calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

AROS BUSINESS ACADEMY

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

 

Når du vælger at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy, kan du være sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din arbejdsplads. Og for os.

Derfor er vi sikre på, at du bliver glad for os

Du har sikkert været på mange spændende kurser, hvor du er kommet opløftet og genopladet tilbage til dit arbejde. Men hvor mange af disse kurser har skabt en varig forandring for dig? Hvis du følger statistikken, er det kun ganske få.

Hos Aros Business Academy er vi passionerede omkring at skabe denne forandring – så det giver mening for dig at bruge tid på et kursus, og så det giver mening for den arbejdsplads, der sender dig af sted. Vi gør det med både store og små tiltag, og nogle af dem er endda helt usynlige for dig.

Læs også: Nej, det er ikke bare et kursus! Det er langt vigtigere end det! 

Det vigtigste er dygtige (altså rigtig dygtige) undervisere, der er forelsket i deres fag

For at være en dygtig underviser skal man have faglig ekspertise, ingen tvivl om det. Og det har de selvfølgelig, vores mere end 40 undervisere, der er blandt de førende eksperter inden for deres felt.

Men vi kræver mere af dem! De skal være passionerede omkring det, de underviser i, for så er de bedre til at engagere jer, der deltager på kurserne. Og så skal de være dygtige formidlere, der kan se DIN udfordring og relatere stoffet til netop DIG. Måske det er derfor, at 97,9 % af vores kursister mener, at underviseren var “god” eller “meget god” til at tilpasse kurset eller uddannelsen specifikt til dem. Et tal som vi er relativt stolte af, for det er ikke nemt at opnå.

Børsen kårede os som Gazelle i 2015, 2016 og 2018

Læs også: Derfor er vi tre gange kåret som Børsen Gazelle.

Udtalelser

Hvad siger dem, der allerede har deltaget på kurser og uddannelser hos Aros?

Evalueringerne taler deres tydelige sprog. Her kan vi læse, at tæt på 100 % af vores kursister er meget tilfredse/tilfredse med det kursus eller den uddannelse, de har været på. Og når deltagerne mener, at de har fået et markant kompetenceløft, så kan deres chefer og kolleger med garanti også se resultaterne. Nedenfor er et lille udpluk af deltagernes udtalelser.

Det var et super kursus. Underviseren var ligeledes fantastisk, han var en dygtig formidler og samtidig vildt underholdende.

Stine Frederiksen - Nordea

Kurset var af super kvalitet. Underviseren var en usædvanlig dygtig og engageret underviser med en operationel tilgang til tingene og der var en velafbalanceret vekslen mellem teori og praksis. Han havde en rigtig god evne til at være nærværende, lyttende og involverende, og dermed gøre sin undervisning særdeles relevant for deltagerne.

Birgitte Fogelberg Sommer - Coloplast

Supergodt kursus.

Jarle Godsk-Hansen - Siemens

Fantastisk spændende, lærerigt og levende kursus, præget af to gode undervisere, som kan deres kram.

Jytte Søby - TDC

Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig.

Nelly Svarre - SKAT

Et fantastisk godt og meget veltilrettelagt, professionelt kursus.

Tina Forsingdal - Copenhagen Business School

Super godt kursus. Underviseren var virkelig god til at tilpasse stoffet til den enkelte. Jeg vurderer, at mit kursusudbytte er af betydelig kvalitet.

Heidi Lundby - Københavns Kommune

Interessant, spændende, inspirerende, professionelt og yderst lærerigt kursus. Det gav mig lige, hvad jeg manglede og mere til. Underviseren var dygtig, og han gjorde kurset vedkommende og personligt.

Ahmed Mohamed - KAB

Det var et rigtig godt kursus. Underviseren formåede at læse og forstå os præcist og fik dermed formidlet de mest optimale værktøjer til at udvikle os i den rigtige retning. Kurset har fyldt min bagage op og har givet mig mod på at kaste mig ud i flere krævende ledelsesroller.

Jane Lysebjerg Friis - Cowi

Her er to løfter til dig

 

Vi orker ikke mere snak om ligegyldige værdier

Det ville være tom luft at fortælle dig om, hvordan vi lægger vægt på kvalitet, og hvordan vi sætter kunden i fokus. Jo, vi lægger meget høj vægt på kompromisløs kvalitet, og jo, vi sætter selvfølgelig kunden i fokus. Men hvem gør ikke det?

Vi vil i stedet gerne give dig to løfter, som er baseret på de ting, vi lægger mere vægt på end nogen af vores konkurrenter:

Vi lover, at undervisningen er tilpasset dine problemer og udfordringer

Hos Aros er vi store modstandere af at køre på rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du får mest ud af kurset eller uddannelsen, hvis teorien sættes i perspektiv af de problemer, du møder i hverdagen, og at der er cases med fra din branche. Derfor modtager du inden kurset et kort e-kursus om læring. Og vi sender et spørgeskema omkring dine forudsætninger og udfordringer, så underviseren og vores eksperter sammen kan tilpasse kursusmaterialet til lige præcis dine behov.

Vi lover, at du vil mærke en reel forbedring i din arbejdsgang

Vi sætter en stor ære i, at du kan mærke en reel forandring efter at have været hos os. Nogle siger, at kurser blot er god underholdning. Det vil vi gøre op med. Det må gerne være sjovt at være på kursus (og det er det også), men først og fremmest sørger vi for, at du får noget ud af det.

Direktionen hos Aros Business Academy

 

Susan Hjorslev Lund

Co-founder og kundechef

susan@arosbusinessacademy.dk

Susan Hjorslev Lund har tidligere arbejdet som marketingchef i CPC Foods (nuværende Unilever) og Communication Director i reklamebureauet EURO RSCG, hvor hun var ansvarlig for en lang række større, internationale kunder. Hun har desuden drevet eget reklamebureau i 3 år.

Susan har læst fransk på Sorbonne Universitet i Paris i 1 år og er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet, suppleret med 5 cand. merc.-fag.

 

Anders Rosenlund

Co-founder og uddannelseschef

anders@arosbusinessacademy.dk

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden Aros Kurser, som i dag hedder Aros Business Academy.
Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at ansætte nye undervisere; at give sparring til underviserne, hjælpe dem med at skræddersy deres kurser; at udvikle nye kurser, når der opstår nye behov på markedet; og at sikre, at Aros Business Academy fortsat leverer unikke kurser af meget høj kvalitet.

Kontorholdet

Kursuskategorier

Loading