calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Grafisk facilitering i praksis

Bliv toptunet facilitator af møder, processer og projekter med markedets bedste kursus i grafisk facilitering!

På kurset får du hele pakken!

 • Et solidt håndværk der gør dig i stand til at kreere illustrationer, der skaber klarhed, ejerskab og fælles visioner om projektet
 • Tusch på hænderne – basal men effektiv tegneteknik
 • Masser af praktisk træning og sparring med en af Danmarks førende grafiske facilitatorer
 • Forskellige grafiske figurer og symboler, der formidler det, du gerne vil sige
 • Plancher, skabeloner og andet tegnemateriale til brug direkte efter kurset på din arbejdsplads!

Du får også:

 • Professionelt tegnesæt med bl.a. de suveræne tuscher fra Neuland, pastelkridt og en tegneblok!

Varighed: 2 dage (kl. 9-16)

Kursets målgruppe

Kurset er for alle, der vil kommunikere klart og tydeligt. Både i forbindelse med møder, workshops, undervisning, projekter o.lign. Du er måske:

 • Mødeleder
 • Konferenceleder
 • Proceskonsulent
 • Projektleder
 • Koordinator
 • Facilitator
 • Oplægsholder
 • Leder, der ønsker at visualisere visioner, mål og vejen dertil.

Tag på kursus i "Grafisk facilitering i praksis" ligesom medarbejdere fra:

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Mød dit nye yndlingsværktøj

Har du nogensinde prøvet at stå foran en projektgruppe eller en gruppe kolleger med en brandgod idé, du bare ikke kunne få ud på den helt rigtige måde? Sætninger der bliver snørklede, og lytternes øjne der driver længere og længere væk? Vi kender det i hvert fald godt – og vi lover dig, at grafisk facilitering bliver din nye yndlingskompetence fra nu af!

Grib tuschen og bliv en suveræn facilitator!

Med grafisk facilitering tegner du kernen i dine projekters eller processers struktur, så de er meget lettere at forstå og huske. Tegning rykker ud af legestuen og ind som et konkret redskab, der gør dig til en kompetent facilitator. Kan du tegne, kan du formidle, strukturere og facilitere. Så grib tuschen og tag på markedets bedste kursus i grafisk facilitering.

Kursus i grafisk facilitering

Er det en hat eller en slange?

Det er ikke fedt at stå ved whiteboardet og opdage, at samtlige tilskuere tror, at du har tegnet en hat, når du i virkeligheden har tegnet en boaslange, som har slugt en elefant; det kan få enhver til at opgive sin tegnerkarriere. Heldigvis får du masser af praktisk tegneundervisning af en uddannet ekspert på kurset. Over to kursusdage opbygger du en visuel database med simple, men effektive illustrationer, der knivskarpt udtrykker det, du gerne vil sige. Slut med snørklede forklaringer og uklare visioner. 

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i grafisk facilitering får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Mærk magien i post-its og plancher

Hvad er det, der gør, at du meget lettere husker at ringe til tante Erna eller købe letmælk med hjem, hvis du har skrevet det på en post-it? Og hvordan kan en planche bruges til at implementere nye arbejdsmåder i en hel styrelse? Disse spørgsmål, og flere til, prøver du kræfter med på kurset gennem sparring og masser af praktiske øvelser!

Motivér med grafisk facilitering

Vores kursus i grafisk facilitering gør dig til en ren troldmand ved flipoveren med din egen sikre streg. Efter kurset vil du opleve, hvordan du legende let kan skabe fælles retning med dine tegninger, så du virker både overbevisende og yderst kompetent som grafisk facilitator. Med grafisk facilitering udnytter du, at vi mennesker er visuelle væsener, der meget lettere kan forholde sig til ting, vi kan se. Og når op mod 80 % af os tænker i billeder, hvorfor så ikke gå grafisk til værks?

Udbyg dine kompetencer

Hvis du vil udvide dit repetoire er vores kursus i facilitering perfekt til dig. På vores intense kursus i facilitering vil du lære at lede møder og projekter effektivt med mærkbare resultater til følge.

Jeg har fået meget mere med fra kurset, end jeg havde forventet. Det er en superfed måde at facilitere på, og det er ikke nogen forudsætning, at man kan tegne. Jeg fik masser af inspiration, og underviseren var rigtig god til at tilpasse undervisningen til mine og de andre kursisters behov.

Laila Nissen - Solrød Kommune

Et rigtig godt kursus med en meget dygtig og rar underviser. Tre dage efter kurset brugte jeg den planche, jeg tegnede på kurset, og udarbejdede derudover plancher på 2 x 3 meter. Det ville jeg ellers aldrig have haft mod og idé til at gøre. Rigtig dejlige undervisningsfaciliteter og forplejning. Jeg fik spist alt for meget chokolade, men det er vist min egen skyld.

Birgitte Jespersen - SKAT

Det var luksus at være et lille hold, og underviseren var rigtig dygtig. Jeg er nu begyndt at tænke i, hvordan jeg kan omsætte ord til billeder, og jeg har skabt en handlingsplan med de vigtigste læringspunkter.

Tine Strøbech - Arbejdsskadestyrelsen

Kurset vil have stor indflydelse på mit arbejde fremover, og det vil hjælpe mig til at omsætte mine visioner til konkrete grafiske fremstillinger, der kan understøtte mine idéer. Underviseren var meget dygtig til at give os konkrete redskaber og teknikker til brug i vores virke.

Anne Madsen Tabor - Brovst Skole

Dit udbytte

 • Du får en udvidelsespakke til din sædvanlige facilitatorrolle. Du vil opleve, at du har mange flere farver på din pallette, hvad enten du skal bruge grafisk facilitering i møder, til oplæg eller i projektsammenhænge - og det føles godt!

 • Du går hjem med et helt lager af forskellige ready mades, som du altid har i baghånden, når du faciliterer grafisk. Fx en helt bestemt kamelkaravane som eksempel på processens sammenhæng eller en særlig snavset skorsten, der viser farerne ved ustruktureret projektarbejde

 • Det bliver fedt at formidle og facilitere igen! Med grafisk facilitering bliver det legende let at udstikke retningen, holde den og fremme en god dialog.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Med en grafisk facilitator i verdensklasse på arbejdspladsen er det pludselig ingen sag at skabe ejerskab, engagement og vision om arbejdspladsens fælles projekter.

 • Grafisk facilitering tager jeres forskellige faciliteringsopgaver mod nye højder. Arbejdsglæden og effektiviteten stiger, når forvirringen fordufter, og det bliver inspirerende at gå til møder! Og så gør det jo heller ikke noget, at medarbejderne husker dine guldkorn meget bedre, end hvis de var skrevet med ord.

 • I får et helt nyt perspektiv på, hvad det vil sige at formidle, motivere og strukturere – og med dugfriske perspektiver er der grobund for nye, spændende udviklinger i arbejdsområder og forretningsmuligheder.

Underviseren tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af kurset! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig, og få et gratis e-kursus!

Når du tilmelder dig dette kursus i grafisk facilitering, sender vi dig vores lille e-kursus ”Få større udbytte af dine kurser”. Med kurset får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Jimi

Jimi er er ekspert i at forene grafisk facilitering med konkrete projekt- proces- og ledelsesopgaver. Jimi er uddannet grafisk facilitator og proceskonsulent – og så er han også uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Derfor ved han, hvad der rent æstetisk virker, når folk skal forstå hvad du tegner.

Derudover har Jimi mere end 10 års ledelseserfaring, og han er i gang med at tage en master i professionel kommunikation på Roskilde Universitet.

Jimi har masser af konkret erfaring som grafisk facilitator. Han har blandt andet lavet et 7 meter langt referat af en tredages konference, og han har formået at formidle en hel styrelses nye strategi grafisk. Jimi er manden der ved, hvad der virker – og hvordan du bliver en succesfuld grafisk facilitator!

Fuld profil

Pris

7.500 kr.
/ eller 6.375 kr. med 15 % kollegarabat

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du en lækker pakke med tuscher og papir lige til at tage med hjem. Og du får selvfølgelig  fuld forplejning under kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Næste kursus

16. - 17. maj kl. 9-16 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
30. - 31. maj kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
23. - 24. august kl. 9-16 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
30. - 31. august kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
3. - 4. oktober kl. 9-16 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
10. - 11. oktober kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
9. - 10. januar kl. 9-16 Tilmeld
Hotel Comwell, Aarhus
7. - 8. februar kl. 9-16 Tilmeld
Aros Konference, København: Fredericiagade 15
Ingen datoer der passer? Kontakt os her

Kursuskategorier

Loading