calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Uddannelser

Find længere kursusforløb og eksaminerede uddannelser fra Aros Business Academy

Liste over kurser

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.
Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse.

Den Nye Offentlige Lederuddannelse

Den Nye Offentlige Lederuddannelse

Den Nye Offentlige Lederuddannelse (DNOL) er en effektiv praksisrettet lederuddannelse, der gør dig til en bedre offentlig leder! På blot 6 måneder (med bl.a. 6 undervisningsdage) får du samtidens og fremtidens vigtigste viden, værktøjer og kompetencer som offentlig leder. Og det hele formidles af 6 af Danmarks førende eksperter inden for offentlig ledelse.

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse

Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Og hele projektlederuddannelsen får du for kun 19.750 kr. ekskl. moms.

Aros Proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelse

Bliv en dygtig procesleder med vores nytænkende uddannelse! Vi ruster dig til at stå lige i midten af virksomhedens utallige og dynamiske processer, og vi klæder dig på til at lede dem – altid med et sikkert blik for organisationens strategiske mål.

Aros Salgslederuddannelse

Aros Salgslederuddannelse

Det kræver mere end flotte salgsresultater at gå fra at være sælger til at blive en dygtig salgschef. På denne uddannelse får I redskaberne til at blive stærke ledere, der kan motivere og coache jeres medarbejdere, så hele teamet bliver succesfulde sælgere!

Kursus: Mellemleder: Styrk din lederrolle

Kursus: Mellemleder: Styrk din lederrolle

Dette lederkursus er skræddersyet til at gøre dig til en mere kompetent mellemleder. Vi styrker din rolle som mellemleder gennem casearbejde, øvelser og undervisning og stiller skarpt på din lederprofil gennem en DiSC-analyse – et værktøj du også selv kommer til at stifte bekendtskab med.

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring er for jer, der gerne vil blive blandt de skarpeste inden for nogle af tidens mest værdifulde og efterspurgte kompetencer. Undervisningen tilpasses jeres niveau. Det er derfor underordnet, om I føler jer nye i det digitale, eller I allerede er erfarene og gerne vil blive endnu dygtigere.

Kursuskategorier

Loading