calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Grundlæggende procesforståelse

Dette kursus vil ruste dig til at påvirke og strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt.
Kurset er en selvstændig del af Aros Proceslederuddannelse.

På dette kursus vil du lære om

 • Procestyper og –niveauer
 • Procesværdi og spild
 • Procesflow (Swimlanes)
 • Det menneskelige element i relation til procesforandringer.

Tag på kursus i "Grundlæggende procesforståelse" ligesom medarbejdere fra:

 • SKAT logo
 • Copenhagen Business School logo
 • Pandora logo
 • Banedanmark logo
 • Aarhus Teater logo
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Tilmeld dig kurset

1. - 2. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
17. - 18. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
19. - 20. april kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson RED Aarhus
Se flere datoer
8.500 kr. ekskl. moms
Kurset kan også holdes hos jer – se mere her

Hvem bør deltage på dette kursus?

Alle har gavn af at forstå processernes dynamik. Både som leder og medarbejder kan forståelsen for processer skabe en bedre arbejdsproces og øge effektiviteten i arbejdsdagen. Grundlæggende procesforståelse er anvendeligt, uanset om du arbejder med produktion eller administrative processer.

Hvorfor procesudvikling?

De fleste processer på en arbejdsplads, uanset om der er tale om administrative eller produktionsorienterede, forbliver ofte status quo. Men der er store gevinster at hente ved at analysere processerne. Procesudviklingen vil ofte munde ud i konkrete resultater som større kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed, optimering af ressourcer og økonomiske besparelser. Ofte ligger en relativ simpelt løsning på hverdagens problemer i de forskellige processer.

Grundlæggende procesforståelse er en selvstændig del af uddannelsen, Aros Proceslederuddannelse. Uddannelsen består af tre skarpe moduler, der får dig hele vejen rundt om processernes forskellige niveauer og mekanikker.

Effektive processer kan aflæses direkte på bundlinjen

En virksomhed eller organisation er lige så (lidt) effektiv som sine processer. Lean, procesoptimering, produktivitet, kundeorientering, kvalitetsledelse, interessenter, matrixorganisering, målstyring og KPI’er … Der er mange metoder og tilgange til at arbejde med processer. Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse af processer og procesledelse, og vi introducerer dig for en holistisk tilgang til en virksomheds eller organisations arbejde med procesledelse eller Business Process Management (BPM). Kurset giver dig desuden nogle konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde struktureret og praktisk med procesledelse.

Vi tager udgangpunkt i praksis

På dette kursus får du en praksisnær indføring i grundlæggende procesforståelse, så du efter kurset er i stand til at identificere og analysere processerne på arbejdspladsen. Du bliver klædt på til at initiere forandringer og efterfølgende kontrollere processerne. Kurset er opbygget som en vekslen mellem undervisning, case-arbejde og praktiske opgaver. På kurset arbejder vi blandt andet med:

 • Procestyper og –niveauer
 • Procesværdi og spild
 • Procesflow (Swimlanes)
 • Det menneskelige element i relation til procesforandringer.

Er du ambitiøs? Tag vores proceslederuddannelse

Har du store ambitioner for din rolle som procesleder og er du ikke mættet med læring efter at have gennemført kurset i grundlæggende procesforståelse? Tag Aros Proceslederuddannelse og bliv professionel procesleder! Kurset klæder dig på til at påvirke og strukturere processer, så de fungerer optimalt og effektivt. Uddannelsen er en overbygning af dette kursus i grundlæggende procesforståelse og kan tilkøbes, efter du har deltaget på dette kursus. Når du har gennemført uddannelsen får du et ABA certifikat, som bevis på din uddannelse.

Jeg er ovenud tilfreds med både materiale, opgaver og ikke mindst underviseren.

Kent Stensgaard - Aarhus Teater

Godt kursus! Jeg har fået afklaring på procesbegrebet, og det er en god distinktion at have i baghovedet. Underviseren var dygtig til at tilpasse stoffet til os.

Mette Thomsen - Aarhus Teater

Kurset vil have meget stor betydning i mit daglige arbejde. Underviseren var ualmindelig professionel og dygtig. Med et godt mix af oplæg og opgaver formåede han at gøre materialet let forståeligt samtid med, at der var tid til at bruge eksempler fra vores hverdag.

Kasper Thorhauge - Aarhus Kommune

Kurset har været velstruktureret og værktøjsorienteret. Underviser var vidende og dygtig til at skabe energi, så jeg har fået præcis det med hjem, som jeg havde håbet på. Plus en hel del ekstra!

Trine Hansen - MagVenture

Helt fantastisk formidling af stoffet.

Simone Midtgaard - Kamstrup

Dit udbytte

 • Du får det helt store overblik, fordi du bliver i stand til både at overskue og strukturere processer, om så det er fra et administrativt eller produktionsmæssigt udgangspunkt.

 • Du får en teoretisk viden og en praktisk erfaring om processer, så du er rustet til alle typer udfordringer eller problemstillinger.

 • Du får forståelse for det menneskelige aspekt af forandring og processer, der gør dig bedre til at møde både medarbejdere og kolleger konstruktivt i en given proces.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Øget effektivitet fordi du med din nye procesforståelse ikke blot kan se potentielle tiltag, men rent faktisk kan optimere processerne.

 • Større medarbejder- OG kundetilfredshed, fordi forandringer og procedurer bliver faciliteret af én, der helt grundlæggende forstår processerne bag - og det kan mærkes!

 • Arbejdspladsen får en go-to-guy, der har forståelse for flow, spild og alle de andre relevante aspekter af processer, der er vigtige at have med i procesforandring eller procesudvikling.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Helene

Helene

Helene har siden 2005 arbejdet med procesdesign og -optimering i byg/anlæg/konstruktion og offshore-branchen. Desuden er Helene konsulent inden for projektledelse, teamudvikling og organisationsudvikling. Hun har en baggrund som akademiingeniør fra Danmarks Ingeniør Akademi, en 4 årig coachuddannelse, hun er uddannet i facilitering og konflikthåndtering og holder certificeringer i bl.a. Belbin® og LEGO® SERIOUS PLAY®.

Som underviser er Helene nærværende, involverende og formår at holde et højt energiniveau dagen igennem. Hun skaber et trygt rum for læring og hjælper med stor indlevelse kursister med at omsætte teoretisk viden til praktisk handling, som umiddelbart kan anvendes i egen hverdag. Helenes fokus er at levere læring, værktøjer og indsigt, der kan bruges til at levere konkrete løsninger, der virker ude i virkeligheden.

helene@aroskurser.dk 

Fuld profil
Underviser hos Aros Business Academy, Thoas Leer-Jacobsen

Thomas

Thomas har siden 2005 arbejdet med procesoptimering, både som afdelingsleder med ansvaret for intern optimering og som konsulent med en bred vifte af kunder inden for pharma-industrien, produktion og administration. Ud over at være proceskonsulent er Thomas konsulent inden for GDPR og digitalisering og har arbejdet som it-chef. Han har en MBA fra Henley Management College, PRINCE2-certificering, en coaching-uddannelse samt en række andre kurser og certificeringer.

En kursusdag med Thomas er både spændende og udfordrende og skaber udbytte for alle kursister. Med sin brede erfaring og specialviden inden for flere områder er han dygtig til at få omsat teori til praktiske eksempler og spændende indlæring. Thomas’ fokus er, at deltagerne skal kunne bruge værktøjerne straks efter kurset.

thomas@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

8.500 kr.

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Tilmeld dig kurset

1. - 2. februar 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
17. - 18. april 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København
19. - 20. april 2023 kl. 9-16 Tilmeld
Radisson RED Aarhus

Kursuskategorier

Loading