calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Prezi-kursus: Effektfulde præsentationer

Lær om Prezi og lav præsentationer, der imponerer mere end selv det bedste slideshow.

På dette kursus lærer I at

 • udvikle jeres egne flotte Prezi-præsentationer helt fra bunden
 • oversætte jeres pointer fra ord til visuelle budskaber
 • lave præsentationer, der understøtter jeres tankerække og gør den spændende for jeres publikum at følge
 • lave præsentationer, der fanger jeres publikum og præsenterer jeres budskaber klart, overbevisende og mindeværdigt
 • beherske alle Prezis tekniske features, fx navigation, frames, links, paths, diagrammer, lydfiler, transformering, temaer og publicering
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under uddannelsen. Betaling 21 dage før uddannelsesstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Kurset er for enhver, der vil undgå kedelige præsentationer. Kurset er særligt henvendt jer, der har lidt eller ingen erfaring med Prezi.

Hvorfor bruge Prezi?

Prezi er et af de mest potente præsentationsværktøjer, der findes. Når I holder en Prezi-præsentation, tager I jeres tilhørere med på en historie i et visuelt landskab, som I kan navigere rundt i og zoome ind og ud, som I har lyst. Det er ekstremt imponerende, når det bliver gjort rigtigt, og det understøtter tankegangen i jeres præsentationer på en måde, som PowerPoint og andre gammeldags præsentationsværktøjer slet ikke har mulighed for. Prezi findes både i gratisversion og betalingsversion. Alt på kurset er relevant for jer, uanset hvilken version I bruger.

I bliver helt køreklar

Kurset er et løbende samspil imellem teori og praksis. Gennem hele kurset er der øvelser, hvor I arbejder på jeres egne Prezi-præsentationer, og I prøver dermed selv de værktøjer af, som I lærer om. Når kurset er færdigt, vil I derfor sidde tilbage med to ting:

 1. Jeres helt egne flotte Prezi-præsentationer, som er klar til at blive
  brugt, hvor end I vil.
 2. Kompetencerne OG lysten til at lave flere af dem!

Her har I et eksempel på en Prezi-præsentation

Godt kursus. Vi kom ud i de helt rigtige hjørner af Prezi. Jeg går hjem med nye muligheder for at lave præsentationer.

Carsten Lindorff - DFF-EDB

Kursus af god kvalitet. Jeg fik nogle gode fifs og tips, og kurset har medvirket til, at jeg kan anvende Prezi mere effektivt i mit daglige arbejde.

Anette Krøis - Faaborg-Midtfyn Kommune

Godt kursus. Jeg har fået en bedre forståelse af programmets muligheder. Nu kan jeg lettere og hurtigere have mine præsentationer klar.

Sanne Kling Larsen - Faaborg-Midtfyn Kommune

Kurset var rigtig godt tilrettelagt i forhold til mine forudsætninger. Jeg har fået en vigtig nysgerrighed og viden omkring at arbejde videre med mine Prezi-præsentationer. Slut med tunge faglige præsentationer. Underviseren var en levende formidler med en solid viden omkring både Prezi og PowerPoint.

Lene O'Reilly - Psykiatrisk Center Amager

Dit udbytte

 • Med dette kursus får I et trumfkort, som I kan spille, når I vil sætte jer i respekt over for jeres tilhørere lige fra starten af jeres præsentation.

 • I får et værktøj, som med garanti altid vil gøre opmærksom på både jer selv OG jeres budskaber. I kan med fordel bruge Prezi, når I skal levere budskaber, som folk absolut ikke må glemme.

 • I skaber tillid både over for kunder og kollegaer ved med alt tydelighed at vise, at I behersker den nyeste præsentationteknik.

Din arbejdsgivers udbytte

 • I styrker virksomhedens brand over for kunder ved at vise overskud fra første sekund og underholde dem med en pirrende præsentation. Jeres image som nytænkende, kompetent og kreativ vil smitte kraftigt af på jeres virksomhed.

 • En medarbejder, der laver spændende Prezi-præsentationer, er guld værd. Han eller hun beriger arbejdspladsen med kreativitet og fornyet energi.

 • Med kurset her vil jeres arbejdsplads undgå at spilde tid på kedelige præsentationer, som folk ikke lytter til eller ikke kan huske bagefter, fordi de ligner 100 andre præsentationer, de har set før.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Kristine Pedersen, underviser hos Aros Business Academy

Kristine

Kristine er uddannet grafiker og har over 25 års erfaring i den grafiske branche. Desuden har hun 8 års undervisningserfaring – heraf fem år med Prezi.

De visuelle redskaber og virkemidler fylder meget i hendes daglige arbejde. Det betyder, at Kristine har et meget bredt visuelt og teknisk bagkatalog at trække på i sin undervisning.

kristine@aroskurser.dk 

Fuld profil

Få et tilbud!

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading