Lilly & Company), hvor han gennem 8 år haft en imponerende karriere i ledelse og projektledelse. Efterfølgende har han arbejdet som konsulent og underviser i ledelse og projektledelse. Han har et internationalt udsyn og har arbejdet i længere perioder så forskellige steder som USA, Singapore, Estland og Danmark.

Michael har en kandidatuddannelse i International Business (Copenhagen Business School og National University of Singapore) og har suppleret med en bachelorgrad i psykologi (Lunds Universitet, Sverige). Derudover er han også certificeret IPMA-C®, Everything DiSC®, Changesetter®, Belbin Teamroles®, 6 Leadership Styles®, Situational Leadership®, Cubiks 360® og PRINCE2®.

Fuld profil

Martin

Martin har mange års erfaring som både leder, konsulent og underviser inden for områderne ledelse, innovation, projektledelse, organisatorisk forretningsudvikling og forandringsledelse i både private og offentlige organisationer. Han har uddannet og trænet en række ledere og projektledere med udgangspunkt i en effektfuld vekselvirkning mellem udfordringer, realisme, dialog, teori, praksis og refleksion.

Martin har en MBA fra Coventry University i General Management og har en diplomuddannelse i ledelse. Han har en baggrund som linjeofficer og har en række certificeringer inden for projektledelse og ledelse, bl.a.  eksamineret projektleder, PMP®, PRINCE2®, DiSC®, Belbin® og SimulTrain® Projekttræningssystem.

Fuld profil

Pris

10.500 kr.
/ 8.925 kr. med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 3 dage

Næste kursus

4. - 5. marts + 19. marts kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 12. - 13. marts kl. 9-16 Tilmeld
Kurset består af flere moduler:
Program
Modul 1: 12.-13. marts

Modul 2: 3. april

Aros Konference, København
1. - 2. maj + 13. maj kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. - 3. september + 16. sep. kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
12. - 13. november + 26. nov. kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading