calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Aros Business Academy

 

Vejen til mere begynder her!

 

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter
spor. Aros Business Academy styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at nå nye mål. Personligt og professionelt. Med det samme og i fremtiden.

Kom, vær med og flyt dig. Vejen til mere begynder her.

 

Det meningsfulde arbejdsliv
Aros Business Academy handler om dig og det meningsfulde arbejdsliv. Vi gør op med samlebåndsuddannelser og tager udgangspunkt i dine behov, forudsætninger og forventninger. Vores håndplukkede undervisere har alle bevist deres værd – som fagpersoner og formidlere. Med fokus på praksis er de garantien for håndgribelig viden, der virker ude i virkeligheden.

97,9 procent af kursisterne oplever, at undervisningen bliver målrettet netop efter deres behov. Derfor er vi ret sikre på din tilfredshed og værdien på dit CV. Det er værktøjer til hverdagen og vitaminer til dit arbejdsliv. Til alt det, du vil – fra nu af.

 

Læring i optimale omgivelser
Rammerne betyder nu engang noget for læringen, og vi gør os umage for at sikre optimale omgivelser. I Aarhus afholder vi åbne kurser og uddannelsesforløb på det femstjernede Radisson Blu Scandinavia Hotel – og i København i vores egne undervisningslokaler nær Amalienborg.

Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der trænger til ny inspiration og et kompetenceløft, flytter vi gerne undervisningen ud til jer. Kontakt os på tlf. 70 278 279 for yderligere information eller et konkret tilbud.

 

Børsen kårede os som Gazelle i 2015, 2016, 2018, 2019 og 2020

Læs også: Derfor er vi fem gange kåret som Børsen Gazelle.

Gazelle 2015Gazelle 2016Gazelle 2018Gazelle 2019Gazelle 2020

Her er to løfter til dig

 

Vi orker ikke mere snak om ligegyldige værdier

Det ville være tom luft at fortælle dig om, hvordan vi lægger vægt på kvalitet, og hvordan vi sætter kunden i fokus. Jo, vi lægger meget høj vægt på kompromisløs kvalitet, og jo, vi sætter selvfølgelig kunden i fokus. Men hvem gør ikke det?

Vi vil i stedet gerne give dig to løfter, som er baseret på de ting, vi lægger mere vægt på end nogen af vores konkurrenter:

Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros Business Academy er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen, og at der er cases med fra din branche. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

Vi lover, at du vil mærke en reel forbedring i din arbejdsgang

Vi sætter en stor ære i, at du kan mærke en reel forandring efter at have været hos os. Nogle siger, at kurser blot er god underholdning. Det vil vi gøre op med. Det må gerne være sjovt at være på kursus (og det er det også), men først og fremmest sørger vi for, at du får noget ud af det.

Direktionen hos Aros Business Academy

Anders Rosenlund og Susan Lund, co-foundere af Aros Business Academy

 

Susan Hjorslev

Administrerende direktør, co-founder

susan@arosbusinessacademy.dk

Susan Hjorslev har tidligere arbejdet som marketingchef i CPC Foods (nuværende Unilever) og Communication Director i reklamebureauet EURO RSCG, hvor hun var ansvarlig for en lang række større, internationale kunder. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i 3 år.

Susan har læst fransk på Sorbonne Universitet i Paris i 1 år og er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet, suppleret med 5 cand. merc.-fag.

 

Anders Rosenlund

Uddannelseschef, co-founder

ar@arosbusinessacademy.dk

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden Aros Kurser, som i dag hedder Aros Business Academy. Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at ansætte nye undervisere; at give sparring til underviserne, hjælpe dem med at skræddersy deres kurser; at udvikle nye kurser, når der opstår nye behov på markedet; og at sikre, at Aros Business Academy fortsat leverer unikke kurser af meget høj kvalitet.

Udtalelser

Hvad siger dem, der allerede har deltaget på kurser og uddannelser hos Aros Business Academy?

Evalueringerne taler deres tydelige sprog. Her kan vi læse, at tæt på 100 % af vores kursister er meget tilfredse/tilfredse med det kursus eller den uddannelse, de har været på. Og når deltagerne mener, at de har fået et markant kompetenceløft, så kan deres chefer og kolleger med garanti også se resultaterne. Nedenfor er et lille udpluk af deltagernes udtalelser.

Det var et super kursus. Underviseren var ligeledes fantastisk, han var en dygtig formidler og samtidig vildt underholdende.

Stine Frederiksen - Nordea

Kurset var af super kvalitet. Underviseren var en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han havde en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.

Birgitte Fogelberg Sommer - Coloplast

Supergodt kursus.

Jarle Godsk-Hansen - Siemens

Fantastisk spændende, lærerigt og levende kursus, præget af to gode undervisere, som kan deres kram.

Jytte Søby - TDC

Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig.

Nelly Svarre - SKAT

Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus.

Tina Forsingdal - Copenhagen Business School

Super godt kursus. Underviseren var virkelig god til at tilpasse stoffet til den enkelte. Jeg vurderer, at mit kursusudbytte er af betydelig kvalitet.

Heidi Lundby - Københavns Kommune

Interessant, spændende, inspirerende, professionelt og yderst lærerigt kursus. Det gav mig lige, hvad jeg manglede og mere til. Underviseren var dygtig, og han gjorde kurset vedkommende og personligt.

Ahmed Mohamed - KAB

Det var et rigtig godt kursus. Underviseren formåede at læse og forstå os præcist og fik dermed formidlet de mest optimale værktøjer til at udvikle os i den rigtige retning. Kurset har fyldt min bagage op og har givet mig mod på at kaste mig ud i flere krævende ledelsesroller.

Jane Lysebjerg Friis - Cowi

Jeg havde tilmeldt mig i håb om at få flere perspektivere og redskaber til at udøve ledelse. Det fik jeg i den grad. Kurset var præcist det jeg søgte og jeg har kunne anvende meget af min læring i min dagligdag som afdelingsleder for ca. 20 ansatte. Jeg fik også et rigtig godt netværk af både erfarne og nye ledere og føler mig meget bedre rustet til at tænke i bæredygtig ledelse.

Kristne Yigen - Institut for Menneskerettigheder

Det var ikke kedeligt, hvilket er en af grundene til, at jeg normalt vælger Aros Business Academy. Selve undervisningen havde et godt tempo, og alle spørgsmål blev besvaret. Kurset gav mig en grundlæggende forståelse af Excel VBA.

Elisabeth Lynge - Novo Nordisk A/S

Praktisk information

 

Betingelser, persondata og vilkår

Klik på linket, og læs mere om vores betalingsbetingelser, persondata m.v.: Læs mere her

 

Priser for særligt tilpasede kurser/firmakurser

Prisen på et særligt tilpasset kursus afhænger af kursets indhold, antallet af deltagere og kursets længde. Ring til os på telefon 70 278 279 for at få et tilbud på et kursus.

 

Find os

 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så tag endelig kontakt til os. 

Aros Business Academy
Fredericiagade 15, 1310 København K
Tlf. 70 278 279
E-mail: info@arosbusinessacademy.dk

Kontorholdet

Kursuskategorier

Loading