calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Personlig udvikling

(Gen)find motivationen og få mere glæde i dit arbejdsliv.

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Optimistisk tænkning og aktivering af personlig styrker er to centrale områder inden for den positive psykologi. Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, og hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads. Kurset sikrer trivsel på arbejdspladsen, succes og giver dig mulighed for at realisere dit potentiale.

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Personlig kommunikation og gennemslagskraft

Dette kursus i personlig kommunikation og gennemslagskraft vil styrke din evne til effektivt at formidle budskaber på en overbevisende måde. Det er et praktisk orienteret kursus, hvor der lægges vægt på hands-on læring med masser af øvelser, træning og personlig feedback. Kurset er for dig, der vil have større gennemslagskraft i din daglige kommunikation, til møder eller større og mindre præsentationer, uanset om der skal bruges Power-Point eller ej.

Uddannelse: MasterClass i Psykologi

Uddannelse: MasterClass i Psykologi

Vil du gerne have et bedre indblik i, hvad der driver menneskelig adfærd, og hvordan du kan bruge denne viden i dit arbejde? Vores efteruddannelse i psykologi tilbyder dig en unik chance for at dykke dybere ind i menneskets psyke. Med den nyeste forskning og erfarne undervisere ved din side får du mulighed for at udvikle din forståelse og anvendelse af psykologiske principper. Styrk din karriere, og bliv en bedre medarbejder eller leder!

Kursuskategorier

Personlig udvikling

Kom på kursus i personlig udvikling

På siden har vi samlet forskellige kurser der især booster din personlige udvikling. Du kan komme på kursus i personlig planlægning, kursus i coaching eller du kan f.eks. tage en koordinatoruddannelse. Ønsker du at opnå personlig udvikling, så er der flere forskellige kurser, der vil være oplagte.

Kursus i personlig planlægning

Hvis du ønsker mindre stress, større effektivitet og mere arbejdsglæde i løbet af dagen, så kan et kursus i personlig planlægning være lige noget for dig.

Kursus i coaching

Hvis du derimod ønsker træning i den coachende samtale samt indsigt i din rolle som coach, så kan vores kursus i coaching være det rette.

Koordinatoruddannelse

Vil du lære at håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket, så er vores koordinatoruddannelse lige noget for dig.

Internt kursus i personlig udvikling

Vores kurser og uddannelser i personlig udvikling kan også køres som interne kurser og uddannelser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus eller intern uddannelse, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus eller uddannelse i personlig udvikling kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i personlig udvikling eller en intern koordinatoruddannelse, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading