calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Kursus: Assertiv kommunikation

Skab klarere kommunikation, der er positiv, effektfuld og anerkendende.

På dette kursus lærer du at

 • kommunikere dit budskab klart og tydeligt
 • forebygge og løse konflikter, før de opstår
 • forstå og anvende begrebet assertion
 • kommunikere med gennemslagskraft
 • variere din kommunikation efter persontype og målgruppe
 • forstå, hvordan du selv kommunikerer.

Tag på kursus i "Assertiv kommunikation" ligesom medarbejdere fra:

97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Næste kursus

21. - 22. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
25. - 26. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
Se flere datoer

Kursets målgruppe

Alle, der vil have værktøjerne til at kommunikere hensigtsmæssigt, løse konflikter og skabe resultater både for arbejdsmiljøet og bundlinjen, bør deltage. Dette kursus er både for medarbejdere, mellemledere og topledere.

Assertiv kommunikation

Assertion handler om at imødekomme egne interesser, samtidig med at man respekterer andre. Du skal altså respektere dig selv for at opnå den nødvendige kraft, det kræver at slå igennem. Samtidig skal du også respektere og lytte til andre på en sådan måde, at de føler sig hørt. Derved skaber du bedre og mere klare relationer til dine omgivelser, så konflikter undgås.

Vi giver dig GRATIS adgang til ”Din læringsbank”!

Som deltager på vores kursus i assertiv kommunikation får du automatisk adgang til vores læringsunivers ”Din læringsbank”.

Vi har fyldt læringsbanken med de vigtigste pointer fra kurset – og også en nøje udvalgt samling ekstramateriale. Det er fra os til dig, så du kan holde dig skarp længe efter kurset!

Assertionstræning kan ses på bundlinjen!

Assertiv kommunikation spreder sig igennem en virksomhed. Ledere, der kommunikerer assertivt, får lettere deres medarbejdere med sig. Medarbejdere, der kommunikerer assertivt indbyrdes, kan lettere udfolde deres fulde potentiale i en konstruktiv hverdag. Og kunder og brugere, der bliver mødt med assertion og denne positive kommunikationsform, kommer igen.
Det skaber resultater – og det kan ses på både arbejdsmiljøet og bundlinjen!

Kommunikerer du hensigtsmæssigt?

På kurset lærer du at kommunikere hensigtsmæssigt i forhold til forskellige persontyper. Desuden får hver deltager mulighed for at teste sit eget kommunikationsmønster og sin egen konfliktstil. Du får en række værktøjer, som fx BUSK-modellen og aktiv lytning, som vi afprøver med egne cases i løbet af kurset. Værktøjerne kan du tage med hjem og bruge direkte i din dagligdag.

Jeg synes, at underviseren er fantastisk! Hun forstår at fastholde vores opmærksomhed hele dagen samtidig med, at hun putter gode informationer i hovedet på os. Hun involverer os og gør undervisningen interessant.

Dorthe Holm Larsen - PostNord Danmark

Meget tilfredsstillende og super inspirerende kursus. Jeg har fået virkelig gode redskaber med fra kurset, som jeg kan bruge både fagligt og privat.

Dorthe Christensen - NASDAQ OMX

Jeg havde på forhånd sat mine forventninger til kurset meget højt, og jeg må indrømme – jeg blev ikke skuffet. Kvaliteten af kurset var virkelig god, især fordi underviseren virkelig formåede at tilpasse indholdet til os løbende. Jeg har lært at coache mig selv og andre – det er virkelig brugbart.

Susanne Kofoed - StockRate Asset Management

Kurset var af super god kvalitet. Jeg har lært at formidle et budskab korrekt og konstruktivt og at sige fra på fra på en god og ordentligt måde. Underviseren var rigtig god.

Annemarie Hyldtoft Svendsen - PFA Pension

Det var et godt kursus, der har givet mig værktøjer som jeg kan bruge. Det var rigtig godt at vi var en tilpas mængde kursister til, at underviseren virkelig kunne skræddersy det til os.

Lina Helverskov - Coop Danmark

Underviseren er meget inspirerende, medlevende og synes at fornemme hvem og hvor (mentalt) kursisterne er. Hun har prøvet meget og har en god erfaring at dele og give ud af samtidig med at hun ikke kun ser sine egne synspunkter og lærdom som det ene rigtige. Hun er ikke tør eller 'gået i stå'.

Sussi Kragh - Københavns Lufthavne

Kurset var af meget god kvalitet, og det vil få stor indflydelse for mig. Underviseren var dygtig til at tilpasse kurset til os, og hvis man kom med noget konkret man ville have belyst, blev det gjort uden problemer.

Susanne Christiansen - Vejle Kommune

God inspiration, og viden. Kurset har givet mig en masse energi, og lysten til at bruge de fine redskaber, vi har fået præsenteret. Jeg har lært at analysere min måde at løse problemer assertivt, samt at vælge mine kampe, med de nye redskaber og brugen af nye ord i BUSK modellen. Kurset vil have stor indflydelse, både privat og arbejdsrelateret.

Annette Hansen - Danske Færger A/S

Kurset har allerede haft stor indflydelse på mit arbejde, og jeg slapper mere af og er blevet bedre til at vide, hvad jeg skal tage med hjem, og hvad jeg skal lade blive. Det var et suverænt kursus og meget indholdsrigt, og det var rart, at der var plads til den enkelte person.

Helle Andersen Beyer - Invita Køkkener

Kurset kommer til at have stor betydning for min håndtering af konflikter og måder at give feedback på. Det har været super interessant at lære sig selv bedre at kende og spotte egne udviklingsområder. Jeg har helt sikkert fået blod på tanden til at bruge modellerne i min hverdag. Rigtig godt kursus!

Kristina Rasmussen - ECCO Sko A/S

Nadia er en fremragende underviser, som på meget sympatisk vis formår at få alle med i undervisningen og gør stoffet interessant og levende.

Rikke Landgren - BDO

Dit udbytte

 • Du får gennemslagskraft til at levere dine synspunkter på en konstruktiv måde. Efter dette kursus ved du, hvordan du kommer med forslag på en måde, så folk lytter til dem.

 • Du får konkret indsigt i din egen kommunikationsstil og konfliktstil via tests. Du får råd og vejledning i, hvad netop du skal gøre for at opnå en mere assertiv tilgang.

 • Du lærer at se konflikter komme, og du får redskaberne til at stoppe dem, inden de opstår. Dine arbejdsdage bliver dermed både mere behagelige og produktive.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får et bedre arbejdsmiljø, fordi kurset hjælper dig til at kommunikere klart og dermed undgå misforståelser.

 • Din virksomhed opnår bedre relationer både til kunder og borgere, da et bedre internt arbejdsmiljø har positiv effekt udadtil.

 • Kurset booster virksomhedens produktion og effektivitet, fordi det hjælper dig til at tænke positivt og altid udnytte muligheder frem for at lade dig hæmme af begrænsninger.

Programmet for kursets første dag

Konflikter, pressede situationer og selvkontrol

 • Du bliver klogere på, hvad kommunikation er og på kommunikationstrekantens aspekter.
 • Hjernens alarmsystem – altid på vagt! Vi arbejder med hjernens opbygning, hvorfor konflikter opstår, konflikttrappen og din personlige konfliktstil.
 • Assertion – vejen til resultater og gode relationer. Vi gennemgår 4 konkrete måder at håndtere pres på med udgangspunkt i refleksionsøvelser. Derudover får du testet din egen personlige stil.
 • Hvordan beroliger man sig selv i en presset situation? Lær at sætte anker og få styr på dine følelser, selv i de mest pressede situationer.

Programmet for kursets anden dag

Konflikthåndtering og aktiv lytning

 • Vi stiller skarpt på værdier og deres betydning i vores liv. Her får du afklaret dine egne værdier
 • Vi arbejder med verbal assertion og assertive feedback-modeller.
 • Bliv en aktiv lytter! Vi fokuserer på cirkulær spørgeteknik, fokus og nærvær.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Efter kurset sørger underviserne for, at du let kan bruge dine nye redskaber og din nye viden der, hvor du er.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til uddannelseschef Anders Rosenlund på anders@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Nadia

Nadia er en yderst kompetent og passioneret underviser. Hun har mere end 15 år erfaring med undervisning i kommunikation og personlig udvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Nadia er oprindeligt uddannet skuespiller og har efterfølgende videreuddannet sig inden for coaching, procesledelse, mindfulness og kommunikativ psykoterapi. Hun er desuden også DiSC-certificeret.

Hun brænder for at coache, undervise og motivere mennesker til at udvikle deres potentiale – og til at optimere deres kommunikation med andre mennesker. Og hun er tilmed en engageret underviser, der varierer sin undervisning, så den nye viden og værktøjerne kommer godt ind under huden.

Du møder Nadia på kurserne i København.

Fuld profil

Pris

8.500 kr.
/ 7.225 kr. med 15 % vennerabat - klik her for betingelser

Priserne er eksklusive moms og inklusive forplejning. Med i prisen får du en personlig test af din adfærdstype og konfliktstil, som tages i løbet af kurset. Betaling en uge før kursusstart.

Varighed: 2 dage

Næste kursus

21. - 22. oktober kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
25. - 26. november kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
9. - 10. december kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
3. - 4. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
24. - 25. februar kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
23. - 24. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København
30. - 31. marts kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
2. - 3. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
8. - 9. juni kl. 9.00-16.00 Tilmeld
Aros Konference, København

Kursuskategorier

Loading