calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Design Thinking - Uri

Uri

Uri er en af Danmarks mest erfarne designtænkere. Han har undervist og gennemført workshops for 1.500+ mennesker i brugen af design thinking til forretningsudvikling og digital innovation.

Uri er facilitator og konsulent indenfor udvikling og ledelse af digital produktudvikling og design-drevet innovation. Han har gennemført prisvindende projekter for Danmarks ledende virksomheder såvel som for kommuner og ministerier. Desuden udvalgt design-sprint facilitator hos DDC samt ekstern lektor i strategisk design på Det Kgl. Kunstakademi.

Uris baggrund fra Danmarks Designskole, CBS og IT-U har i kombination med et bagkatalog af personlig træning hos internationale profiler som Alexander Osterwalder, Jack Knapp og IDEO haft tydelig indflydelse på Uris tilgang og undervisning.

Forvent en engageret og skarp underviser, der mestrer designtænkningen og som elsker at lære fra sig.

uri@aroskurser.dk

Liste over kurser

Kursuskategorier

Loading