calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Personlig udvikling

(Gen)find motivationen og få mere glæde i dit arbejdsliv.

Find det rette kursus for dig her

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Optimistisk tænkning og aktivering af personlig styrker er to centrale områder inden for den positive psykologi. Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, og hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads. Kurset sikrer trivsel på arbejdspladsen, succes og giver dig mulighed for at realisere dit potentiale.

Kursuskategorier

Personlig udvikling

Kom på kursus i personlig udvikling

På siden har vi samlet forskellige kurser der især booster din personlige udvikling. Du kan komme på kursus i personlig planlægning, kursus i coaching eller du kan f.eks. tage en koordinatoruddannelse. Ønsker du at opnå personlig udvikling, så er der flere forskellige kurser, der vil være oplagte.

Kursus i personlig planlægning

Hvis du ønsker mindre stress, større effektivitet og mere arbejdsglæde i løbet af dagen, så kan et kursus i personlig planlægning være lige noget for dig.

Kursus i coaching

Hvis du derimod ønsker træning i den coachende samtale samt indsigt i din rolle som coach, så kan vores kursus i coaching være det rette.

Koordinatoruddannelse

Vil du lære at håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket, så er vores koordinatoruddannelse lige noget for dig.

Internt kursus i personlig udvikling

Vores kurser og uddannelser i personlig udvikling kan også køres som interne kurser og uddannelser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus eller intern uddannelse, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus eller uddannelse i personlig udvikling kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i personlig udvikling eller en intern koordinatoruddannelse, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading