calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Emil

Emil har i en årrække arbejdet intensivt med content marketing, e-mail markedsføring og strategisk kommunikationsrådgivning for både B2B, B2C og G2C-kunder.

I sit arbejde som tekstforfatter for forskellige virksomheder og bureauer har han bred erfaring med tekstproduktion og kampagnemanagement med hjemmesider og nyhedsbreve som primære medier.

Emil er uddannet cand.mag. i retorik og har derigennem et ekstraordinært skarpt blik for den modtagerorienterede kommunikation.

emil@aroskurser.dk 

Seneste artikler:

Kursus af meget høj kvalitet med en dygtig og engageret underviser. Det bliver meget lettere for mig, at komme i gang med at skrive gode nyhedsbreve, og Emil var god til at relatere teorien til det, som jeg konkret arbejder med. Alt i alt et rigtig godt kursus!

Charlotte Jensen - Region Midtjylland,

Det var en positiv kursusoplevelse. Kurset var inspirerende, og jeg har fået mange gode fif og input med hjem.

Jørgen Bagger - DI-Teknik

Kursuskategorier

Loading