calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Vores mest populære kurser og uddannelser

Find inspiration til dit næste kompetenceløft her!

Liste over kurser

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.
Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse.

MasterClass i Psykologi

MasterClass i Psykologi

På MasterClass i Psykologi får du en grundig indsigt i de vigtigste retninger inden for psykologien. I samarbejde med førende danske professorer, psykologer og eksperter har vi sammensat en efteruddannelse, der tager dig helt fra den klassiske psykologi til moderne psykologi. Kom bag om menneskesindet og fyld værktøjskassen med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd – og brug dem professionelt.

 

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Kursus: Præsentationsteknik med gennemslagskraft!

Her lærer du at levere spændende og professionelle præsentationer, som ikke kun videreformidler information, men også overbeviser og inspirerer. Du lærer, hvordan du præsenterer, så folk ikke bare siger: “Tak for info”, men: “Wow, det der var virkelig en øjenåbner!”

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse

Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Og hele projektlederuddannelsen får du for kun 19.750 kr. ekskl. moms.

Aros Proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelse

Bliv en dygtig procesleder med vores nytænkende uddannelse! Vi ruster dig til at stå lige i midten af virksomhedens utallige og dynamiske processer, og vi klæder dig på til at lede dem – altid med et sikkert blik for organisationens strategiske mål.

Facilitering og co-creation

Facilitering og co-creation

Slut med at gå fra møder og workshops med følelsen af at have spildt tiden. Lær at facilitere møder og workshops, der motiverer og engagerer alle deltagere, og vær sikker på at få det maksimale udbytte ud af dem.

Kursus: Assertiv kommunikation

Kursus: Assertiv kommunikation

Vil du skabe klarere kommunikation, der også er positiv, effektfuld og anerkendende? Dette kursus i assertiv kommunikation giver dig mulighed for at danne bedre sociale relationer og få mere personlig kraft.

Excel Master Uddannelsen

Excel Master Uddannelsen

Bliv kontorets mest værdifulde medarbejder! Excel Master Uddannelsen lærer dig at navigere i de mest kraftfulde værktøjer på avanceret niveau – til glæde for dig selv, dine kolleger og hele arbejdspladsen!

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere. Kom sikkert igennem alle forandringens faser med dette tætpakkede kursus i forandringsledelse – og lær at styre din arbejdplads eller dit team bedst gennem forandringerne!

Kursus: Forhandlingsteknik

Kursus: Forhandlingsteknik

Dette sublime kursus i forhandlingsteknik giver dig værktøjer til at finde kreative og intelligente løsninger, der skaber mere værdi for både dig selv og din modpart! Du vil blive undervist af en internationalt efterspurgt ekspert i forhandling og konfliktløsning!

Kursuskategorier

Loading