calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Mie

Mie har bred erfaring med bæredygtighed og ESG fra rådgivning af virksomheder i forskellige størrelser (fra store børsnoterede virksomheder til små virksomheder umodne på ESG-området) og brancher. Som konsulent rådgiver hun virksomheder om ESG-rapportering med alt, hvad det indebærer af lovgivning, væsentlighedsanalyser, strategier, dataindsamling, klimaregnskaber osv.

Hun har fokus på værdiskabende ESG-rapportering og forbedring af datakvalitet, og stræber efter at ethvert arbejde med bæredygtighed og ESG altid i sidste ende bør kunne ses på den finansielle bundlinje.

Mie har en baggrund som konsulent i EY Climate Change and Sustainability Services, hvor hun blandt andet har erfaring med assurance af ESG data, udarbejdelse af ESG rapporter og tolkning af rapporteringskrav på området. Hun har oprindeligt en cand. Merc. i innovation og forretningsudvikling fra Copenhagen Business School.

Kursuskategorier

Loading