calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Aros Mini MBA – Lederuddannelse

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer efter din uddannelse.

De 6 bedste grunde til at tage en Aros Mini MBA!

 1. Du får en yderst ambitiøs Mini MBA udviklet i samarbejde med Danmarks førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt
 2. Du får en lederuddannelse over 6 måneder med intense undervisningsdage, e-learning, øvelser, studiegruppe og en afsluttende eksamen
 3. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig yderligere viden om fremtidens ledelse
 4. Lederuddannelsens pensum består udelukkende af litteratur fra respekterede forfattere og forskere! Det er desuden hovedsagligt på dansk
 5. Du får en Mini MBA med fokus på din personlige udvikling som leder
 6. Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club

HUSK: Deltager I flere fra samme arbejdsplads, så sparer I 1.500 kr. pr. deltager. 

Varighed: 6 måneder med blandt andet 6 undervisningsdage (kl. 9-17)

Hvem bør deltage på Aros Mini MBA?

Aros Mini MBA er lederuddannelsen for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Den er til dig, der brænder for at blive klogere – og dig, der vil have papir på dine kompetencer!

Det er vores klare erfaring, at du vil have stor gevinst af at sparre med andre ledere fra forskellige ledelsestrin og brancher. Det er kontraproduktivt for en lederuddannelse som denne at udelukke deltagere ud fra deres alder, erfaring, ledelsestrin eller branche. Der er derfor ingen formelle optagelseskrav til Aros Mini MBA.

Deltag på Aros Mini MBA ligesom medarbejdere fra ...

97,9 %

af deltagerne mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Hent PDF: Klik her for at downloade en PDF med udvidet materiale

Designet af professor Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt designe Aros Mini MBA sammen med os.

Hildebrandt har lagt byggestenene til lederuddannelsen, udvalgt det vigtigste indhold og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Vi har sammen designet et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder. Og så vil du også have mulighed for at møde Steen Hildebrandt. Han indleder nemlig uddannelsen med et foredrag.

 

Læs hvad de studerende siger om uddannelsen

 

Hvad er en Mini MBA?

En Mini MBA er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner. Se faktuel sammenligning af de to mest fremtrædende Mini MBA’er i Danmark.

Vi har allieret os med en af de førende tænkere inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. For han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.

ECTS-point

Det er en udbredt misforståelse, at danske kursusvirksomheder skulle kunne give ECTS-point for deres uddannelser. På trods af påstande om andet er der ingen danske Mini MBA’er, der er ECTS-akkrediterede. Hvis en dansk kursusudbyder påstår, at deres Mini MBA giver ECTS-point, vil pointene udelukkende gælde hos udbyderen selv, hvilket i praksis gør dem værdiløse. Gældende ECTS-point kan kun udstedes af en statsligt akkrediteret uddannelsesinstitution. Bemærk desuden, at ECTS-point udelukkende er en indikator for arbejdsbyrden i forbindelse med uddannelsen, og at pointene således ikke har nogen sammenhæng med kvaliteten eller anerkendelsen af lederuddannelsen.

Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor du efter din Mini MBA-lederuddannelse bliver løbende opdateret på aktuelle emner. I Aros Management Club vil du få adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du vil få invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du vil få rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer.

Se 9 videoer fra tidligere deltagere (om Mini MBA’en)

 

 

Professionelt pensum på dansk – med fuld gennemsigtighed!

Som noget særligt for Aros Mini MBA har Steen Hildebrandt og underviserne sammensat dit pensum, så det primært består af tekster på dansk. Det har vi gjort, fordi forskningen viser, at man lærer bedst ved at læse på sit modersmål – også selvom man er god til engelsk.

Teksterne er en blanding af oversættelser af internationale “must-reads” og de bedste danske bøger og artikler. Vi har desuden udvalgt en række valgfri ekstralæsninger blandt de engelsksprogede businessbøger, som endnu ikke er oversat til dansk.

Alle artikler og bøger du skal læse er naturligvis skrevet af anerkendte fagfolk, ledere og eksperter. Hos Aros Mini MBA er der ingen artikler skrevet af studerende eller os selv.

Vi mener, at den vigtigste faktor i dit valg af mini MBA bør ligge i, om der er dygtige undervisere og et godt pensum. Det er nemlig de to faktorer, der i højeste grad afgør kvaliteten af din læring. Af den grund advokerer vi for total gennemsigtighed, så du ved, hvem du bliver undervist af, og hvad du skal læse. Se hele dit pensum her.

Hør professor Steen Hildebrandt fortælle om Aros Mini MBA

 

Bestil materiale:

Klik her for at downloade en PDF med udvidet materiale.

Linket åbner en automatisk mail til vores kursussekretær, som du bare skal trykke send på (og eventuelt kan tilføje kommentarer til). Du vil modtage Mini MBA-materialet inden for én arbejdsdag.

Et spændende forløb med yderst kompetente undervisere og et godt netværk trods meget forskellige baggrunde, viden og fokusområder i ens daglige virke. Jeg har glædet mig til undervisningsdage og vil komme til at savne disse, når det afsluttes. Tak for 6 spændende måneder!

Hanne Lillelund Mortensen - Vestas Wind Systems A/S

Seks gode undervisere og meget relevant pensum. Gode dialoger og erfaringsudvekslinger på alle undervisningsdage. Jeg er meget tilfreds med udbyttet!

Johnny Kampman - Eurowrap A/S

Jeg vil helt klart anbefale dette til andre. Jeg har fået meget ud af uddannelsen!

Judith Korsgaard Morell - Lego Systems A/S

Forventningerne er indfriet til fulde! Jeg har fået ny viden og nye værktøjer, og forløbet har været smidigt og relevant. Har allerede spredt ordet: Godt arbejde AROS!

Magnus Vagtborg - United Tax Network ApS

Undervisningen var sammensat på en fin måde med en god balance mellem de teoretiske emner sammenholdt med det, der sker i den rigtige verden – vi havde mange gode diskussioner. Aros Business Academy har et højt professionelt og fagligt niveau, hvorfor jeg gerne anbefaler uddannelsen til alle!”

Mirjana Selisek - Beskæftigelsesministeriet

Meget professionelt. Både undervisere, faciliteter og håndteringen fra Aros Business Academy. Der er bare styr på det!

Tine Rasmussen - HemoCue Danmark

Rigtig godt pensum, gode undervisere og meget varieret indhold. Godt aktivt hold med engagement. Godt faciliteret af kursusudbyder. Det sats kan I bestemt godt være stolte af!

Nina Møller - PFA Pension

Jeg er begejstret – det har været en helt særlig rejse for mig det sidste halve år. En spændende kombination af faglighed og personlig udvikling. Tak til jer alle sammen for en fantastisk lærerig og inspirerende oplevelse!

Morten Riis - Fonden Universe Sciencepark

Fremragende underviser, fagligt superskarp, god føling med kursisterne. I er meget professionelle!

Klaus Enevoldsen - Freelance Project Manager

Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen

Jacob Christiansen - Orkla Foods Danmark

Jeg oplevede en høj grad af professionalisme og skønne undervisere. Jeg sætter stor pris på at kunne mærke mennesker, jeg står over for, og det har jeg kunnet med samtlige, der har stået foran os. Lige fra Steen, der bød velkommen den første gang, til Kresten, der rundede af til sidst.

Helle Lykke Hansen - DAN-Palletiser A/S

Virkelig god værdi for pengene. Godt undervisningsmateriale og meget dygtige undervisere. Professionel afvikling af forløbet.

Nikolaj Andreasen - Ankenævn for biler

Det har været rigtig godt, at det er meget praktisk, og at det er vores dagligdag og erfaringer som bruges i undervisningen, men at vi alle har et fælles udgangspunkt fra pensum. Utrolig dygtige, erfarne og inspirerende undervisere.

Rikke Elberg Glashoff - RS Components A/S

Højt fagligt niveau og gode og inspirerende undervisere. Jeg har altid glædet mig til jeg skulle have undervisningsdag.

Annette Johannesson - Estée Lauder Cosmetics A/S

Jeg har været "høj" undervejs - det er fantastisk at blive opdateret og læse den nyeste faglitteratur samt forholde den til egen erfaring, som jeg ikke havde så meget af, da jeg læste i mine "unge" dage. Har været meget glad for forløbet.

Helle Juel - Danespo A/S

Dit udbytte

 • Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

 • Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt lederuddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, professor i ledelse Steen Hildebrandt.

 • Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du efter lederuddannelsen får adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Din virksomhed får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 • Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

 • Arbejdsmiljøet i din afdeling får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer.

Hent PDF: Klik her for at downloade en PDF med udvidet materiale

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 1:

Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Læring i organisationer. Ledelse og bæredygtighed i den moderne organisation

– Underviser: Henrik Ørholst og Steen Hildebrandt

Strategi, forandring og læring handler bl.a. om at være fremtidsorienteret. Lederskab går bl.a. ud på at forbinde nutid og fremtid. Det handler om at forstå virksomhedens mission og vision og om at udvikle de strategier og planer, der skal være med til at bringe virksomheden ind i fremtiden. Det kræver læring, forandringsindsigt og forandringslederskab.

Den strategiske ledelse er afgørende for virksomhedens fremtidsmuligheder, og i modulet gennemgås begreber og modeller, der er vigtige i denne sammenhæng.

Under mini MBA’ens første modul fokuserer vi derfor på grundlæggende problemstillinger vedrørende strategi og forandring – både nationale og globale forhold og kræfter behandles. Virksomheder eksisterer i meget turbulente omgivelser, som hænger sammen med den strategiske situation og ledelse, der karakteriserer og finder sted i virksomheden. Hvad er virksomhedens strategiske situation og dagsorden, og hvorledes gennemføres der strategiske analyser, og hvorledes implementeres strategiske beslutninger og tiltag i virksomheden? Virksomhedens identitet og mission er grundlæggende udgangspunkter for dette arbejde.

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens første undervisningsdag (og i læsningen):

 • Mission, vision og strategi
 • Strategisk planlægning og ledelse
 • Strategi og organisationsstruktur
 • Virksomhedens omgivelser og interessenter
 • Bæredygtighed
 • Strategisk marketing
 • Strategi og forretningsudvikling
 • Strategiimplementering.

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 2:

Virksomhedsog ledelsesforståelse i en globaliseret verden. Disruption, digitalisering og eksponentielle organisationer

– Underviser: Claus Fadum Nissen

Private og offentlige organisationer er levende organismer. Organisationer udvikler sig, skal ledes, designes og redesignes. Her er lederskab nøglen til en bedre fremtid for både virksomheder og medarbejdere. Lederskab udøves af mennesker, der er bevidste om egen rolle, eget ansvar og egne muligheder. Lederskab og ledelse handler bl.a. om at sætte rammer, der sikrer resultatskabelse.

På mini MBA’ens andet modul fokuserer vi både på den traditionelle og den nyere og mere nuancerede tænkning om organisation og ledelse. Hvad er en organisation? Hvad er ledelse? Hvad betyder digitalisering og globale trends for mig? Ledelse handler bl.a. om at forstå den virkelighed, som virksomheden lige nu befinder sig i.  Og ledelse handler om – ud fra dette – at sikre, at organisationen har en fremtid. Hvorledes har organisationen udviklet sig indtil nu, og hvordan skal organisationen designes og struktureres for at møde fremtiden så organisationens potentialer realiseres? Du får en række centrale begreber, modeller og referencerammer præsenteret, drøftet og relateret til dine egne erfaringer og overvejelser.

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens anden undervisningsdag (og i læsningen):

 • Den globaliserede verden
 • Nationale og globale tendenser og udfordringer
 • Forretnings- og organisationsmodeller
 • En organisations udviklingsfaser
 • Digitalisering i den moderne organisation
 • Disruption
 • Digitalt lederskab
 • Mening og værdier og ledelse
 • Kriser og ledelse i krisetider
 • Effektivitet i eksponentielle organisationer

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 3:

Personaleledelse. Mennesket i den moderne private og offentlige organisation. Organisationsudvikling, team-ledelse, selvledelse, coaching

– Underviser: Mie Krog

Personaleledelse og Human Ressource Management handler bl.a. om ledelse af mennesker og udvikling af organisationer. Mennesker er det centrale i enhver organisation. Mennesker, kompetencer, kultur sammen med teknologi, infrastruktur m.m.  er grundlaget for alle de former for resultatskabelse, der finder sted i den moderne organisation.

En organisation består af mennesker. Der eksisterer en række begreber og problemstillinger i enhver organisation, der handler om mennesker, både det enkelte individ, grupper og hele organisationen. HRM, lederskab, følgeskab, samarbejde og dialog er vigtige faktorer her. Mennesket og menneskelige relationer er i centrum. HRM-begrebet og de måle- og målingsaspekter, der er forbundet med det praktiske arbejde med HRM, behandles.

Menneske- organisations- og samfundssyn er vigtige temaer. Gruppeprocesser, konflikter, relationer m.m. er fænomener, der karakteriserer livet i enhver organisation. Hvorledes arbejder man ledelses- og udviklingsmæssigt med mennesker og grupper af mennesker? Hvorledes arbejder man med møder, forhandlinger, konflikter, dialoger, lederudvikling m.m.?

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens tredje undervisningsdag (og i læsningen):

 • At lede andre
 • Lederroller
 • Ledelse i forskellige organisationstyper
 • Ledelse i medvind og modvind
 • Værdibaseret ledelse
 • Performancebaseret ledelse
 • Mangfoldighedsledelse
 • Medarbejderudvikling
 • At lede sig selv

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 4:

Forandringer. Ledelse af forandringer og bevidst arbejde med resiliens

– Underviser: Lars Frisk Rossen

Forandring er grundvilkår i den moderne virksomhed. For få år siden talte vi næsten udelukkende om de forandringer, som virksomheden selv ønskede at gennemføre. Nu er det nødvendigt også at fokusere på de forandringer, der kommer udefra – ofte som overraskelser og forstyrrelser. I dette modul fokuserer vi derfor på alle former for forandringer, og vi lægger vægt på at forstå, hvorledes mennesker reagerer på og forholder sig til forandringer.

Strategi og forandring er to sider af samme sag. Forandring er mere en tilstand end en undtagelse. Enhver virksomhed (og dens ledere) skal kunne forstå og håndtere forandringer; både udefrakommende og internt initierede forandringer. Du kommer derfor i dette modul til at lære at forstå selve forandringsbegrebet; de fysiske, systemmæssige, tanke- og følelsesmæssige aspekter af forandring. Hvordan skal vi forstå sammenhængene mellem disse forskellige aspekter af forandring?

Risiko- og teknologiledelse er emner, vi ligeledes behandler på mini MBA’ens fjerde modul. Vi kommer afsluttende til at drøfte resiliensbegrebet, både på virksomheds- og individniveau.

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens fjerde undervisningsdag (og i læsningen):

 • Innovation og innovationsledelse
 • Forandringer og forandringsledelse
 • Organisatoriske sammenhænge
 • Resiliens og bevidst arbejde med resiliens
 • Den brændende platform
 • Partnerskaber
 • Entreprenørskab
 • Teknologiske forandringer
 • Risikoledelse.

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 5:

Produktivitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling

– Underviser: Ulrik Hjort

Ledelse og organisering handler om resultatskabelse. Produktivitet handler om indsats af ressourcer og skabelse af resultater i virksomheden. Økonomi, målinger og regnskabsforståelse er vigtige temaer. Hvad forstår man ved begrebet bundlinje i den moderne virksomhed?

Man taler om begrebet “forretningen”. Men hvilken forretningsmodel og forretningstænkning karakteriserer egentlig virksomheden? Økonomi og ledelse ses undertiden som to sider af samme sag, og i hvert fald er virksomhedens regnskaber, resultatopgørelser og vækstforståelse centrale temaer. Der er efterhånden ikke blot tale om ét, men om flere regnskaber.

Måling er i den sammenhæng vigtig: Hvad skal din virksomhed måle og hvorledes skal I måle og formidle det? Produktivitet, effektivitet og kvalitet er tre sammenhængende og vigtige begreber. Hvor gode er virksomheden til at udnytte de nødvendige ressourcer med henblik på at skabe kvalitet og tilfredshed hos virksomhedens kunder, aftagere og brugere?

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens femte undervisningsdag (og i læsningen):

 • Regnskaber og bundlinjer
 • Miljø- og videnregnskaber
 • Måling, ledelse og styring
 • Ledelsesrapportering
 • Struktur, strategi og måling
 • Performance management
 • Vækstens dimensioner
 • Lean ledelse
 • Big data
 • Kontrakter og kontraktstyring.

mini mba, Steen hildebrandt

Mini MBA – Lederuddannelsens fagområde 6:

Lederen som person og kommunikator. Personlig ledelse, udvikling og kommunikation. Nærvær, empati og relationer

– Underviser: Kresten Schultz Jørgensen

Ledelse og lederskab. I dette modul fokuserer vi på det personlige lederskab. Lederens person og kommunikation, din personlige udvikling, roller og autenticitet er i centrum.

Ledelse og lederskab udføres og udøves af personer. Lederudvælgelse, lederudvikling og lederevaluering er centrale temaer. Relationer til andre mennesker, organisationer og interessenter er vigtige aspekter. En organisation består af relationer mellem mennesker og afdelinger, og virksomheden selv eksisterer i komplicerede netværk. Både det personlige og relationelle er i centrum i dette modul, hvor vi sætter fokus på lederen som person og kommunikator. Sammen med det relationelle er begreber som roller, personlighedstyper, formidling og dialog, videndeling og samarbejde centrale begreber. Disse temaer behandler vi og ser på fra forskellige vinkler og i en kritisk belysning.

Vi runder mini MBA’ens sjette modul af med et tilbageblik på nogle af de begreber og modeller vi har arbejdet med. Vi stiller sammen spørgsmålet: Hvor finder der vigtige ændringer sted? Hvilke udviklings- og forandringstendenser eksisterer der inden for det moderne ledelses- og organisationsfelt, og hvilken betydning for praktisk ledelse kan disse ændringer få for dig?

Temaer, vi behandler på mini MBA’ens sjette undervisningsdag (og i læsningen):

 • Menneske- og organisationssyn
 • Lederen som person
 • Lederroller og personlighedstyper
 • Personlig udvikling
 • Organisationens kommunikationsprocesser
 • Personlig kommunikation: Viden, krop, sprog, nærvær
 • Stress i organisationer – kriser og forandringsledelse.

 

mini mba, Steen hildebrandt

Fagligt stærkt pensum

Forud for hver af mini MBA’ens seks undervisningsdage vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det godt kan lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant til at læse meget. Og også selvom du har meget travlt.

Pensum på Aros Mini MBA er med ganske få undtagelser på dansk (ellers på engelsk). Pensum består desuden udelukkende af bøger, artikler og uddrag fra bøger af velrespekterede forfattere. Pensum og materiale indgår i prisen for Mini MBA’en, og det vil blive udleveret ved lederuddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad lederuddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.

Du kan se dit fulde pensum her: Pensum for Aros Mini MBA.

mini mba, Steen hildebrandt

Øvelser med udgangspunkt i dig!

For os handler Aros Mini MBA om, at du får et reelt kompetenceløft. Og et nøgleelement i dette er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdagene. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer til dig som leder (eller kommende leder) og til din arbejdsplads – så du og din arbejdsgiver får fuldt udbytte af din Mini MBA. Øvelserne er ikke obligatoriske, og du bestemmer selv, hvor meget arbejde, du lægger i dem. Øvelserne danner udgangspunkt for møderne med din studiegruppe (også valgfri).

 

mini mba, Steen hildebrandt

Få masser af sparring i din studiegruppe

Vi inddeler de studerende i studiegrupper, der mødes 5-6 gange i løbet af uddannelsen. Studiegrupperne giver dig mulighed for at vende pensum og øvelser – og for at få masser af sparring på din egen situation og rolle som leder. Det er frivilligt, om du deltager i studiegruppen. Men vi anbefaler det, da det giver stort læringsudbytte.

“Tiltaget med studiegrupper er virkelig godt. Og møderne med studiegruppen har måske fordoblet mit udbytte af uddannelsen” – Jacob Christiansen, Orkla Foods Danmark.

mini mba, Steen hildebrandt

Eksamen (opsamling og personlig udvikling)

Eksamenen på Aros Mini MBA er todelt:

 1. Skriftlig opgave på 6 sider (som du skriver derhjemme, når det passer dig)
 2. Multiple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager derhjemme, når det passer dig).

Få det fulde overblik over eksamen på Aros Mini MBA.

Eksaminator vil være en af Mini MBAens undervisere.

Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Aros Mini MBA. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.

mini mba, Steen hildebrandt

Det skriver Dagbladet Børsen

Læs Børsens artikel om lanceringen af Aros Mini MBA (kræver, at du er Børsen-kunde).

Du kan også læse, hvorfor, vi mener, at Aros Business Academy for andet år i træk er kåret til Gazellevirksomhed af Børsen: Aros Business Academy er Gazelle.

mini mba, Steen hildebrandt

Hent PDF: Klik her for at downloade en PDF med udvidet materiale

mini MBA, steen hildebrandt, minimba

Steen

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

Fuld profil
Henrik Ørholst, minimba, mini mba

Henrik

Henrik Ørholst er erhvervskommentator på TV2 News, ekstern lektor på CBS, boganmelder af ledelsesbøger på Dagbladet Børsen samt redaktør for VL Nyt (Dansk Selskab for Virksomhedsledelse). Han er desuden tilknyttet som ledelsesrådgiver hos Hildebrandt & Brandi.

Han har tidligere været ansat hos PFA Pension, PA Consulting Group og Handelshøjskolen i Aarhus.

Fuld profil
Mie Krog, minimba, mini mba

Mie

Mie Krog er administrerende direktør i konsulentvirksomheden VimaVima og bestyrelsesmedlem hos Flügger, Plantorama, Republica og Altan.dk.

Hun har tidligere været leder hos Jysk, LEGO, IDEmøbler, Bilka og KiMs.

Al denne erfaring har givet hende en massiv og meget bred viden inden for ledelse, og hun er mester i at sætte denne viden i spil i sin levende undervisning.

Fuld profil
Ulrik Hjort Mini MBA

Ulrik

Ulrik Hjorth er Group CFO for den nordiske virksomhed Allianceplus A/S, som har mere end 5500 medarbejdere. Han er ydermere bestyrelsesmedlem i den NASDAQ-registrerede virksomhed Stylepit.

Ulrik har gennem en glorværdig karriere haft en lang række toplederstillinger (bl.a. CEO i Netcompany, Danmarks førende IT-bureau), og har international erfaring fra New York, Frankfurt, Bangalore og London.

Du kommer næppe til at møde nogen, der har bare halvt så godt styr på økonomistyring som Ulrik Hjort. Du kommer til at opleve, at hans ekspertise er fra øverste hylde, når han guider dig gennem arbejdet med økonomiorienteret resultatledelse.

Fuld profil
Lars-Frisk-Rossen,

Lars

Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende tilgang til ledelse giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i netop din hverdag.

Det, der får Lars’ undervisning til at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig til en succes.

Fuld profil
Kresten Schultz Jørgensen, minimba, mini mba

Kresten

Kresten Schultz Jørgensen er stifter og managing partner i Lead Agency.

Han er tidligere administrerende direktør på Dagbladet Aktuelt, ministersekretær, kommunikationschef hos Coca-Cola i Norden og de baltiske lande og kommunikationschef hos Det Kongelige Teater.

Kresten Schultz Jørgensen har skrevet en række debatbøger. Og hans seneste bog om kommunikationsledelse fik 6 stjerner i Børsen. Han er desuden ekstern lektor ved Institut for Interkulturel Kommunikation og Ledelse på Copenhagen Business School.

Fuld profil

Claus

Siden 1995 har Claus Fadum Nissen arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre til at møde kundernes behov og til at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet.

I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast.

I den anden halvdel har Claus – siden 2005 – arbejdet som management konsulent hos PA Consulting, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transformation af processer, organisationer og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.

Fuld profil

Pris

28.500 kr.
/ 27.000 kr., hvis I er flere kollegaer på samme hold.

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger og kompendier, medlemskab af Aros Management Club og eksklusiv forplejning på alle lederuddannelsens undervisningsdage. Betaling en uge før Mini MBA’ens start.

Næste uddannelsesstart

Startdato: 30. januar kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 30. januar 2018
Modul 2: 27. februar 2018
Modul 3: 23. marts 2018
Modul 4: 17. april 2018
Modul 5: 15. maj 2018
Modul 6: 12. juni 2018


Tivoli Hotel, København
Startdato: 31. januar kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 31. januar 2018
Modul 2: 1. marts 2018
Modul 3: 5. april 2018
Modul 4: 2. maj 2018
Modul 5: 31. maj 2018
Modul 6: 28. juni 2018


Hotel Comwell, Aarhus
Startdato: 18. april kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 18. april 2018
Modul 2: 23. maj 2018
Modul 3: 20. juni 2018
Modul 4: 15. august 2018
Modul 5: 12. september 2018
Modul 6: 10. oktober 2018


Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 23. april kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 23. april 2018
Modul 2: 28. maj 2018
Modul 3: 25. juni 2018
Modul 4: 13. august 2018
Modul 5: 10. september 2018
Modul 6: 8. oktober 2018


Radisson Blu Royal Hotel, København
Startdato: 30. august kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 30. august
Modul 2: 26. september
Modul 3: 31. oktober
Modul 4: 28. november
Modul 5: 10. januar 2019
Modul 6: 7. februar 2019


Radisson Blu Royal Hotel, København
Startdato: 5. september kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 5. september
Modul 2: 3. oktober
Modul 3: 6. november
Modul 4: 12. december
Modul 5: 9. januar 2019
Modul 6: 6. februar 2019


Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 27. november kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 27. november
Modul 2: 8. januar 2019
Modul 3: 5.februar 2019
Modul 4: 6. marts 2019
Modul 5: 2. april 2019
Modul 6: 30. april 2019


Radisson Blu Royal Hotel, København
Startdato: 6. december kl. 9-17 Tilmeld
Uddannelsen består af flere moduler:
Program

Modul 1: 6. december
Modul 2: 17. januar 2019
Modul 3: 28.februar 2019
Modul 4: 3. april 2019
Modul 5: 2. maj 2019
Modul 6: 6. juni 2019


Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Kursuskategorier

Loading