calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Temadag om god intern kommunikation

Oplev hvordan god intern kommunikation styrker samarbejdet, trivslen og effektiviteten på arbejdspladsen

Temadagen giver jer

 • Bro-metaforen i praksis
 • Stemmetræning – find ud af, hvordan stemmen skaber tillid
 • Evner til at vælge de ord, der faktisk kommunikerer det, der er jeres mål
 • Værktøjer til at udnytte kropssproget i kommunikationen
 • Forståelse for, hvad der optrapper en konflikt, og hvordan den nedtrappes
 • Viden om feedback som kommunikationsredskab
 • Indsigt i kommunikationsadfærd og de klassiske typer – og hvordan I taler til dem
 • Kendskab til jeres reaktionsmønstre og metoder til at påvirke dem.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Ring på telefon 70 278 279 eller send en mail til info@arosbusinessacademy.dk og få en snak om, hvordan netop jeres temadag om forandringer og forandringsparathed skal se ud.

Hvem bør deltage på denne temadag?

Alle virksomheder, organisationer, afdelinger eller teams har udbytte af at styrke den interne kommunikation. Temadagen gør fx en forskel når:

 • samarbejdet skal løftes
 • effektiviteten skal øges i forhold til målsætningen
 • et konstruktivt arbejdsmiljø skal genetableres efter fyringer, nye udfordringer eller omlægninger

 

Hører du, hvad jeg siger?

Den interne kommunikation kan hurtig gå skævt, hvis man ikke er bevidst om kommunikationens dynamikker. For det er nemlig ikke nok at kommunikere sit budskab klart og tydeligt – der skal altid være blik for modtageren, også hvis signalforvirring skal undgås. Vi har alle særlige måder at reagere på i forskellige relationer, og temadagen viser jer, hvordan hjernen opfatter forskellige signaler, og gør jer klogere på opskriften på god intern kommunikation.

Temadagen gør jer klogere på både jer selv og hinanden

Vores temadag i intern kommunikation er et praktisk forløb, der giver jer hands-on-erfaring med forskellige kommunikationsteknikker. Gennem praktiske øvelser og rollespil med fokus på kropssprog og stemme zoomer vi ind på forskellige kommunikationsstile og adfærdstyper. Temadagen gør jer klogere på både jer selv og hinanden!

Feedback er løsningen (og nogle gange problemet!)

Ofte er det i feedbacksituationen at konflikter eller miskommunikation opstår – for hvordan giver man egentlig konstruktiv kritik til en kollega? Og hvordan tager man selv imod feedback på en positiv måde? Vi tager udgangspunkt i jeres specifikke situation, så I kan blive eksperter i reaktionsmønstrene på jeres arbejdsplads og skabe god intern kommunikation på basis af en solid faglig viden.

Meget høj kvalitet. Kurset vil få stor indflydelse på mit daglige arbejde.

Lotte Neergaard Jacobsen - Arla Foods Ingredients

Det var et rigtig godt kursus. Budskabet blev leveret på underholdende men kompetent vis, og teorien var hængt op på meget relevante cases. Kurset får stor indflydelse for mit fremtidige arbejdsliv.

Peter Frank - Telenor

Jeres temadag bliver, præcis som I vil have den

Jeres temadag bliver altid tilrettelagt efter jeres ønsker. I vælger selv, om I vil have fokus på holdøvelser og leg, eller om I vil have en dag med mere undervisning og fælles dialog. I vælger også, om jeres temadag skal holdes hos jer selv eller som away day, hvor I besøger os. Uanset, hvad I vælger, så bliver det en dag, der skaber team spirit og giver deltagerne både værdifuld viden og inspirerende indsigt – til glæde og gavn for både dem selv og virksomheden.

God intern kommunikation

Temadagen om god intern kommunikation afholdes over en arbejdsdag. Der kan suppleres med opfølgning og efterfølgende sparring. Vi udarbejder den præcise udformning af kurset sammen med jer, så temadagen bliver tilpasset netop jeres behov.

Underviser Michael Marcher

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ læring og personlig udvikling.

Fuld profil

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading