calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Underviser hos Aros Business Academy, Mille Harvej Larsen

Mille

Mille er en motiverende underviser, der vægter det praktiske aspekt af undervisningen højt. Hun er dygtig til at spotte lige præcis hvor der skal sættes ind hos kursisten for at skabe bedre resultater.
Hun har mange års professionel erfaring inden for kundeservice, både som medarbejder, rådgiver og underviser.

Milles fornemste mål er at opnå forøget arbejdsglæde hos medarbejderne, tilfredse kunder og vækst på bundlinjen hos jer.

millehl@aroskurser.dk 

Mille er en inspirerende og fængende underviser. Kurset var en fantastisk medrivende, inspirerende og givende oplevelse.

Morten Kaae - NCC

Underviseren var fantastisk, virkelig en af de bedre. Som underviser er hun lyttende og vurderende, og samtidig meget tålmodig. Der er ingen tvivl om, at hun er dygtig og kan sit stof, og det får hun formidlet med en god del humor.

Danvør Bordoy - Københavns Kommune,

Det var et meget professionelt kursus, og Mille var virkelig god til at komme med alle mulige eksempler, så jeg kunne relatere det til mit daglige arbejde.

Camilla Petersen - Masai Clothing

Kursus af høj kvalitet med en dygtig underviser

Rikke Levring - Københavns Kommune

Kursuskategorier

Loading