calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
machine learning kursus

Morten

Morten har mange års erfaring som leder og konsulent inden for organisations- og forretningsudvikling, program- og projektledelse og innovation. Han har arbejdet som daglig leder og coach for ledere i både private og offentlige selskaber. Han er efterspurgt som coach og mentor for medarbejdere på alle niveauer af organisationen. Han er en erfaren underviser, som tilpasser forløbet til deltagernes individuelle ønsker og udfordringer, og som arbejder med høj grad af involvering gennem dialog og praktiske øvelser.

Morten er oprindeligt uddannet inden for IT og har en Executive MBA fra Henley Business School. Morten har gennem sin karriere haft lederroller i store teknologivirksomheder som Microsoft og Nokia og for store konsulenthuse som PwC og Deloitte.

morten@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading