calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Jan Buchwald

Jan

Jan har arbejdet med krisehåndteringen stort set hele sin karriere. Fra Afghanistan til Nordsøren. Fra antiterror til minerydning. Han er uddannet linjeofficer og har en lederuddannelse fra Forsvaret suppleret med en Mini MBA og MBA-enkeltfag. Desuden har han gennemført et hav af ledelses- og krisekurser og er uddannet bomberydder og indsatsleder.

Med en baggrund som leder og uddannelsesansvarlig inden for operative områder har Jan erhvervet sig mange års erfaring inden for områderne krisestyring, risikovurdering, beredskabsplanlægning og beslutningsprocesser.

Jan har blandt andet undervist og rådgivet CPH lufthavn, Mærsk træning, Nor Sea Group, DCA, Politiet og Forsvaret. Hans undervisning er motiverende, nærværende og levende. Undervisningen og fyldt med eksempler og refleksioner fra Jans egen erfaring.

jan@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading