calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Vores underviser Helle Katrine

Helle Katrine

Katrine har indgående kendskab til pressen og PR. Hun har arbejdet som pressemedarbejder i nogle af Danmarks mest velkendte offentlige og private virksomheder, og hun er klar over, hvad der virker i pressen – og hvad der ikke gør.

Katrine har som leder erfaring med selv at være i mediernes søgelys, og hun ved, hvad det vil sige at holde hovedet koldt og tungen skarp selv i en presset situation.

helle@aroskurser.dk 

Fantastisk kursus. Underviseren var dygtig til at tilpasse sit stof til os som kursister, og det gjorde undervisningen mere personlig og specifik.

Ann Charlott Lade - Interface

Det var en inspirerende og positiv kursusoplevelse. Kurset var præget af en kontant, humoristisk og inspirerende underviser.

Anne-Grethe Rosted - Faxe Kommune

Helle Katrine var en kilde til stor inspiration, erfaring og lærdom og derfor blev kvaliteten af undervisningen høj.

Nina Johansen - Ekspres Bank

Helle Katrine er en inspirerende og sjov underviser. Hun har virkelig givet mig blod på tanden til arbejdet. Hendes evne til at tilpasse stoffet til lige præcis min arbejdsplads var helt utrolig, og hendes fantasi og indlevelsesevne er så beundringsværdig.

Ane Svane Bentin - Hejmdal Privathospital

Kursuskategorier

Loading