calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Facilitering & Undervisning

Styrk din formidling i undervisningslokalet, til workshops eller på møder.

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursuskategorier

Facilitering & Undervisning

Kursus i facilitering og undervisning

Ønsker du at kunne holde mere effektive møder, kunne formidle grafisk, holde bedre præsentationer eller få forbedret din undervisningsteknik? Så har vi her på siden samlet flere forskellige kurser inden for facilitering og undervisning. Nedenfor kan du læse et kort uddrag af nogle af kurserne i facilitering og undervisning.

Kursus i facilitering

Mange bruger meget tid på møder i løbet af deres arbejdsdag. Desværre er møderne ofte ikke særlig effektive og mangler struktur. Med et kursus i facilitering kan du gøre op med dette problem og lære, hvordan du faciliterer møder, der engagerer og motiverer deltagerne.

Kursus i grafisk facilitering

Er du derimod mere til det grafiske, kan et kursus i grafisk facilitering hjælpe dig til at formidle gennem grafiske figurer og symboler.

Kursus i undervisningsteknik

Arbejder du med undervisning, og ønsker du at blive bedre til at motivere og inddrage dine deltagere, så vil et kursus i moderne undervisningsteknik være lige noget for dig.

Internt kursus i facilitering og undervisning

Vores kurser i facilitering og undervisning kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i facilitering og undervisning kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i facilitering og undervisning, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading