calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

HR & Personale

Det skal handle om mennesker. Styrk jeres kompetencer inden for HR, personale og people management her!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Uddannelse: MasterClass i Psykologi

Uddannelse: MasterClass i Psykologi

Vil du gerne have et bedre indblik i, hvad der driver menneskelig adfærd, og hvordan du kan bruge denne viden i dit arbejde? Vores efteruddannelse i psykologi tilbyder dig en unik chance for at dykke dybere ind i menneskets psyke. Med den nyeste forskning og erfarne undervisere ved din side får du mulighed for at udvikle din forståelse og anvendelse af psykologiske principper. Styrk din karriere, og bliv en bedre medarbejder eller leder!

Kursus: Positiv psykologi

Kursus: Positiv psykologi

Optimistisk tænkning og aktivering af personlig styrker er to centrale områder inden for den positive psykologi. Med dette kursus lærer du at sætte dine styrker i spil og få mere glæde og success i dit arbejdsliv. Du lærer at tænke mere fleksibelt, positivt og optimistisk, og hvordan dine nye evner vil have en positiv effekt på hele din arbejdsplads. Kurset sikrer trivsel på arbejdspladsen, succes og giver dig mulighed for at realisere dit potentiale.

Internt kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Internt kursus: Skab en stressrobust arbejdsplads!

Hver dag sygemeldes 35.000 danskere med stress!* Som ledere er det jeres ansvar at sikre, at organisationen er så stressfri som muligt! På dette lederkursus i stresshåndtering får I afprøvede redskaber til forebyggelse af stress, som virker. Og I får værktøjerne til, hvordan I kan gribe ind, hvis skaden allerede er sket. Med andre ord helt afgørende kompetencer for den moderne leder!

*) Det Nationale Forskningscenter for Arbedjdsmiljø, Berlingske d. 10. juli 2016

Kursuskategorier

HR & Personale

Styrk dine kompetencer inden for HR og personale

Vi har her på siden samlet forskellige kurser inden for HR, personlig udvikling, medarbejderudvikling, coaching, nudging mv., så du kan forbedre dine kompetencer. Hvis du ønsker at forbedre dine kompetencer inden for HR og personale-området, så er et af vores HR-kurser lige noget for dig. Hvad enten du arbejder decideret med HR, er leder for en gruppe medarbejdere eller bare er interesseret i HR-kurser, så har vi masser af spændende kurser inden for HR og personale.

Hvem bør tage på et kursus i HR og personale?

Du behøver ikke at være decideret HR-medarbejder for at få gavn af vores kurser i HR og personale. Mange af vores HR-kurser henvender sig i lige så høj grad til f.eks. ledere, som har et personaleansvar. Her kan et kursus i coaching eller et kursus i, hvordan man leder andre uden at være chef være to oplagte muligheder. Derudover tilbyder vi også kurser i positiv psykologi, personlig udvikling, nudging mv., som henvender sig til alle der arbejder med mennesker.

Internt kursus i HR og personale

Vores kurser i HR og personale kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus inden for HR og personale kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i HR og personale, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading