calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Vores privatlivspolitik

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er

Aros Kurser ApS

CVR 31754496

Fredericiagade 15

1310 København K

 

Mail: info@arosbusinessacademy.dk

Telefon: 70 278 279

Hvilke typer personoplysninger bruger vi?

Når du tilmelder dig et kursus eller en uddannelse hos os, indsamler vi følgende oplysninger om dig:  almindelige personoplysninger i form af navn, telefonnummer, e-mail og evt. arbejds- eller privatadresse.

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

De indsamlede personoplysninger er først og fremmest nødvendige, for at vi kan levere vores produkter eller ydelse til dig. Derudover har Aros Kurser en berettiget interesse i at behandle dine oplysninger til bestemte formål, som du kan se listet nedenfor. Aros Kurser indsamler kun personoplysninger til disse formål, og vi opbevarer kun dine personoplysninger i den periode, det er nødvendigt i forhold til formålene.

Vi opbevarer og anvender din persondata til følgende formål:

  • Tilpasning og levering af vores ydelser og produkter.
  • Løbende statistik og analyse med henblik på at optimere vores ydelser og produkter.
  • Fakturering.
  • Evalueringer og spørgeskemaundersøgelser.
  • Markedsføring af vores ydelser og produkter via arrangementer, nyhedsbreve, mailinglister og sociale medier.

Hos Aros Kurser bliver alle medarbejdere, der arbejder med dine personoplysninger, pålagt at behandle dem fortroligt. Desuden tager vi de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger mod at dine oplysninger kommer i uvedkommendes hænder, misbruges eller behandles i strid med gældende persondataret.

Videregiver vi dine oplysninger?

Vi videregiver kun din oplysninger til leverandører, som vi samarbejder med og som assisterer os i vores mission om at levere det bedste produkt til dig. Det er blandt andet vores eksterne undervisere, tekniske support samt leverandører af DiSC- eller Belbin-tests.

Hvad giver du samtykke til, når du tilmelder dig et kursus?

Vi bruger løbende billeder og video fra vores arrangementer og kurser til både trykte og digitale medier. Det handler om situationsbilleder og totaler med det formål at dokumentere stemninger og aktiviteter. Vi offentliggør kun harmløse billeder og video, hvor afbildede personer ikke med rimelighed bliver udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Ved tilmelding til et kursus, en uddannelse eller et arrangement hos Aros Kurser giver du samtykke til, at vi må bruge visuelt materiale, hvor du indgår i helhedsbilledet. Ved deciderede portrætbilleder eller citater fra enkeltpersoner, indhenter vi separat samtykke fra dig. Alle former for samtykke kan til en hver tid tilbagekaldes ved henvendelse til Aros Kurser.

Når du tilmelder dig et kursus, en uddannelse eller et arrangement hos Aros Kurser, giver du desuden samtykke til at modtage vores nyhedsbrev. Du kan til enhver til afmelde dig nyhedsbrevet igen.

På hvilket grundlag behandler og opbevarer vi dine personoplysninger?

Vi opbevarer og behandler kun dine personoplysninger på et lovligt grundlag. Det betyder, at mindst ét af de følgende kriterier gør sig gældende i vores brug af dine personoplysninger:

  1. Du har afgivet samtykke i forbindelse med vores markedsføring og kan altid trække dette samtykke tilbage igen.
  2. Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig, for at vi kan overholde vores aftale om en ydelse eller et produkt til dig, sende dig fakturaer og/eller komme i kontakt med dig.
  3. Vi har en legitim interesse i at bruge dine personoplysninger til fx statistik, analyser og brugerundersøgelser.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til at forfølge ovennævnte kriterier, eller til du beder om, at vi sletter dem.

Hvilke rettigheder hat du i forbindelse med vores opbevaring af dine personoplysninger?

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, har du nogle rettigheder, du kan benytte dig af:

  • Du har ret til at bede om indsigt, rettelser eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger eller få behandlingen begrænset (vær dog opmærksom på, at dette kan påvirke vores mulighed for at levere vores ydelser og produkter optimalt til dig).
  • Du har ret til ubetinget at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug af direkte markedsføring.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke af behandling og opbevaring af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modtage dine afgivne personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og til at transmittere disse til en anden virksomhed eller myndighed.
  • Er du utilfreds med måden, vi behandler dine personoplysninger på, har du desuden ret til at klage til Datatilsynet.

Vær opmærksom på, at der kan være begrænsninger på disse rettigheder, da det afhænger af de konkrete omstændigheder. Læs mere om dette her.

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er tekstfiler, der opbevares i din webbrowser og registrerer din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies sletter sig selv efter en vis periode (varierer), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden. Aros Kurser lægger ikke selv cookies på vores hjemmeside, men har tilladt, at Google Analytics og Facebook gør det. Disse informationer bruger vi til at generere statistik over vores brugeres besøg, lave relevant annoncering på andre hjemmesider og til at optimere brugervenligheden på hjemmesiden. Du kan selv vælge cookies fra, når du besøger vores hjemmeside, og du kan også slette allerede eksisterende cookies på din harddisk.

 

Kursuskategorier

Loading