calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Billede af vores underviser Annelouise

Annelouise

Annelouise har mange års erfaring som  tekstforfatter, og hun har ageret som konsulent for små og store virksomheder, kommuner og offentlige instanser i forbindelse med deres skriftlige kommunikation. Hun er uddannet cand.mag i dansk og har specialiseret sig i sproglig rådgivning.

Annelouises passion for sprog skinner igennem i alle aspekter af hendes undervisning, og hun formår at videregive sin glæde for skrivningen og en ny og anderledes tilgang til sproget til sine kursister.

annelouise@aroskurser.dk 

Annelouise er en superinspirerende underviser. Hun formidler budskaberne på en god og letforståelig måde, og hun er god til at bruge praktiske øvelser som frugtbare afbræk i undervisningen.

Linda Vestergaard - TrueLink

Annelouises faglighed var virkelig høj, men hun formåede stadig at ramme vores niveau. Hun var god til at byde ind med forbedringsforslag, der var møntet helt specifikt på mig og mit arbejde.

Anders Nielsen - Grundfos

Kursuskategorier

Loading