calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Agnethe (underviser)

Agnethe

Agnethe har ikke bare en cand.ling.merc. i italiensk fra CBS, hun har også italiensk blod i årerne! Det gør hende til en specialist i ikke kun sprog og grammatik, men også den italienske kultur, der trods alt ligger et stykke væk fra den danske.

Agnethe er statsautoriseret translatør og underviser på Københavns Universitet. Hun har desuden egen konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med oversættelse/tolkning, undervisning og kultursamarbejde. Hun har derfor masser af erfaringer med både italiensk kultur og undervisning, blandt andet produktionen af italiensk TV, italienskundervisning til danske diplomater samt en tidligere ansættelse på den danske ambassade i Rom. Sidstnævnte har blandt andet givet hende et unikt kendskab til italiensk politik, litteratur og samfundsforhold, som hun ofte inddrager i sin undervisning.

agnethe@aroskurser.dk

Kursuskategorier

Loading