calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Charlotte

Charlotte er om nogen ekspert udi mediernes mekanik. Foruden at have studeret kommunikation og journalistisk i USA, har hun mange års erfaring som både journalist og medietræner.

Hun har også været tv-vært på en række økonomiske og politiske tv-magasiner. Din underviser har altså fuldt kendskab til den anden side af mikrofonen.

Godt tilrettelagt kursus med to inspirerende undervisere – de var engagerede og viste stor forståelse for netop min situation og hverdag. Nu kan jeg virkelig brænde igennem.

Ettie Trier Petersen - FOA

Kurset var af høj kvalitet, med undervisere der klart vidste, hvad de talte om. Derudover formåede de også at give mig en oplevelse af, at undervisningen var tilpasset mine specifikke udfordringer og arbejdsområder

Gitte Hejberg - FOA

Kursuskategorier

Loading