calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Underviser Michael Marcher

Michael

Michael har stor erfaring og faglig ballast inden for arbejdet med mundtlig kommunikation. Han er uddannet i dramaturgi fra Aarhus Universitet og er MA fra University of Central England i Birmingham i ’Drama in Education’. Han er efteruddannet i gestaltterapi, imagoterapi og kognitiv systemisk coaching.
Michael trækker på sit daglige arbejde som coach, proceskonsulent og psykoterapeut i sin undervisning, og kombineret med hans teaterfærdigheder, skaber han et inspirerende og konstruktivt læringsrum, der i høj grad indbyder til kreativ læring og personlig udvikling.

Meget godt kursus, med en virkelig dygtig underviser, som jeg varmt vil anbefale. Det var tydeligt, at alle fik rigtig meget ud af det, vi blev alle hørt og taget seriøst.

Helge Simonsen - Aabenraa Kommune

Kursets kvalitet var helt i top. Underviseren er yderst kompetent og han har stor faglig indsigt. Han formår til fulde at tilpasse sin undervisning til den enkelte.

Niels Bisgaard - KAB Taastrup

Inspirerende og tillidsvækkende underviser.

SDC - Jan Lyng Jensen

Kursuskategorier

Loading