calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus i søgemaskineoptimering

Det er tid til at give jeres online markedsføring et kæmpe boost! Få styr på SEO og lær hvordan I kommer til tops i Google-søgninger!

Det lærer I på dette kursus:

 • At udarbejde søgeordsanalyse på basis af relevante parametre
 • Hvordan I finder de helt rigtige søgeord
 • At bruge søgeordsanalysen som værktøj til at optimere jeres hjemmeside
 • Hvordan I laver linkbuilding effektivt og struktureret
 • Hvordan I kan analysere en hjemmeside med henblik på dens søgemaskineoptimering
 • At bruge de sociale medier som Twitter, Facebook og G+ påvirker jeres SEO
 • Teknikker, fifs og alt hvad I ellers skal vide for at bringe jeres hjemmeside til tops i Google.

Tag et soloforløb i "Kursus i søgemaskineoptimering" ligesom medarbejde fra:

 • Aarhus universitet logo
 • Norddjurs logo
 • Evolva logo
 • Ferien belt development
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under uddannelsen. Betaling 21 dage før uddannelsesstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset i søgemaskineoptimering er for jer, der dagligt beskæftiger sig med markedsføring og salg gennem forskellige digitale portaler som hjemmesider, blogs og webshops, og som gerne vil nå endnu mere effektivt ud til jeres målgruppe.

Det handler om at blive set

Hvornår har I sidst klikket “Næste side” på en Google-søgning? Det er ikke så underligt, hvis I ikke kan huske det. 95% af alle søgninger når ikke videre end side 1 af søgeresultaterne. Hvis I vil have jeres hjemmeside set, er det altså dybt nødvendigt, at I ligger solidt plantet på side 1. Søgemaskineoptimering (også kaldet SEO) handler om, hvordan I kan påvirke jeres websites placering på søgemaskinerne, og sørge for at det er jeres side, kunderne klikker ind på. På vores kursus i søgemaskineoptimering lærer I de nyeste teknikker og fifs til, hvordan I får det til at ske!

Sælg mere – for færre penge

Mange virksomheder har endnu ikke fået øjnene op for søgemaskineoptimering og dets potentiale. I stedet poster de en masse penge i Google Adwords uden at vide, at der er penge at sparre på at få styr på SEO’en i stedet. Med enkle SEO-tiltag mindskes udgifterne på online markedsføring markant, samtidig med at I henter jeres målgruppe direkte ind på hjemmesiden. I stedet for at bruge penge og ressourcer på at I skal finde kunderne, lærer I på dette kursus, hvordan I får kunderne til at komme til jer.

I går hjem med en plan!

Som alle andre kurser på Aros Business Academy ligger det primære fokus på, at I får noget ud af kurset, og kan implementere det i jeres hverdag med det samme. Derfor vil dette kursus i søgemaskineoptimering fokusere på, hvordan I i arbejder med netop jeres hjemmesides SEO. Det betyder, at vi tager udgangspunkt i jeres egne hjemmesider på et helt praktisk niveau. I går altså fra kurset med en masse konkrete idéer til, hvordan jeres nye viden om søgemaskineoptimering skal implementeres, så I får bedre placeringer.

Få hele pakken

Kurset indgår som selvstændigt modul på uddannelsen “Digital Markedsføring” (5 dage). I kan sagtens tage modulet for sig. Hvis I derimod tager hele uddannelsen lærer I endnu mere om nyhedsbreve, content marketing, og andre ting, der spiller godt sammen med søgemaskineoptimering. Så hvis I gerne vil have hele det strategiske overblik og den praktiske know-how, så læs om uddannelsen her: Digital Markedsføring.

Godt kursus med rigelig plads til dialog. Super underviser, som mestrede formidlingens svære kunst. Ramte de tilstedeværendes it-faglige niveau meget præcist. Jeg lærte særligt, hvordan man med relativt få midler kan gøre éns hjemmeside mere synlig og tilgængelig for brugeren.

Esben Højbjerre Larsen - Aarhus Universitet

Kurset var af meget god kvalitet. Underviseren var utrolig velforberedt og professionel, og han havde en bred brancheindsigt som jeg fik rigtig meget ud af. Han formåede at afstemme det faglige stof specifikt til kursisternes niveau.

Kirsten Vernon Kristiansen - Airmaster A/S

Kurset var rigtig godt, og jeg har lært meget om SEO, både overordnet og i detaljen. Underviseren forstod at overlevere det komplicerede stof på en underholdende og pædagogisk måde, med fokus på den enkelte. Ham kan jeg varmt anbefale.

Nis Hollesen - Norddjurs Kommune

Jeg oplevede et kursus af meget høj kvalitet, hvor jeg fik en masse redskaber, som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Det faglige niveau var meget passende, og underviseren var meget god til at tilpasse stoffet og undervisningen til mig.

Sara Metelmann - Femern Belt Development

Sådan ser dagen ud

 • Vi starter dagen ud med at gennemgå Googles officielle guidelines​, relevans og autoritet​.
 • Sådan finder du de rigtige søgeord, der får dig til tops. Du lærer, hvordan du udvælger de bedste søgeord.
 • Du får indsigt i, hvordan Google udvælger siderne. Og ikke mindst, hvordan du tilpasser dine sider efter dette.
 • Optimer dine tekster! Vi arbejder med sidens opbygning og seo-optimering af tekster.
 • ​Vi går i dybden med linkværdi. På dagens sidste punkt arbejder vi med authorship og social media​, linkbuilding​ og linkbuilding taktikker​.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til kundechef Christel Roust på christel@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Vores underviser Nikolaj

Nikolaj

Nikolaj er ekspert i onsite optimering og webtekster og har arbejdet indgående med søgemaskineoptimering i mange år. Nikolaj er uddannet cand. IT E-business, og han er Head of SEO and Owned Media i den danske afdeling i verdens ledende globale marketingselskab. Han er desuden vinder af SEM Awards i både 2012 og 2015 samt Qualified Individual i Google Analytics og Adwords.

nikolaj@aroskurser.dk

Fuld profil

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading