calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Underviser hos Aros Business Academy, Kim

Kim

Kim er en af landets førende eksperter inden for teamudvikling og vinderkultur. Han har erfaring med udvikling af vindermentalitet og teamspirit fra en bred vifte af forskellige platforme, som rækker fra erhvervslivets top over frivilligorganisationer til internationale topatleter. For Kim er undervisning i teamteori og facilitering af teamudviklng en passion!
Kim har en master i præstationspsykologi med speciale i teamdynamik, foruden at være cand.scient fra Københavns Universitet.

kim@aroskurser.dk 

”Kim er meget dygtig til at gennemskue, hvor han skal sætte ind for at udnytte ens kompetencer som leder mest optimalt i talentudviklingen – hans menneskekundskaber og interesse for personligheder er uforlignelig, og det gør ham knivskarp til at spotte de skjulte potentialer. Han er god til at formidle et klart budskab om, at hvis man gør det godt, kan man talentudvikle folk langt ud over det umiddelbart mulige.”

Mette Leiholt - NaturErhvervstyrelsen

Kursuskategorier

Loading