calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Salgstræning for ikke-sælgere

Lær at håndtere kunderelationer med stor sikkerhed og professionel præcision.

I lærer at

 • skabe jeres egen salgsstil
 • tage initiativet i samtalen
 • tage stilling til kundernes indvendinger
 • lave mersalg
 • håndtere besværlige kunder og samtaler
 • skabe profitable og holdbare kunderelationer
 • lægge planer over jeres salg og jeres mål.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

kr.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Vores kursus er for jer, der arbejder uden for salgsafdelingen, men stadig er i direkte kontakt med kunderne.

Vores kursus er også for jer, der stræber efter at optimere jeres kunders køb og tilfredshed, og for jer der ikke længere har lyst til at halte bagefter, når det kommer til vigtige salgsteknikker.

 

Bliv sikker i jeres sag

Det er vigtigt, at I har modet til at sælge. Mange forstår ikke salgets psykologi og synes, det kan være skræmmende at presse på. På vores kursus i salgstræning for ikke-sælgere lærer I hurtigt de grundlæggende principper og teknikker, der får jer ovenpå og giver jer den sikkerhed, I har brug for.

Underviseren i øjenhøjde

På vores kursus ved underviseren, at det er jer og jeres potentiale, der er i fokus. Mennesker har forskellige udfordringer, og der findes ingen færdig formel for salg. Derfor vil underviseren altid have jeres niveau i øjenhøjde.

I bliver trænet fra start!

Allerede på kurset bliver jeres nye evner sat på prøve. På vores kursus vil I indgå i gruppetræning, hvor I lærer at anvende jeres nye egenskaber, og hvor I automatisk udvider jeres værktøjskasse. I vil løbende modtage konstruktiv kritik fra jeres medkursister og ikke mindst feedback fra jeres underviser. Alle hjælper hinanden med at blive klogere.

I får jeres nye værktøjskasse med hjem

På kursets sidste dag sørger vi for, at I får de bedste muligheder for at føre jeres færdigheder ud i livet. Sammen laver vi en personlig handlingsplan, der sikrer, at I med det samme kan bruge jeres evner til gavn for hele virksomheden.

Supergodt og lærerigt kursus. Underviseren var rigtig god til at forklare tingene, og hun var især dygtig til at give konstruktiv feedback.

Lars Egelund Mathes - Velux

Dit udbytte

 • I bliver meget mere trygge, når I skal omgås kunderelationer. Dette vil give jer en større sikkerhed og en lettere arbejdsdag.

 • I lærer at arbejde aktivt med salgsteknikker, og hvordan I konkret skal implementere dem i jeres arbejdsdag.

 • I bliver mere effektive, fordi I nu har modtaget den bedste salgstræning for ikke-sælgere. Det er slut med forvirrende samtaler og ukonkrete salgsudvekslinger, der forsinker jeres arbejdsdag.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Jeres virksomhed får medarbejdere, der nu er i stand til at koble deres salgsevner med de egenskaber, de allerede besidder. Dette betyder, at det bliver lettere for virksomheden at skabe mersalg, netop fordi I forstår flere aspekter af processen.

 • I har nu fået meget større sikkerhed ind i jeres arbejdsdag til stor gavn for jeres virksomhed. Jeres sikkerhed gør, at der bliver færre misforståelser på arbejdspladsen, og at der skabes et bedre flow og et bedre arbejdsmiljø.

 • En opkvalificeret medarbejder er altid en bedre medarbejder. Og en bedre medarbejder betyder en bedre virksomhed. Efter vores kursus vil jeres nyerhvervede viden betyde, at jeres virksomhed gradvist vokser sig mere og mere professionel og konkurrencedygtig.

Kursets underviser tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at I får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til jeres forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at I let kan bruge jeres nye redskaber og jeres nye viden der, hvor I er.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Signe

Signe har over 10 års erfaring inden for salgsledelse, hvor store virksomheder som blandt andre Eniro og EasyPark har nydt godt af hendes ekspertise.

Udover erfaring som salgsleder har hun erfaring med både telemarketing, løsningssalg, kundeservice og forhandling, og hun har derfor selv et indgående kendskab til de situationer, som hun underviser i.

Signe kører aldrig på rutinen, men tager altid udgangspunkt i den enkeltes mind-set eller virksomhedens værdier. Hun er i særdeleshed god til at give effektive værktøjer i situationer, hvor den gamle salgsteknik ikke længere fungerer. De værktøjer, som bliver anvendt på kurset, har vundet flere priser i Danmarks bedste kundeservice. Signes ekspertise i telemarketing bliver også udnyttet på DR1, hvor hun rådgiver om telemarketing, psykologiske virkemidler og forretningsetik.

Fuld profil

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading