calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Personlig planlægning og effektivitet

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow én gang for alle!

Du får hele pakken på dette kursus!

 • en ny måde at tænke i tid og planlægning
 • en realistisk tidsplan, der matcher dine arbejdsopgaver
 • vi gør op med de vaner, der gør dig til slave af din indbakke
 • vi stopper de adfærdsmønstre, der ødelægger dit workflow
 • effektive strategier til desarmering af overspringshandlinger og afbrydelser
 • enkle men effektive tips, der gør Outlook til din nye bedste ven
 • du får ro og overblik – og måske oven i købet et pænere skrivebord!

Tag på kursus i "Personlig planlægning og effektivitet" ligesom medarbejdere fra:

 • Coloplast logo
 • Arla logo
 • Uddannelses- og Forskningsministeriet logo
 • Region Midtjylland logo
 • ECCO logo
 • Deichmann logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

10. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
18. september kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
Se flere datoer
5.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er perfekt for dig, der …

 • har svært ved at holde fri, når du har fri
 • har travlt og har brug for styringsværktøjer
 • har brug for større overblik i din hverdag
 • ligger under for den dårlige vanes magt
 • let bliver forstyrret af overspringshandlinger
 • har svært ved at fordybe dig i en opgave, fordi der altid hænger noget andet og venter.

Find ud af hvorfor din personlige planlægning aldrig slår til!

Vi kender det alle sammen godt; de gule post-its hober sig op rundt om arbejdscomputeren, notesblokken bliver mere og mere overfyldt, og indbakken flyder over med e-mails, man også lige skal nå at tage stilling til. Og vi ved det jo godt, for vi hører det hele tiden – hvis bare man havde bedre styr på sin kalender, sad man ikke i ufærdige opgaver til halsen… Eller hvad? Faktisk er det ikke hele historien. Få en forsmag på alt det, du ikke vidste om tidsstyring og planlægning her, eller få den fulde version på markedets mest effektive kursus i personlig planlægning!

Kender du kalenderens utallige faldgruber?

Vi kan sagtens fortælle dig, at du skal plotte alle dine opgaver ind i en kalender, og så er dine kvaler løst. Men problemet er, at en propfyldt kalender langt fra giver dig tid til at nå alle opgaverne, uanset hvor snorlige din planlægning så er. Du sidder stadig fredag eftermiddag og må skubbe alle de uløste opgaver fra denne uge frem i næste. Weekenden går med at komme i tanke om, hvad det nu var du havde lovet lige at vende en sidste gang. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i personlig planlægning og effektivitet får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Saml dine opgaver og bevar overblikket

I virkeligheden handler det om at starte forfra. Gør dig selv en tjeneste, og brug 30 sekunder på at overveje, om du helt ærligt har styr på, hvilke opgaver du egentlig har. Vi snakker ALLE opgaver, både årsrapporten og lamineringen af frokostsedlerne.

De færreste kan svare ja til spørgsmålet, og det er her hunden ligger begravet. For har du samlet alle dine opgaver et sted, kan du bevare det store forkromede overblik og dit workflow selv i pressede situationer. Og så begynder du pludselig at kunne disponere din tid og prioritere dine arbejdsopgaver.

Tag på kursus og få din weekend tilbage!

På kurset vender vi det hele 180 grader, og i stedet for at gå i detaljefælden zoomer vi ud til de store linjer. Du lærer, hvordan du kan bruge din masteropgaveliste til at strukturere din arbejdsdag på en helt ny måde. Vi går i dybden med, hvordan programmer som Outlook kan løse de fleste af dine problemer for dig, og vi krøller alle de gule post-its sammen en gang for alle. Så er det slut med at sidde med en klump i halsen fredag eftermiddag og spekulere på, om du nu også huskede det hele!

Det var en øjenåbner. Jeg har fået rigtig gode værktøjer, som jeg skal lære at bruge og efterleve. Det var et rigtig informativt kursus, hvor vi gik i dybden med de fejl, vi gør og fik forståelse for, hvorfor vi gør dem, og hvordan vi kunne ændre på dem. Jeg vil helt sikkert blive mere effektiv og blive bedre til at bruge min tid optimalt.

Carina Wedel - Securitas A/S

Super godt og meget inspirerende. Jeg vil helt sikkert blive mindre stresset og have et meget bedre overblik over alle opgaverne. Og så har mit bord været ryddet i over en uge nu - jeg tror sgu det holder ;o).

Charlotte Christoffersen - Coloplast

Meget god kursuskvalitet præget af gode eksempler og en solid faglighed. Kurset har klædt mig på til bedre at planlægge min tid og opnå større effektivitet.

Preben Gaedt - ECCO Sko

Jeg elskede at kurset var praktisk baseret, og designet til at vi kunne bruge det med det samme. Jeg har lært at holde fast i en løsning og tro på det valg, jeg har taget.

Tatjana Meedom - DK Company

Kurset var en åbenbaring i forhold til, hvor lidt tid jeg egentlig har til rådighed til mine egne opgaver – så tror da pokker, at planlægningen skrider. Generelt en rigtig god oplevelse.

Miriam Niemann - Deichmann

Supergodt kursus. Det vil få stor indflydelse! Når jeg får impleneteret det, jeg har lært, kommer der mere ro på. Det var dejligt at få konkrete værktøjer med hjem, som man kan bruge med det samme. Underviseren var god til at lytte og spørge ind til den enkelte deltager, og derfor alle den rigtige feedback.

Birgit Holten Vinder - MAN

Kurset har lært mig at få en skarp struktur på de opgaver, der tidligere fyldte mit hoved, og underviseren var meget god til at tilpasse det faglige niveau efter mine behov.

Poul-Erik Dahl - Region Midtjylland

Kurset har allerede haft en positiv indflydelse på mit arbejde, da jeg kan mærke, at mit stressniveau er faldet markant, fordi jeg pludselig når mere, end jeg gjorde før.

Gavina Muzzu Brogaard - DS Stålprofil A/S

Super spændende emne og underviseren inddragede i høj grad deltagerne, så det blev relevant. Rigtig god underviser! Lækker forplejning og gode faciliteter.

Line Sørensen - Aarhus Universitet

Det var så perfekt, som det kunne være.

Else Theilgaard Kehlet - Aabenraa Kommune

Jeg har fået enormt meget ud af kurset! Jeg har lært om værktøjer der kan give arbejdsro til mine opgaver, så de dermed kan nås med overskud og indenfor tidsrammen. Det har samtidig givet mig et bedre indblik i mig selv, hvorledes jeg arbejder bedre og smartere.

Kristian Vinter Stenholdt - Crossbridge Energy Fredericia

Rigtig godt kursus og meget brugbart!

Ann Louise Just Noer - Danfoss A/S

Rigtig god underviser som forstod at gøre emnet spændende, let spiseligt og humoristisk!

Lis Sidelmann - AU Viborg - Aarhus Universitet

Dit udbytte

 • Du får ro i din hverdag – med effektiv personlig planlægning bliver det meget lettere for dig ikke at drukne i post-its, påmindelser og overspringshandlinger, og du oplever, hvor fedt et konstruktivt workflow føles!

 • Du bliver i stand til at håndtere meget mere i hverdagen, fordi du får en solid forståelse for, hvordan man undgår at krydse den hårfine grænse mellem produktiv travlhed og stress

 • Du får din weekend tilbage! Formår du at lave en grundlæggende ændring i den måde, du går til opgave- og tidsstyring på, garanterer vi dig, at du igen kan slappe af fredag aften.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din arbejdsgiver får en tilfreds medarbejder – og hvem er ikke interesseret i det? Ud med daglige frustrationer og bekymringer og ind med motivation og arbejdsglæde

 • Din effektivitet stiger! Når du ikke længere skal bekymre dig om 1000 ting på en gang, kan du bedre fokusere på det, du har foran dig – og samtidig gøre det godt!

 • Du bliver en inspiration for arbejdspladsen, og i takt med, at du får styr på dine opgaver, bliver det lettere for dine kolleger at fastholde et effektivt arbejdsflow.

Sådan ser kursusdagen ud

 • Få overblik i din hverdag! Lav en to-do liste, tilføj deadlines og fokuser kun på én opgave.
 • Lister der virker. Få konkrete råd til, hvordan du laver effektive to-do lister.
 • Planlæg din uge og opdel din dag! Vi arbejder med planlægning i blokke.
 • Bryd de dårlige vaner i indbakken. Du får konkrete råd til, hvordan du får en struktureret mail. Vi gennemgår 2-minutters reglen og Inbox Zero.
 • Fjern forstyrrelser og lær at håndtere afbrydelser. På dagens sidste punkt arbejder vi med fokusstyring.
 • Outlook – du får værktøjerne til bedre at styre dine arbejdsopgaver og din tid. 

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Skab overskud i en travl hverdag

Vil du gerne være mere effektiv i dit arbejde og undgår stress? Så tag på dette kursus i personlig planlægning og effektivitet, og lad dig inspirere af en række enkle, klare og uhyre effektive teknikker, der er specielt designet til at fremme præsentationsevne, styrke koncentrationen, forebygge stress og skabe overskud på tidskontoen i en travl tid.

På kurset lærer du at:

 • Håndtere den stadigt stigende arbejdsbyrde
 • Strukturere dine opgaver og optimere din arbejdsindsats
 • Overvinde dine største tidsrøvere og øge din effektivitet
 • Effektivisere dit arbejde foran computeren
 • Planlægge det uventede. Du får konkrete teknikker til effektfuld planlægning og prioritering
 • Skabe energi og resultater
 • Performe bedre uden at skabe unødig stress.

Bliv effektiv på jobbet

Lær, hvordan du ændrer dine arbejdsmetoder og får struktur på arbejdsdagen. Identificér dine dårlige vaner og overspringshandlinger og kom nogle af dine største tidsrøvere til livs.

Effektivitet betyder ikke at arbejde hurtigere – men smartere. Det er hverken et medfødt talent eller et personlighedsspørgsmål, men en række teknikker du lærer. Det afgørende er, at du får værktøjskassen fyldt op med de redskaber, der virker for netop dig.

Dette kursus er skræddersyet til dig, som vil have styr på din effektivitet. Dig, der vil gøre en aktiv indsats imod stress samtidig med, at du bevarer et højt niveau af energi og effektivitet på jobbet. Teknikkerne du bliver præsenteret for på kurset er enkle, klare og uhyre effektive!

Opnå mere uden stress

Lange arbejdsdage? En uoverskuelig indbakke? En følelse af at være et skridt bagud hele tiden? Mere arbejde og mindre tid til at udføre det i? Kender du også følelsen af uro og stress, når du afslutter endnu en arbejdsdag med en liste af ting, som du heller ikke nåede den dag?

Efter dette kursus vil du få overskud på tidskontoen, så der bliver skabt luft til de mere spændende arbejdsopgaver, der har betydning for din arbejdsglæde. På den måde får du større trivsel og ro i sindet, når din arbejdsdag er omme.

Bedre disponering af tid

Tag kampen op med kapløb mod tiden, lange to-do-lister, dårlig samvittighed og konstante afbrydelser. Lad dig inspirere af en række målrettede teknikker, specielt designet til at fremme din præstationsevne, styrke din koncentration, forebygge stress og skabe overskud på tidskontoen i en hverdag, hvor tid er en mangelvare.

Kurset er spækket med konkrete værktøjer og smutveje til, hvordan du disponerer din tid bedre, prioriterer dine opgaver, undgår overspringshandlinger og kommer dine tidsrøvere til livs.

Hvem bør deltage på kurset?

Dette kursus i personlig planlægning og effektivitet er for alle, der ønsker bedre struktur i det daglige arbejde, en mere effektiv hverdag og mere overskud på tidskontoen. Med dine redskaber i bagærmet vil du skabe luft til de mere spændende arbejdsopgaver, der skaber værdi for dig.

Kom hele vejen rundt på kurset:

 • Teknikker til at styre tiden i stedet for, at den styrer dig
 • Input til håndtering af de mange afbrydelser i hverdagen
 • Her og nu anvendelige tips til realistisk planlægning i en travl og uforudsigelig hverdag
 • Indblik i hvordan du skaber en arbejdstilstand med større koncentration og nærvær
 • Lær metoder, som vil få bugt med dine største tidsrøvere
 • Få kontrol over den stadigt voksende mængde e-mails
 • Forstå din egen adfærd og opdag, hvad der motiverer dig.

Vibeke

Vibeke har Danmarks reneste skrivebord og 48 timer i døgnet. Og så er hun Danmarks skarpeste specialist i planlægning og effektivitet. Hun har hands on erfaring med, hvor stor en forskel personlig planlægning og effektivitet kan gøre for en travl arbejdsdag. Hun har arbejdet mange år som chefkonsulent og projektleder med fokus på optimering af arbejdsprocesser. Hun ved, hvad der helt konkret kan gøre en forskel – og hvad der bare fylder mere rod på skrivebordet.

Som underviser formår Vibeke at holde et skarpt blik for den enkelte deltager. Hun har erfaring med tids- og opgavestyring på både ledelses- og medarbejderniveau.

Vibeke er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.

vibeke@aroskurser.dk

 

Fuld profil

Pris

5.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 1 dag

Tilmeld dig kurset

10. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
16. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
18. september 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. oktober 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
14. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
18. november 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
11. december 2024 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
25. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
27. februar 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
4. marts 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde
6. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
13. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
15. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Kolding
22. maj 2025 kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Comwell Roskilde

Kursuskategorier

Loading