calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Uddannelser

Find længere kursusforløb og eksaminerede uddannelser fra Aros Business Academy

Liste over kurser

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.
Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse.

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse

Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer til at STYRE og LEDE dine projekter sikkert i mål. Og hele projektlederuddannelsen får du for kun 19.750 kr. ekskl. moms.

Aros Proceslederuddannelse

Aros Proceslederuddannelse

Bliv en dygtig procesleder med vores nytænkende uddannelse! Vi ruster dig til at stå lige i midten af virksomhedens utallige og dynamiske processer, og vi klæder dig på til at lede dem – altid med et sikkert blik for organisationens strategiske mål.

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Kursus: Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse er samtidens og fremtidens vigtigste ledelsesform! Verden er i forandring, og forandringer sker hurtigere og hurtigere. Kom sikkert igennem alle forandringens faser med dette tætpakkede kursus i forandringsledelse – og lær at styre din arbejdplads eller dit team bedst gennem forandringerne!

Kursus: Mellemleder: Styrk din lederrolle

Kursus: Mellemleder: Styrk din lederrolle

Dette lederkursus er skræddersyet til at gøre dig til en mere kompetent mellemleder. Vi styrker din rolle som mellemleder gennem casearbejde, øvelser og undervisning og stiller skarpt på din lederprofil gennem en DiSC-analyse – et værktøj du også selv kommer til at stifte bekendtskab med.

Aros Salgslederuddannelse

Aros Salgslederuddannelse

Det kræver mere end flotte salgsresultater at gå fra at være sælger til at blive en dygtig salgschef. På denne uddannelse får du redskaberne til at blive en stærk leder, der kan motivere og coache dine medarbejdere, så hele dit team bliver succesfulde sælgere!

ABA Konsulentuddannelsen

ABA Konsulentuddannelsen

Nu er der endelig en uddannelse, der giver dig den faglige ballast du har brug for som professionel konsulent! Vi samler al den nye viden, inspiration og de nye værktøjer og vinkler i en samlet pakke, der gør dig til professionel konsulent – med succes!

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Kursus: Moderne undervisningsteknik

Opgradér din undervisning med dette kursus i moderne undervisningsteknik. Kurset er den perfekte løsning til dig, der har mod på at udforske din rolle som underviser og forandre din undervisning en gang for alle!

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring

Digital Markedsføring er for jer, der gerne vil blive blandt de skarpeste inden for nogle af tidens mest værdifulde og efterspurgte kompetencer. Undervisningen tilpasses jeres niveau. Det er derfor underordnet, om I føler jer nye i det digitale, eller I allerede er erfarene og gerne vil blive endnu dygtigere.

AROS Mini MBA (in English)

AROS Mini MBA (in English)

Aros Mini MBA is probably Denmark’s most ambitious Mini MBA, developed in close co-operation with Denmark’s leading expert on management, Steen Hildebrandt. You get introduced to the essential MBA subjects and the ongoing ideas of management today.

Kursuskategorier

Loading