calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Hurtiglæsning med fuldt udbytte

Lær effektive læseteknikker og kom igennem jeres e-mails, referater og rapporter på den halve tid.

På dette kursus lærer I

 • at forøge jeres læsehastighed med mellem 50 og 300 procent
 • at få et større udbytte af tekster ved at fokusere skarpt på det, der er relevant for jer og jeres virksomhed
 • altid at benytte den rigtige læseteknik til den rigtige type tekst
 • hurtigt at forstå helheden i en tekst i stedet for at smage på hvert enkelt ord
 • at frigøre jer fra “den indre læserstemme”
 • at vedligeholde jeres nye gode vaner gennem et opfølgningsprogram, der sikrer, at jeres resultater ikke forsvinder igen.

Tag et soloforløb i "Hurtiglæsning med fuldt udbytte" ligesom medarbejde fra:

 • Københavns Kommune logo
 • Vesthimmerlands Kommune - Lyst til at gøre en forskel logo
 • FOA logo - Fag Og Arbejde
 • KOMBIT logo - Kommunernes IT-Fællesskab
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for jer – uanset stilling – der gerne vil forøge både hastigheden og udbyttet af jeres daglige læsning.

Vores kursus er også for jer, der søger efter mere effektivitet i arbejdsdagen og orden i det kaos, mange tekster hurtigt kan skabe.

Hurtigere læsning – uden tab af forståelse

Hurtiglæsning handler om to ting på samme tid:

 1. At læse med højere hastighed
 2. At få mere ud af det, man læser

Det handler derfor om altid at skære det fra, som ikke er relevant for jer, og i stedet rette fokus mod det interessante. På vores kursus bliver I trænet i, hvordan I kan gøre dette med enhver tekst, og I lærer altid at bruge den rigtige læseteknik til den rigtige type tekst. Med andre ord – I lærer at læse lynhurtigt uden at overse hovedpointerne og slå to fluer med et smæk.

Bliv 300 procent mere effektiv!

Erfaringer fra tidligere kurser viser, at deltagerne øger deres læsehastighed med mellem 50 og 300 procent, hvilket frigiver enorme mængder tid til andre arbejdsopgaver til glæde for både dem selv og deres virksomhed. Med undervisning og vejledning fra en sand mester i hurtiglæsning vil jeres læsetempo af både breve, bøger, artikler, e-mails, rapporter eller referater blive forøget, mere end I troede muligt. I får også et opfølgningsprogram med i pakken, så de gode læsevaner for evigt vil være med jer.

I lærer alle de vigtigste teknikker

På kurset lærer I adskillelige teknikker, der gør jeres læsning mere effektiv. I vil hurtigt lære at overskue og forstå en faglig tekst ved at se dens helhed i stedet for at smage på hvert enkelt ord. I lærer også, at frigøre jer fra ”den indre læserstemme”, som nedsætter mange menneskers læsetempo væsentligt.

Det var et rigtig godt kursus med en dygtig og motiverende underviser. Med mine nye læseteknikker kan jeg nå at læse mere, og derfor kan jeg fordybe mig i mere nyt stof rent fagligt.

Lena Krusbæk - FOA

Virkelig god og varieret undervisning. Der var gode forklaringer og henvisninger til hverdagen. Jeg har fået stor tro på, at jeg nu kan blive endnu hurtigere til at læse, med de teknikker vi fik. En rigtig god dag med godt udbytte!

Anne Sophie Christensen - Maersk Agency Denmark

Rigtig godt kursus – konkret og resultatorienteret. Jeg er taget hjem med håndgribelige redskaber til optimering af min læsehastighed og forøgelse af forståelsen af det læste. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til mig, og det faglige niveau var generelt meget passende.

Jan Dynnesen - KOMBIT

Kurset var rigtig godt, især pga. underviseren. Han var god til at formidle, og samtidig meget faglig dygtig. Han formåede at få samlet op undervejs på en måde, så alle var med hele vejen.

Elsy Holmgaard Thomsen - FOA

Det var et super kursus. Jeg har fået styr på teknikken og er blevet hurtigere til at læse.

Hans Andersen - Næstved Rygcenter

Tak for et godt kursus. Det var meget givende og godt tilrettelagt med en
blanding af teori og praktik, som vi kan gå hjem og arbejde videre med. 5
ud af 5 stjerner herfra.

Poul Hvid Nielsen - PostNord Danmark

Kurset var helt i top. Jeg har fået teknikker til at læse hurtigt og bevidsthed om dårlige læsevaner. Jeg har fået rigtig stort udbytte af kurset, og nu får jeg mulighed for at læse meget mere.

Mette Ahorlu - IDC Nordoc

Det var et fyldestgørende kursus, hvor vi nåede rigtig meget og fik de værktøjer med hjem vi behøvede. Rigtig godt vi ikke var så mange deltagere.

Karina Haun - Vestas Wind Systems

Jeg er blevet opmærksom på, hvordan jeg skal angribe tungt læsestof og læsestof generelt bedst muligt. Jeg har fået mere mod på mit fremtidige læsearbejde, og det var ekstra godt, at vi ikke var så mange på holdet.

Annette Rønning - Teknik- og Miljøforvaltningen

Dit udbytte

 • Jeres nye evner er med til at frigøre enorme mængder arbejdstid, I nu kan bruge på tidspressede opgaver, fordi I ikke længere sidder fast i lange indviklede tekster.

 • I vil efter vores kursus handle rigtigt på de forskellige tekster I læser, fordi I lynhurtigt skærer ind til benet og forstår de, for jer, relevante hovedpointer.

 • Før følte I jer tynget af uoverskuelige mails og andre beskeder - men efter kurset vil I i stedet få mere ro i arbejdsdagen. I har lært, hvordan hurtiglæsning danner overblik, og hvordan det skaber en mere tilfredsstillende arbejdsdag med tid til de vigtigste opgaver.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Jeres virksomhed får langt mere ud af jeres kvaliteter, fordi meget mere af jeres tid bliver frigivet til at producere værdi for virksomheden, i stedet for at I er gået død i mails og andre typer tekster.

 • I bliver bedre til at besvare mails og andre beskeder, fordi I kan læse dem både nemt og hurtigt, og dermed finde ud af, hvad der skal reageres på. Dette vil uden tvivl være en stor styrke for kommunikationen i jeres virksomhed fremover.

 • Jeres virksomhed får medarbejdere med større effektivitet og mere hensigtsmæssige læsevaner, som er vedvarende og ikke bare forsvinder igen efter kursets afslutning.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Robert er en af Danmarks førende eksperter i hurtiglæsning med over 100 afholdte kurser.

Robert

Robert er en af Danmarks førende eksperter i hurtiglæsning. Han har afholdt over 100 kurser i denne metode, og han er kendt som en levende og engageret underviser.

Han er især beundret for at have et skarpt øje for den enkeltes individuelle læring. Han insisterer på altid at gøre kursernes gode resultater til vedvarende vaner, og han har derfor udviklet et fremragende opfølgningsprogram, der sikrer, at kursets udbytte aldrig går tabt.

robert@aroskurser.dk

Fuld profil

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading