calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Projektledelse på en dag

Kurset du ikke kan leve uden, hvis du for alvor vil godt fra start med dit projekt. Vi kommer hele vejen rundt om grundlæggende projektledelse på én intens kursusdag!

Du kommer hele vejen rundt på projektledelseskurset!

 • bliv klog på hvad der gør noget til et projekt
 • du går hjem med et A3-kort der let og enkelt giver dig overblik over projektprocesserne
 • find ud af hvorfor projekter er så udbredte
 • kend dine projektfaser og modeller
 • bliv fortrolig med interessent- og risikoanalyse
 • lær at bruge forventningsafstemning der virker
 • lær at planlægge et projekt trinvist – og få det sikkert i mål
 • Vil du mere i dybden med projektledelse, så kan du gå hele vejen med Den Intensive Projektlederuddannelse!

Varighed: 1 dag (kl. 8.30-16.30)

Kursets målgruppe

Vores endagskursus i grundlæggende projektledelse er for dig, der har brug for en indføring i projektlederens værktøjer og arbejdsgange.

Du kan være deltager på et projekt, kommende projektleder, ny projektleder – eller blot interesseret i at snuse til den helt særlige måde at arbejde projektorienteret på!

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Lær at mestre verdens mest effektive arbejdsform!

Projektarbejdsformen er den mest brugte arbejdsform i det danske erhvervsliv. Og alligevel har de fleste faktisk ikke helt styr på, hvad der kendetegner et basalt projekt, og hvordan man bedst arbejder projektorienteret. Det fører til mange grundlæggende misforståelser og kuldsejlede projekter. Derfor har du brug for vores kursus i basal projektledelse. Vi luger ud i alle misforståelserne og giver dig de værktøjer, du skal bruge for at komme godt i gang med projektarbejdet!

Kan du definere et projekt?

Er det et projekt at købe kontorartikler til arbejdspladsen? Er det et projekt at indsamle evalueringsskemaer fra klienter løbende? Eller er det et projekt at implementere et nyt mailsystem på arbejdspladsen? På kurset lærer du hvilke opgaver, der faktisk kan kaldes projekter – og hvilke der ikke kan. Og at kende definitionen på et projekt giver dig en stor fordel, når du skal forsøge at arbejde konstruktivt med projektet. Vi lærer dig, hvad et rigtigt projekt består af – og hvordan du kan styre det effektivt!

Fyld værktøjskassen op – og brug den

På kurset får du ikke bare en basal forståelse for projektets opbygning og natur – vi giver dig også de redskaber, der gør det muligt for dig at styre projektet med sikker hånd! Vi giver dig det, som vi mener er nøgleværktøjerne for al god projektledelse – uanset om du skal være en del af en lille projektgruppe, eller om du har ambitioner om at lede komplicerede projekter i fremtiden. Projektlederens første (og vigtigste) værktøjer er interessentanalyse, risikoanalyse, forventningsafstemning, model til planlægning og model til afslutning. Og så bliver du ikke bare introduceret til værktøjerne – vi lærer dig også lige præcis hvornår du skal bruge dem.

Klar-projektparat-start!

Nu har vi snakket en hel masse om værktøjer og redskaber. Men kender vi ikke alle en af den slags mænd, der har købt hele byggemarkedets udvalg af forskellige skruetrækkere og svensknøgler – og så ellers lader dem hænge ubrugt på væggen ude i skuret? Vores Projektledelse på en dag gør op med tørre teoretiske kurser og sørger for, at du får kombineret teorien og værktøjerne med det helt lavpraktiske.

Kurset er bygget op omkring praktiske øvelser, sparring og casearbejde. Og når kurset er slut, går du hjem med et kort i A3-format, der giver dig et samlende overblik over alle projektprocesserne, du har lært på kurset, og som du let kan overføre på dine egne projekter. Så er du klar til at kickstarte resten af din karriere i projektforløb allerede dagen efter kurset!

Det er helt utroligt, hvordan alle Aros’ undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De tilpasser deres undervisning til lige præcis vores behov. 3. kursus i træk med Aros' har bestemt ikke skuffet!

Louise Bruun Christensen - Copenhagen Business School

Dit udbytte

 • Du får den helt grundlæggende forståelse for, hvad der kendetegner et projekt. Mange mangler denne basale færdighed, som faktisk er helt essentiel for at få den nødvendige indsigt i projektets maskinrum

 • Kurset giver dig indblik i præcis de projektledelsesværktøjer, du skal bruge for at kunne begå dig som projektleder eller i projektkontekst – og vi gør dem samtidigt konkrete for dig

 • Du får en masse øvelse i at bruge din nye viden og dine nye værktøjer gennem casearbejde. På den måde får du med det samme en sikkerhed i, hvordan de skal bruges, når du vender hjem efter kurset.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en medarbejder, der er langt mere projektparat end før. Du er bedre rustet til at indgå i en projektsammenhæng, eller til at lede de projekter, du står for

 • Jeres arbejdsplads oplever, at mængden af succesfulde projekter stiger. Jeres projekter bliver bedre og mere effektive, når du har lært de basale projektfærdigheder

 • Du bliver en veritabel vidensbank for resten af arbejdspladsen. Såvel chefer som kolleger får stor gavn af din indsigt i projektets natur og adfærd – og ikke mindst i din viden om, hvordan det styres sikkert i mål!

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Michael

Michael er en yderst professionel og engagerende underviser, der har vundet prisen “Top Dansk Talent” inden for projektledelse. Han har en baggrund fra den farmaceutiske industri (American Eli Lilly & Company), hvor han gennem 8 år haft en imponerende karriere i ledelse og projektledelse. Efterfølgende har han arbejdet som konsulent og underviser i ledelse og projektledelse. Han har et internationalt udsyn og har arbejdet i længere perioder så forskellige steder som USA, Singapore, Estland og Danmark.

Michael har en kandidatuddannelse i International Business (Copenhagen Business School og National University of Singapore) og har suppleret med en bachelorgrad i psykologi (Lunds Universitet, Sverige). Derudover er han også certificeret IPMA-C®, Everything DiSC®, Changesetter®, Belbin Teamroles®, 6 Leadership Styles®, Situational Leadership®, og Cubiks 360®.

Fuld profil

Pris

2.500 kr.
/ eller 2.125 kr. med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Næste kursus

19. april kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
24. april kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
8. august kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
9. august kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
9. oktober kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
10. oktober kl. 8.30-16.30 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
Ingen datoer der passer? Kontakt os her

Kursuskategorier

Loading