calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Agil projektledelse med SCRUM

På dette effektive kursus får I værktøjerne til at kunne facilitere agile processer og at skabe sammenhæng mellem de forskellige agile processer og deres gennemførsel.

I lærer at

 • sætte den agile filosofi ind i en projektkontekst
 • håndtere de agile principper, herunder SCRUM som metode
 • facilitere agile processer
 • skabe sammenhæng mellem agile processer og gennemførsel
 • arbejde med selvstyrende teams i agile sammenhænge
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette intensive kursus i projektledelse er ikke målrettet én specifik branche, men er for alle brancher og alle typer af projekter.

En ny, spændende tilgang til projektledelse

Agil projektledelse står i modsætning til klassiske projektledelsesstrategier og -metoder, der iværksætter et meget omfattende planlægningsarbejde fra starten af projektet. “Agile” indebærer en trinvis, iterativ tilgang til projekterne og lader projektet diktere sine egne parametre så meget som muligt.

Agil projektledelse skaber motivation

Selv om “Agile” arbejder med en lettere styring på udviklingsprojekter, end organisationer almindeligvis er vant til, betyder det ikke, at “Agile” er mindre disciplineret end andre projektstyringsmetoder. I stedet for at stole på disciplin og regler, der dikteres fra oven, udvikler den agile projektgruppe selv sin disciplin og forpligter sig herved til projektet. På den måde kan et udviklingsteam blive en yderst motiveret selvejende enhed, og processen bliver mere strømlinet og effektiv.

I lærer at håndtere selvstyrende team

På dette effektive kursus får I værktøjerne til at kunne facilitere agile processer og at skabe sammenhæng mellem de forskellige agile processer og deres gennemførsel. I lærer desuden, hvordan I arbejder med udfordringen omkring selvstyrende team i agile forløb – en vigtig forudsætning for projekternes succes.

Godt kursus, med en underviser der var dygtig til at tilpasse sit stof til mit behov. Jeg er blevet bedre til at tænke projektorienteret.

Charlotte Henriksen - Kromann Reumert

Kurset var af god kvalitet på et tilfredsstillende niveau. Jeg har fået større forståelse for de agile principper og arbejdsformen i SCRUM, en viden jeg kan implementere i mine daglige arbejdsopgaver. Underviseren var god til at komme omkring principperne i et passende niveau.

Laila Nissen - Solrød Kommune

Dit udbytte

 • Du får en helt ny tilgang til projektledelse, der gør dig i stand til at gribe alle typer projekter an på den mest effektive måde.

 • Du lærer hvordan du motiverer et team - og fører dem til succes!

 • Du får en større forståelse for teorierne bag agil projektledelse og de forskellige arbejdsformer, der gør dig til en skudsikker projektleder.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Arbejdspladsen får en helt ny dynamik og tankevirksomhed til at gribe nye projekter an med uanset branche eller projekttype.

 • En øget effektivitet grundet mere motiverede og engagerede medarbejdere, der føler sig som en væsentlig del af projektudførelsen.

 • Hele teamet får en intern gennemsigtighed forløbet igennem, som sikrer konstant forbedring og motivation.

Sådan ser dagen ud

 • Det agil manifest: Vi starter dagen ud med at lære om den agile filosofi.
 • Hvor giver agil projektledelse værdi? Du lærer om, hvordan agil projektledelse kan skabe værdi.
 • Vi ser på agil contra klassisk projektledelse.
 • Hvor sikker er du? Vi arbejder med afklaring af interesser og risikovurdering.
 • Organisering af teams –  hvordan organiser man vellykket et team?
 • SCRUM som metode: Vi slutter kurset af med at prøve teorien af i praksis ud fra en teamøvelse.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld jer kurset, og få en gratis miniguide!

Når I tilmelder jer dette kursus, sender vi jer vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får I enkle tips til, hvordan I får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle jeres fremtidige kurser.

Underviser hos Aros Business Academy. Thommas

Thommas

Thommas er en af landets førende eksperter i agil ledelse. Han har arbejdet med ledelse og projektledelse indenfor både traditionelle og agile metoder hos bl.a. InnoScan, Vestas og Terma. Han har en baggrund som officer i hæren og er uddannet maskiningeniør og er dertil certificeret underviser og træner i bla. IPMA-B, PRINCE2, SAFe og Scrum.

Baseret på tyve års erfaring som leder, konsulent, coach og underviser stræber Thommas efter at skabe motivation, forståelse og sammenhæng i organisationer og teams.

Han kan lide at udfordre tankegange og overbevisninger, så deltagerne får en dybere og mere perspektiveret forståelse af den virkelighed, som de arbejder i. Det er vigtigt for Thommas, at hans kursister både får nogle konkrete teknikker og noget overordnet inspiration med hjem.

thommas@aroskurser.dk

Fuld profil

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får I bl.a. et e-kursus om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading