calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Vores underviser Signe er den supersælger, du drømmer om at blive.

Signe

Signe har over 10 års erfaring inden for salgsledelse, hvor store virksomheder som blandt andre Eniro og EasyPark har nydt godt af hendes ekspertise.

Udover erfaring som salgsleder har hun erfaring med både telemarketing, løsningssalg, kundeservice og forhandling, og hun har derfor selv et indgående kendskab til de situationer, som hun underviser i.

Signe kører aldrig på rutinen, men tager altid udgangspunkt i den enkeltes mind-set eller virksomhedens værdier. Hun er i særdeleshed god til at give effektive værktøjer i situationer, hvor den gamle salgsteknik ikke længere fungerer. De værktøjer, som bliver anvendt på kurset, har vundet flere priser i Danmarks bedste kundeservice. Signes ekspertise i telemarketing bliver også udnyttet på DR1, hvor hun rådgiver om telemarketing, psykologiske virkemidler og forretningsetik.

signe@aroskurser.dk

Supergodt og lærerigt kursus. Signe var rigtig god til at forklare tingene, og hun var især dygtig til at give konstruktiv feedback.

Lars Egelund Mathes - Velux

Kursuskategorier

Loading