calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Viser den ene af underviserne for kurset

Flemming Møldrup

Flemming Møldrup er strategisk og kreativ rådgiver med fokus på bæredygtig kommunikation og branding. Han har siden 2016 arbejdet fokuseret med bæredygtighed og ansvarlighed for en lang række danske virksomheder og var i 2016 med til at stifte forandringsbureauet Märk, som hjælper virksomheder ind i en mere ansvarlig fremtid.

Derudover har Flemming over 20 års erfaring fra reklamebranchen, hvor han har arbejdet med branding, kommunikation, konceptudvikling og storytelling for en lang række danske og globale virksomheder.

Flemming er også en ivrig debattør og populær foredragsholder inden for samfundstendenser, bæredygtighed og virksomheders rolle og ansvar i samfundet.

flemming@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading