calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Soloforløb: Præsentation og kommunikation

Vil du rykke dine præsentationer eller din mundtlige kommunikation, så det virkelig batter? Så er vores soloforløb i præsentation og kommunikation lige noget for dig! Du går du i dybden med lige netop de kompetencer, du vil have forbedret i et helt unikt intensivt undervisningsrum, der med garanti rykker dig milevidt.

Dit soloforløb kan fx handle om ...

 • Din personlige power – brænd igennem som leder eller medarbejder
 • Præsentationsteknik: så dine præsentationer rammer plet
 • Din mundtlige kommunikation
 • Sparring på og styrkelse af din ledelseskommunikation
 • Hvordan du holder taler, der rammer plet
 • Styrkelse af dit kropssprog, så du kan udnytte det til din fordel
 • Samtaletræning i alle afskygninger
 • Og alle andre områder inden for rammen mellem kommunikation og præsentation!

Tag et soloforløb i "Præsentation og kommunikation" ligesom medarbejde fra:

 • Novo Nordisk logo
 • Nyfors logo
 • Danmarks Radio logo - DR
 • Region Midtjylland logo
 • Naturstyrelsen logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Efter aftale.

Kontakt os og få et tilbud

Vi anbefaler i udgangspunktet 4-8 sessioner a 2 timers varighed.

Prisen for soloforløbet beregnes eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør overveje solundervisning?

Alle der ønsker at styrke deres mundtlige kommunikation eller præsentationer, og som ønsker et helt intensivt og dybdegående forløb i en 1:1 undervisningssituation bør deltage. Kurset rykker dig, uanset om du er:

 • Medarbejder
 • Mellemleder
 • Topchef

Det hele handler om dig!

Vores soloforløb handler kun om dig. Og det foregår 100 % på dine præmisser. Et ABA soloforløb er din mulighed for at sammensætte et forløb, der styrker dig lige præcis der, hvor du har brug for det i din kommunikation. Du får hele pakken : personlig sparring, 1:1 undervisning, skræddersyet undervisningsmateriale og effektiv feedback på dine præsentationer og din kommunikation.

Mindre spildtid og højere intensitet – for de ambitiøse

Du kender sikkert følelsen af at sidde i et kursuslokale og lytte til en underviser, der slet ikke snakker om det, du har brug for. Minutterne går, eftermiddagen skrider frem, og du kunne i virkeligheden godt have brugt tiden bedre. For den ambitiøse medarbejder eller leder er scenariet intet mindre end frustrerende. Og med noget så personligt som kommunikation, giver det god mening, at ville fokusere på sig selv.

Det ved vi, som en af markedets førende kursusudbydere. Og vi ved, at soloundervisning skaber de bedste resultater for dig, der enten har nogle helt specifikke behov eller problemstillinger, eller som måske er særlig ambitiøs omkring din udvikling. Det er derfor, vi tilbyder dig en unik mulighed for at gå i dybden med de kompetencer, du vil udvikle; hvad enten det er særlige samtaleteknikker, din personlige gennemslagskraft, din mundtlige kommunikation generelt – eller noget helt fjerde!

Frugtbar sparring med din underviser

En af de ting, vores solokursister fremhæver som det helt særlige ved deres soloforløb, er det unikke undervisningsrum, der bliver skabt, når det bare er dig og din underviser. Du får en sjælden mulighed for at opbygge et tillidsfuldt sparringsrum med en af landets førende eksperter inden for præsentation og kommunikation. Derfor bliver det muligt for dig at rykke dig markant i løbet af soloundervisningen. Vores soloforløb sætter trumf på din udvikling af dine personlige kompetencer!

Undervisning hvor du vil – når det passer dig

Vi kører soloforløb både i København og Aarhus, og du planlægger sammen med din underviser, hvornår dine timer skal ligge, så det giver mening for dig. Vi tilbyder både soloforløb ude hos jer og i vores lokaler i København.

Meget, meget kompetent underviser. Meget grundig og værdifuld research. God til at give konstruktiv feedback, og et forløb jeg bestemt kan bruge og arbejde videre med. Det vil betyde ALT for mit daglige arbejde fremover. En utroligt dygtig og kompetent underviser, som havde en fantastisk evne til at sætte sig ind i min situation og finde de redskaber, jeg havde brug for.

Barbro Knudsen - DR

Det var et berigende, udviklende og struktureret forløb.

Morten Barfoed - Novo Nordisk

Forløbet var særdeles relevant og brugbart i forhold til mit daglige arbejde som nyudnævnt chef. Jeg kan allerede mærke en ændring i den måde jeg arbejder på, idet jeg baserer mit chefvirke på værdiskabende kommunikation.

Mette Leiholt - NaturErhvervstyrelsen

Soloundervisningen var en virkelig god oplevelse. Jeg har fået styr på mine svage og stærke sider i forhold til at ”træde ind på scenen”, og jeg har lært at træde ud af min komfortzone. Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet, og jeg har allerede planlagt arbejdsopgaver med udgangspunkt i de ting, jeg har lært på forløbet. Jeg havde rigtig god kemi med min underviser, og hun havde god forståelse for opgaven i forhold til mig.

Gitte Stilling Christensen - Region Midtjylland

Spændende og motiverende forløb, underviseren var dygtig til at tilpasse til mig løbende. Jeg bliver mere skarp i min fremtoning og min kommunikation. Jeg har fået en del nye teknikker og værktøjer, som jeg føler, at jeg kan bruge, og jeg har fået klarhed over, hvilke områder jeg skal have fokus på.

Per Kaptain - Nyfors

God og brugbar feedback i løbet af forløbet, og gode samtaler med underviseren. Jeg er blevet bedre til at håndtere komplekse samtaleforløb. Hele soloforløbet var meget inspirerende, og jeg havde god kemi med underviseren. Jeg vil helt sikkert have gavn af soloforløbet.

Jørgen Jul Jensen - MTAB Danmark

Dit udbytte

 • Du bliver bedre til lige præcis det, du har brug for at blive bedre til. Vi vil faktisk gå så langt som til at sige, at du med et fuldt soloforløb nærmer dig ekspertens viden inden for, hvordan du får din personlige kommunikation eller præsentationsteknik til at excellere

 • Du får mere overskud til at udvikle dig på andre områder også! Lysten til at lære og blive bedre er en uvurderlig kompetence, som det er klogt at investere i et vidensamfund

 • Du får oplevelsen af virkelig at dygtiggøre dig og rykke dig inden for et felt. Og det er en fantastisk følelse! Den dig giver et personligt boost, du kan tage med dig i alle aspekter i din hverdag – både på arbejdspladsen og når du har fri.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Du udvikler nogle knivskarpe og bundsolide kompetencer, som du med det samme kan implementere i din arbejdsdag. Du kommer til at løse dine opgaver bedre og mere effektivt – til stor glæde for din arbejdsgiver

 • Du bliver en regulær vidensbank, som dine medarbejdere kan trække på. Det skaber mere effektivitet i virksomheden, og det medvirker også til et mere dynamisk arbejdsmiljø

 • Det bliver muligt for dig at begå dig over et bredere felt i virksomheden. På den måde kan din arbejdsgiver udnytte dig i flere forskellige situationer, og du kan være med til at flytte virksomheden mod nye områder.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Fuld profil

Brita

Brita er en særdeles kompetent og passioneret underviser med meget stor ekspertise inden for kommunikation, præsentationsteknik og gennemslagskraft. Hun er skarp til at se den enkeltes unikke behov. Og hun en meget erfaren rådgiver, der hjælper kursisterne til at opdage deres styrker og at dyrke dem. Brita er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater.

brita@aroskurser.dk 

Fuld profil

Bestil dit soloforløb i dag!

Bestil dit soloforløb eller kontakt os og hør, hvordan vi kan skræddersy netop dit soloforløb. Ring til os på telefon 70 278 279, eller send en mail til soloundervisning@arosbusinessacademy.dk.

Kursuskategorier

Loading