calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Italiensk på jobbet – soloundervisning

Få opbygget et solidt erhvervsmæssigt ordforråd og styrk dit mundtlige, skriftlige og forståelsesmæssige italienske sprogkundskaber. Dette solokursus i italiensk øger både dit sproglige og kulturelle kendskab til italiensk erhvervsliv. Og underviseren tager udgangspunkt i netop dine behov, dit niveau og dine udfordringer.

Det får du på kurset:

 • Et solidt ordforråd inden for erhvervs-italiensk og inden for dit eget faglige område
 • Målrettet feedback på dit italiensk
 • Træning og sikkerhed i at smalltalke på italiensk
 • Overblik over særlige stavemåder og retskrivning på italiensk
 • Viden om høflighedsformer m.v. på italiensk – både ift. til mundtlig og skriftlig kommunikation
 • En større glæde ved at tale og skrive italiensk i forbindelse med dit arbejde.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Efter aftale.

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Kursets målgruppe

Målgruppen for dette solokursus er dels danske medarbejdere, der ofte skal til Italien i arbejdsøjemed, dels danskere, der har italienske kolleger, italienske samarbejdspartnere eller italienske kunder.    

Få sparring på det du ved – og få endnu mere viden

På dette solokursus i erhvervs-italiensk tager vi udgangspunkt i dit niveau og fokuserer på at rykke dine italienskkundskaber mærkbart. Igennem et forløb på 10 sessioner af 2 lektioner får du trænet både de faglige termer, grammatiken og dine smalltalk evner, men også hvad det overhovedet vil sige, at skulle interagere med dine italienske kolleger, kunder eller samarbejdspartnere.

Kom fordommene til livs!

Du ved nok godt allerede, at der er mere til Italien end god pizza og stærke espressoer. Men hvad? Og kan man overhovedet stole på en italiener i trafikken? På dette soloforløb kommer du ikke kun til at forbedre dit italienske sprog, du bliver også meget klogere på den italienske kultur. Du kommer fup og fordomme om italienerne til livs, og lærer at forstå, hvilke sproglige og kulturelle forskelle du skal være særligt opmærksom på.

Helt praktisk om sprogkursets afholdelse

Kurset afholdes som udgangspunkt hos Aros Konference, men kan mod et tillæg også afholdes på din arbejdsplads. Der er lidt forberedelse inden kurset og lidt lektier mellem dagene. Soloforløbet er meget praktisk anlagt, og gennem samtaleøvelser, workshops og små rollespil får du trænet dine nye færdigheder og får masser af personlig sparring undervejs.

Dit udbytte

 • Du får et solidt kendskab til det sprog, der bliver talt i det italienske erhvervsliv. Derudover vil du blive præsenteret for de italienske fagtermer, der bliver brugt i netop dit felt,

 • Dit nye dybere kendskab til italiensk erhvervskultur gør din kommunikation mere klar og konkret. På den måde vil dit (og jeres) arbejde sammen automatisk blive mere effektivt.

 • Du får boostet din selvtillid udi italiensk på grund af dine nye, sproglige kompetencer - både skriftlige og mundtlige.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en ekspert i det italienske sprog, der effektivt kan varetage arbejdsopgaver, der ellers ville blive kompliceret af sprogbarrieren.

 • Din arbejdsgiver får en kompetent mødeleder og oplægsholder, der kan arbejde internt og eksternt på professionelt italiensk. Når virksomhedens repræsenteres klart med brug af relevante termer, øger det virksomhedens troværdighed, hvilket er centralt for at opretholde gode kunderelationer.

 • Når du kommer tilbage efter kurset, vil du være en central vidensbank, som resten af din arbejdsplads kan konsultere. Din ekspertviden om det generelle italienske erhvervsliv og kultur, samt jeres specifikke felt, bliver et aktiv for hele virksomheden.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til kundechef Christel Roust på christel@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Agnethe (underviser)

Agnethe

Agnethe har ikke bare en cand.ling.merc. i italiensk fra CBS, hun har også italiensk blod i årerne! Det gør hende til en specialist i ikke kun sprog og grammatik, men også den italienske kultur, der trods alt ligger et stykke væk fra den danske.

Agnethe er statsautoriseret translatør og underviser på Københavns Universitet. Hun har desuden egen konsulentvirksomhed, der beskæftiger sig med oversættelse/tolkning, undervisning og kultursamarbejde. Hun har derfor masser af erfaringer med både italiensk kultur og undervisning, blandt andet produktionen af italiensk TV, italienskundervisning til danske diplomater samt en tidligere ansættelse på den danske ambassade i Rom. Sidstnævnte har blandt andet givet hende et unikt kendskab til italiensk politik, litteratur og samfundsforhold, som hun ofte inddrager i sin undervisning.

agnethe@aroskurser.dk

Fuld profil

Kursuskategorier

Loading