calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Bæredygtighed for topledelsen // Skræddersyet kursusforløb

Ved I nok om bæredygtighed i topledelsen? Lad os opdatere jeres viden og give jer en dybdeforståelse af de mange forretningsmuligheder, der opstår ud af bæredygtig transformation.

Hvordan foregår det?

 1. Vi sætter et indledende møde op med jeres CEO og HR-chef
 2. Vi udarbejder et oplæg på et kursusforløb: En kursusdag, en workshop eller en skræddersyet uddannelse
 3. Hele topledelsen deltager på forløbet
 4. Der vil være lidt hjemmearbejde for alle (fx læsning eller refleksionsopgaver)
 5. Vi hjælper jer til at sammenfatte alle aha-oplevelser og beslutninger i et lille skriv
 6. Vi anbefaler jer en vej frem.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Afhænger af omfanget af opgaven.

Kontakt os og få et tilbud

Tag fat i os på tlf. 70 278 279, eller send en mail til vores kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk.

Hvem bør deltage?

Hele topledelsen og evt. andre interessenter i organisationen.

En topledelse, der ikke ved nok om bæredygtighed, udgør en risiko for virksomheden

Kunder, borgere og brugere stiller i dag helt anderledes krav til en virksomheds bæredygtige ageren end for blot to år siden. Tager I ikke præcis så meget ansvar, som omverden forventer af jer, bliver I valgt fra. Og i værste fald kan I ende i en shitstorm i dagbladene eller på de sociale medier for jeres manglende ageren. Det er derfor helt afgørende, at topledelsen ved nok om bæredygtighed, og at den iværksætter ambitiøse bæredygtige tiltag, der skaber reel forandring for verden.

Bæredygtighed byder på et arsenal af forretningsmuligheder!

FN’s verdensmål er ikke blot en samling af nogle af de største udfordringer, verden står over for. De er også en samling af spændende, nye forretningsmuligheder, som mange af jeres konkurrenter allerede er godt i gang med at udnytte. En knivskarp og oplyst topledelse ser ikke ressourcer brugt på bæredygtighed som en udgift, men som en investering.

Vækstfondens direktør: Bæredygtige virksomheder får investeringer

Fremtiden tilhører de bæredygtige virksomheder. Og ifølge vækstfondens direktør gør investeringerne det også. Når statens investeringsfond finansierer, gør de det nemlig ud fra tankegangen om, at kun bæredygtige virksomheder er relevante for fremtiden.

 

Ledernes udbytte

 • En større forståelse af implikationerne og mulighederne i bæredygtig forretningsledelse.

 • Får et sprog til at tale om bæredygtighed. Og kan i større udstrækning snakke med, når talen falder på bæredygtighed.

 • En større tryghed i at vide, at virksomheden er på rette spor ift. bæredygtighed (eller på vej til at være det).

Virksomhedens udbytte

 • Virksomheden får skyts til at opbygge et endnu stærkere brand.

 • Virksomheden mindsker risikoen for at ende i en shitstorm.

 • Virksomheden får adgang til nye forretningsmodeller og forretningsstrategier.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Professor og ekspert i ledelse Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

steen@aroskurser.dk

Fuld profil
christina-blak, bæredygtighed uddannelse

Christina Blak

Christina Blak er facilitator i verdensklasse, særligt når det kommer til virksomheders implementering af SDG’erne og rapportering på ESG. Hun er direktør og partner i We Love People, et rådgivningsbureau der arbejder strategisk med bæredygtig kommunikation og dokumentation. We Love People vægter purpose over profit, uden at bundlinjefokus forsvinder – noget de har stor erfaring med at hjælpe andre i mål med. Christina er initiativtager til og driver af ESG Barometeret, der følger C25-virksomhedernes rapportering på bæredygtighed, og hun er eminent til at få omsat teori til praksis for dig i din situation.

Her er et lille udpluk af det, tidligere kursister har sagt om Christina: “Hun kører på et ekstraordinært højt plan – hun VAR faciliteringen – hendes evne til at binde tingene sammen og samle trådene igennem to dage er fantastisk.” og “Christina Blaks gennemgående rolle var helt afgørende for det høje niveau” og “Supergod kursusfacilitator, som var eminent til at samle trådene og følge op.”

christina@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

Afhænger af omfanget af opgaven.

Kontakt os og få et tilbud

Tag fat i os på tlf. 70 278 279, eller send en mail til vores kundechef Nicolai Salomon på nicolai@arosbusinessacademy.dk.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading