calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

HR & Personale

Find dit kursus inden for HR, personale og people management her!

Liste over kurser

MasterClass i Psykologi

MasterClass i Psykologi

På MasterClass i Psykologi får du en grundig indsigt i de vigtigste retninger inden for psykologien. I samarbejde med førende danske professorer, psykologer og eksperter har vi sammensat en efteruddannelse, der tager dig helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi. Kom bag om menneskesindet og fyld værktøjskassen med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd – og brug dem professionelt.

 

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Lederkursus i medarbejdersamtaler

Lederkursus i medarbejdersamtaler

Mange ledere overser ofte afholdelsen af medarbejdersamtaler som en kompetence, der skal udvikles og skærpes. Det kræver sin leder at mestre den brede vifte af nødvendige samtaletyper, deriblandt også den svære samtale. Dette kursus giver dig redskaberne til at håndtere de forskellige typer af samtaler, bl.a. MUS, så du kan blive en fuldt kompetent leder.

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Hver dag sygemeldes 35.000 danskere med stress!* Som ledere er det jeres ansvar at sikre, at organisationen er så stressfri som muligt! På dette lederkursus i stresshåndtering får I afprøvede redskaber til forebyggelse af stress, som virker. Og I får værktøjerne til, hvordan I kan gribe ind, hvis skaden allerede er sket. Med andre ord helt afgørende kompetencer for den moderne leder!

*) Det Nationale Forskningscenter for Arbedjdsmiljø, Berlingske d. 10. juli 2016

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer desuden, hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads.

 

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Opgradér din undervisning med dette kursus i moderne undervisningsteknik. Kurset er den perfekte løsning til dig, der har mod på at udforske din rolle som underviser og forandre din undervisning en gang for alle!

Skriv de bedste jobannoncer

Skriv de bedste jobannoncer

Dette kursus lærer jer, hvordan I skriver en god og målrettet jobannonce, så I sikrer jer de helt rigtige ansøgere. På kurset arbejder I blandt andet med mediets rolle i jobannoncens udformning, at styre uden om klichéerne og at motivere læseren med fængende overskrifter og tekster.

Kursus: Forstå kulturer og undgå konflikter

Kursus: Forstå kulturer og undgå konflikter

Hvis man kender særprægene i sin egen kultur, så har man en kæmpe fordel ift. til ham, der ikke gør. Hvis man derudover også kender særprægene i sin kollegas kultur, så har man en enorm social kompetence, som kan blive afgørende i tilspidsede situationer. På denne temadag udvikler vi denne kompetence.

Kursuskategorier

Loading