calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Christel

Christel har stor erfaring som professionel korrekturlæser og har blandt andet arbejdet med korrekturlæsning for flere ministerier, kommuner, forlag og universiteter.

Derudover har hun arbejdet med mange forskellige tekstgenrer og er erfaren udi romaner, nyhedsbreve, rapporter, videnskabelige afhandlinger mv.

Christel er bachelor i retorik og cand.mag. i dansk og er en underholdende og pædagogisk formidler, som sætter en ære i at tilpasse sin undervisning til de enkelte deltagere.

christel@aroskurser.dk 

Det var tydeligt at underviseren brændte for sit arbejde. Hun var meget inspirerende og havde god energi – foruden meget stor viden. Skønt!

Marianne Klarskov Nielsen - Djøf

Det var et utroligt udbytterigt kursus. Underviseren var rigtig god og levende i sin undervisning, og hun var dygtig til at lære fra sig

Nelly Svarre - SKAT

Kurset var præget af en meget engageret og kompetent underviser – afgjort en god oplevelse!

Antje Grimm-Katborg Valore - Akademikernes

Kursuskategorier

Loading