calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: PR i praksis

I bliver grundigt trænet i solidt pressehåndværk, og I lærer hvordan I får netop jeres historie i medierne!

Det får I på dette kursus:

 • Indgående kendskab til mediernes dynamik, så I kan bruge den i jeres PR-arbejde
 • Evner til at se det presserelevante potentiale i virksomhed, brand eller produkt
 • Redskaber til at formulere pressemeddelelser, der bliver taget op
 • Viden om 3-trinsraketten som middel til at gøre jer mere synlige
 • De mest effektive måder at kontakte forskellige medier på
 • Fundamentet til en presseplan for jeres fremtidige PR-arbejde.

Tag et soloforløb i "PR i praksis" ligesom medarbejde fra:

 • Hejmdal logo
 • Ekspres Bank Logo
 • faxe Kommune logo
 • Energy Cool logo - more cooling, less energy
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus i praktisk PR er både for jer, der allerede har erfaring med PR-arbejdet og trænger til en brush-up, og for jer der skal i gang med det. I er fx:

 • Salgs- eller marketingmedarbejdere
 • Selvstændige eller iværksættere
 • Kommunikations- og informationsmedarbejdere i en virksomhed, kommune, organisation eller forening.

Bliv synlig gennem succesfulde mediehistorier!

PR gennem gennem redaktionel medieomtale er ikke så risikabelt som det lyder. Masser af virksomheder har succes med denne type PR – og det kan I også få! Det eneste det kræver er, at I lærer at fortælle en god mediehistorie om jeres brand. Medierne er nemlig altid sultne efter en god historie, og jeres PR kan blive en del af mediernes stræben efter succes. På kurset bliver I i stand til at genkende og skabe en god mediehistorie, og vi arbejder med relevante cases, der drejer sig om nøglen til succesfulde pressehistorier.

Praktikken er i højsædet

I løbet af kurset er der stor fokus på det praktiske aspekt af pressehåndværket. I får lov at afprøve de forskellige værktøjer hands-on, og I arbejder løbende med jeres egen historie, som I sammen med jeres presseplan kan implementere direkte efter kurset. Jeres nye PR-strategi vil efterfølgende kunne ses i mediernes omtale, den generelle kendskab til jeres brand eller produkt – og selvfølgelig på bundlinjen!

Fantastisk kursus. Det var meget motiverende og relevant. Jeg har forøget mit kendskab til branchen, og jeg har fået øjnene op for potentialet inden for PR. Underviseren var dygtig til at tilpasse sit stof til os som kursister, og det gjorde undervisningen mere personlig og specifik.

Ann Charlott Lade - Interface

Virkelig relevant og tilbundsgående kursus. Inspirerende og sjov underviser, der formåede at klæde os rigtig godt på – på kun to dage. Jeg har fået perspektiver på pressestrategien, og nu går jeg også til opgaven med en helt anden og meget mere lystpræget tilgang. Underviseren gav mig virkelig blod på tanden til arbejdet – hendes fantasi og indlevelsesevne i forhold til os kursister var så beundringsværdig. Hendes evne til at tilpasse stoffet til lige netop mig og min arbejdsplads var helt utrolig.

Ane Svane Bentin - Hejmdal Privathospital

Intensivt og udbytterigt forløb. Underviseren var en kilde til stor inspiration, erfaring og lærdom, og derfor blev kursuskvaliteten virkelig høj. Jeg har virkelig fået mod på at komme i gang, og jeg har fået nedbrudt nogle barrierer og forestillinger omkring mig selv og min arbejdsplads. Virkelig konstruktivt, med potentielt stor indflydelse.

Nina Johansen - Ekspres Bank

Det var en inspirerende og positiv kursusoplevelse. Jeg følte virkelig, at kurset var skræddersyet til mit behov. Kurset var præget af en kontant, humoristisk og inspirerende underviser.

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommune

Det var et virkelig godt kursus, hvor der blev taget rigtig god hånd om kursisterne. Jeg har lært nye ting, jeg helt klart vil tage med mig videre, men det vigtigste jeg kan tage med, findes dog i min mave. Nemlig i form af en fornemmelse, som har overbevidst mig om, at PR ikke behøver være en intimiderende aktivitet, og at jeg faktisk godt kan finde ud af det.

Simon Pilegaard - Energy Cool

Jeres udbytte

 • I får et indgående kendskab til pressehåndværket og en tung værktøjskasse, og dette fundament kan I fremover trække på og udvikle i mange forskellige situationer i jeres arbejdsliv

 • I bliver eksperter i mediernes dynamikker, og I får en naturlig forståelse for, hvad der virker i medierne og hvad der ikke gør, som I vil kunne bruge til at lave strategisk PR længe efter kursets afslutning

 • I får en større sikkerhed omkring jeres fremtidige PR-praksis, fordi I bliver eksperter i koblingen mellem medierne og det, I gerne vil bruge dem til – nemlig billig og effektiv PR.

Jeres arbejdsgivers udbytte

 • Jeres arbejdsgiver får medarbejdere med kompetencer der kan bruges over et bredt felt – I kan skrive pressemeddelelser og arbejde med PR og mediebranding

 • I bliver økonomisk aktiver idet I lærer, hvordan man arbejder med PR uden om de dyre og ofte ineffektive annoncer

 • I kommer hjem med en strømlinet presseplan, som er flyvefærdig med det samme I møder på arbejde efter kurset. På den måde kan I hurtigt se det konkrete resultat af jeres nye færdigheder!

Kursets underviser tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at I får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til jeres forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviseren for, at I let kan bruge jeres nye redskaber og jeres nye viden der, hvor I er.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Vores underviser Helle Katrine

Helle Katrine

Katrine har indgående kendskab til pressen og PR. Hun har arbejdet som pressemedarbejder i nogle af Danmarks mest velkendte offentlige og private virksomheder, og hun er klar over, hvad der virker i pressen – og hvad der ikke gør.

Katrine har som leder erfaring med selv at være i mediernes søgelys, og hun ved, hvad det vil sige at holde hovedet koldt og tungen skarp selv i en presset situation.

Fuld profil

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading