calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Anders Kofod-Petersen, kursus kunstig intelligens

Professor Anders Kofod-Petersen

Anders Kofod-Petersen er en af landets mest eftertragtede eksperter inden for kunstig intelligens. Han formår at kombinere dyb teknisk indsigt med forretningssans og organisationsforståelse. Alt sammen nede på jorden.

Han er uddannet cand.scient i informatik og dr. scient i kunstig intelligens. Han har altid arbejdet i krydsfeltet mellem akademisk forskning og industriel anvendelse.

Anders har i 20 år været tilknyttet det akademiske miljø inden for kunstig intelligens. Primært ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim, Norge, hvor han har et professorat. I tillæg har han samtidig arbejdet i mange virksomheder med anvendelse af kunstig intelligens.

Sidst, men ikke mindst, har han bidraget til udbredelse og anvendelse af kunstig intelligens, både igennem sine hverv i private virksomheder og gennem bidrag som blandt andet formand for det danske arbejde med standardisering af kunstig intelligens.

Se videohilsen fra Anders

Kursuskategorier

Loading