Lær at integrere kunstig intelligens med forretningsstrategien! Tag med på Danmarks mest ambitiøse efteruddannelse inden for kunstig intelligens – og bliv fortrolig med Machine Learning, ChatGPT, Neurale Netværk, AI Sustainability, Regenerativ AI, Natural Language Processing (NLP), Deep Learning, Computer Vision, Data Mining og meget mere!
Du får et komplet overblik over kunstig intelligens mhp. at fremtidssikre din arbejdsplads.
Du udvikler et strategisk AI-roadmap for din arbejdsplads og udvikler konkrete idéer til AI-tiltag.
Du bliver en værdifuld AI-ressourceperson for din arbejdsgiver (eller eksterne kunder).
Du bliver undervist af landets førende eksperter inden for kunstig intelligens.
Du får en bogpakke til en værdi af cirka 1.000 kr.
Du får 6 spændende og intensive moduler.
Du tildeles en studiegruppe under uddannelsen.
Du møder ligesindede, der kan blive værdifulde sparringspartnere fremover.
Deltag på vores efteruddannelser ligesom ...
97,9 %
af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.
Tilmeld dig kurset
Startdato: 29. november kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 29. november 2023 Modul 2: 13. december 2023 Modul 3: 3. januar 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 24. januar 2024 Modul 6: 7. februar 2024
Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 30. november kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 30. november 2023 Modul 2: 14. december 2023 Modul 3: 4. januar 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 23. januar 2024 Modul 6: 8. februar 2024
Hvem bør deltage på "Mini MBA i Artificial Intelligence"?
Der er ingen formelle optagelseskrav på Mini MBA i Artificial Intelligence. Og den er målrettet både privat og offentligt ansatte, samt ansatte i organisationer.
Denne uddannelse om kunstig intelligens er ikke målrettet en specifik branche eller arbejdsfunktion. Mini MBA i Articifial Intelligence er for dig, der gerne vil forstå feltet bedre og blive en vigtig AI-ressourceperson på din arbejdsplads eller som ekstern konsulent. Du kan derfor både være leder, medarbejder, konsulent eller bestyrelsesmedlem.
Selvom ChatGPT allerede har fået massiv betydning for erhvervslivet siden sin lancering, repræsenterer den kun den allerførste spæde begyndelse af, hvad AI har potentialet til at blive. AI er et enormt og voksende forskningsområde, der strækker sig langt ud over ChatGPT’s kapabiliteter, og som har potentialet til at påvirke næsten alle aspekter af vores liv.
Forskere og milliardvirksomheder arbejder på at skabe AI-systemer, der ikke blot kan behandle sprog, men også forstå og interagere med verden på måder, der er sammenlignelige med, eller måske endda overgår, menneskelig forståelse og evner. Det inkluderer avanceret billedgenkendelse, autonom navigation, forståelse og produktion af naturligt sprog, og endda selvbevidsthed. Potentialet er enormt.
Bliv undervist af en professor og førende AI-eksperter
Vi har håndplukket de største danske eksperter inden for kunstig intelligens, så du kan lære af de bedste. Du vil møde professor og iværksætter Anders Kofod-Petersen, og du vil møde tre andre eksperter inden for kunstig intelligens, der giver dig den viden, værktøjer og praktiske ekspertise, du har brug for.
Ekspertise i AI vil forandre de danske arbejdspladser
Kunstig intelligens er ikke længere en futuristisk idé, men en nøglekomponent til succes i alle slags virksomheder, organisationer og offentlige arbejdspladser. At have et solidt kendskab til AI er blevet yderst vigtigt af flere grunde:
Kunstig intelligens er et kraftfuldt værktøj til innovation.
Kunstig intelligens kan hjælpe arbejdspladser med at forbedre deres effektivitet og produktivitet ved at automatisere repetitive og tidskrævende opgaver.
Kunstig intelligens kan hjælpe med at forbedre beslutningstagningen ved at analysere og finde mønstre i store mængder.
Kunstig intelligens kan hjælpe med at forbedre kundeoplevelsen via AI-drevne løsninger, såsom personaliserede chatbots (fx ChatGPT).
Kunstig intelligens kan give arbejdspladser en massiv konkurrencemæssig fordel.
Få svar på en myriade af spørgsmål
Kunstig intelligens kommer stormende frem lige nu, og vi har kun set toppen af isbjerget. Det kommer til at ændre erhvervslivet på stort set alle fronter, men på hvilke fronter? Og hvordan og hvornår? Forandringen rejser en lang række spørgsmål:
Hvordan kan AI hjælpe og udvikle min arbejdsplads? Hvad er egentlig et kunstigt neuralt netværk? Hvordan kommer vi i gang med at implementere AI på arbejdspladsen? Hvordan kan AI bidrage til grøn omstilling? Hvilke udfordringer og risici er der forbundet med at implementere AI? Har vi de rette data til at fodre AI med? Hvad er de juridiske og etiske overvejelser ved brug af AI? Hvilke kompetencer og færdigheder har vi brug for i vores team for at arbejde effektivt med AI? Hvordan måler vi succes, når vi bruger AI?
Alle disse spørgsmål og mange flere til får du svar på under uddannelsen.
Erhvervslivet efterspørger eksperter i kunstig inteligens
Kunstig intelligens har potentialet til at transformere næsten ethvert aspekt af en offentlig eller privat virksomhed. Danmark har brug for eksperter, der kan navigere i denne komplekse og hurtigt udviklende verden, og hjælpe dem med at udnytte potentialet i AI.
Der er brug for AI-eksperter, der kan forstå og håndtere de tekniske aspekter af AI, og som kan oversætte denne viden til praktiske, forretningsorienterede løsninger. Der er brug for AI-eksperter til at identificere, hvor og hvordan AI kan skabe værdi. Og der er brug for AI-eksperter, der formår at overvinde de mange udfordringer, der kan opstå i processen med at implementere og integrere AI-løsninger.
Og det er her, du kommer ind i billedet!
Undgå at blive overhalet af konkurrenterne!
Kunstig intelligens vil medføre en samfundsmæssig og forretningsmæssig forandring på højde med fremkomsten af computeren og internettet. Præcis hvordan det vil forandre de forskellige brancher er svært at forudsige, men én ting er sikkert! De virksomheder, der har en solid forståelse af, hvad kunstig intelligens er og kan, vil være dem, der først griber de muligheder, der opstår – nu og i en nær fremtid.
At ignorere kunstig intelligens er ikke en risiko, som nogen virksomhed har råd til at løbe.
Førsteklasses forplejning på hele uddannelsen
Du kan enten tilmelde dig uddannelsen i Aarhus eller i København. Uddannelsen består af 5 undervisningsdage (kl. 9-17) med cirka 14 dages mellemrum (et af de 6 moduler er online). I Aarhus afholdes uddannelsen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, og I København på Hotel Marriott.
Undervisning, studiegrupper, pensum og eksamen – sådan er AI-uddannelsen opbygget!
“Mini MBA i Artificial Intelligence” er bygget op over 6 moduler. Udover undervisningen mødes du med en studiegruppe fem gange under forløbet og arbejder i studiegruppen videre med, hvordan du kan integrere dét, du har lært på det foregående modul, med din egen praksis. Der er desuden cirka 900 siders pensum, du skal læse gennem uddannelsen. Uddannelsen afsluttes med en 6-siders skriftlig eksamen (hvor du laver forarbejdet på modul 6). Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom på, at du har deltaget på Mini MBA i Artificial Intelligence. Det kræver dog, at du har deltaget i minimum 5 ud af 6 moduler. Tager du eksamen og består, får du i stedet et underskrevet eksamensbevis.
Færdigheder til Fremtiden: Kunstig intelligens er i hurtig udvikling og bliver stadig mere integreret i alle sektorer af samfundet, fra sundhedsvæsenet til finans, fra uddannelse til transport. Ved at uddanne dig inden for AI, vil du erhverve de færdigheder, der er nødvendige for at navigere i, og bidrage til, denne nye verden.
Karriereudvikling: Viden om kunstig intelligens er høj i kurs i mange brancher. At have en uddannelse i AI kan åbne døre til en bred vifte af jobmuligheder. Hvis du allerede er i arbejde, kan det hjælpe dig med at avancere i din nuværende karriere.
Din værdi: Du styrker din værdi på arbejdspladsen markant.
Din arbejdsgivers udbytte af uddannelsen
Øget Innovation: En medarbejder uddannet i AI kan hjælpe med at drive innovation på arbejdspladsen. Ved at forstå, hvordan AI kan anvendes, kan de udvikle nye løsninger og tjenester, forbedre eksisterende processer og produkter, og hjælpe arbejdspladsen med at være på forkant med teknologiske tendenser.
Konkurrencedygtighed: I en verden, hvor AI bliver mere og mere integreret i erhvervslivet, kan det være en konkurrencemæssig fordel at have medarbejdere med en dyb forståelse for AI. De vil være bedre rustede til at navigere i teknologiske ændringer og sikre, at virksomheden forbliver relevant og konkurrencedygtig.
Effektivitet og Produktivitet: AI har potentialet til at automatisere en række arbejdsprocesser, hvilket kan forbedre effektiviteten og produktiviteten. En medarbejder, der er uddannet i AI, kan hjælpe med at identificere, hvor og hvordan AI kan integreres i virksomheden for at opnå disse forbedringer.
Uddannelsens modul 1:
Introduktion til kunstig intelligens
Dette modul er designet til at give dig en solid forståelse af, hvad kunstig intelligens er, hvordan det fungerer, og hvordan det påvirker vores verden.
Kunstig intelligens er et felt, der har potentialet til at transformere mange aspekter af vores liv, fra den måde vi arbejder på, til den måde vi kommunikerer, lærer og endda underholder os selv. I dette modul vil vi dykke ned i AI’s historie, dens grundlæggende koncepter og de forskellige typer af AI.
Vi vil også diskutere, hvordan AI anvendes i forskellige brancher og de potentielle fordele og udfordringer det bringer. Vi vil se på, hvordan AI kan forbedre beslutningstagning, automatisere komplekse opgaver, skabe nye tjenester og produkter og hjælpe os med at forstå komplekse mønstre og trends.
Gennem interaktive læringssessioner, læsning, diskussioner og praktiske øvelser, vil du få en stærk forståelse af AI’s kernekoncepter og få et solidt fundament for at fortsætte din rejse inden for AI. Ved afslutningen af dette modul vil du have en klar forståelse af, hvad AI er, hvordan det virker, og hvordan det kan anvendes. Du vil også være klar til at dykke dybere ind i de mere avancerede emner inden for AI på de kommende moduler.
Underviser: Professor Anders Kofod-Petersen (læs mere nedenfor).
Uddannelsens modul 2:
Machine learning og deep learning i et forretningsperspektiv
Dette modul er designet til at udstyre dig med en dybdegående forståelse af machine learning og deep learning, og hvordan de kan anvendes til at skabe forretningsværdi.
I dagens erhvervsliv er evnen til at udnytte data til at træffe informerede beslutninger afgørende. Machine learning og deep learning er kraftfulde værktøjer, der kan hjælpe virksomheder (offentlige eller private) med at gøre netop det. Disse teknologier kan hjælpe virksomheder med at identificere mønstre, forstå kundeadfærd, forbedre produkter og tjenester, optimere operationer og meget mere.
I dette modul vil vi dykke ned i de centrale principper bag machine learning og deep learning. Vi vil undersøge forskellige typer af algoritmer, herunder supervised learning, unsupervised learning og reinforced learning, og dykke ned i komplekse neurale netværk, der driver deep learning. Vi vil også lære om de forskellige applikationer af machine learning og deep learning i forskellige brancher.
Men det handler ikke kun om teknologi. Vi vil også udforske, hvordan machine learning og deep learning kan anvendes i et forretningsmæssigt perspektiv. Hvordan kan virksomheder implementere machine learning og deep learning? Hvad er de potentielle udfordringer, og hvordan kan de overvindes? Hvordan kan virksomheder måle og demonstrere værdien af deres AI-investeringer?
Gennem teoretiske sessioner, praktiske projekter og case-studier, vil vi forstå, hvordan machine learning og deep learning kan transformere forretningsprocesser og skabe værdi. Vi vil se på virkelige eksempler på virksomheder, der har brugt machine learning og deep learning til at forbedre deres resultater og undersøge de strategier, de har brugt.
Ved afslutningen af dette modul vil du have en solid forståelse af, hvordan machine learning og deep learning fungerer, og hvordan de kan anvendes i en forretningskontekst. Du vil være udstyret med de redskaber, der er nødvendige for at implementere og styre AI-projekter effektivt, og forstå hvordan du kan bruge machine learning og deep learning til at drive innovation og skabe konkurrencemæssige fordele.
Underviser: Rasmus Steiniche, CEO hos Neurospace (læs mere nedenfor).
Uddannelsens modul 3:
ChatGPT & Natural Language Processing (NLP)
Dette modul er designet til at give dig en indgående forståelse af ChatGPT’s mange forretningsmæssige muligheder og til de øvrige typer af Natural Language Processing, der er en spændende og hurtigt udviklende underkategori inden for kunstig intelligens, som fokuserer på interaktionen mellem mennesker og maskiner via naturligt sprog.
ChatGPT har et utal af avendelsesmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænserne. I dag har ChatGPT særligt vist sit værd inden for kundeservice, idéudvikling, indholdsgenerering, copywriting, automatisering af arbejdsprocesser, produktudvikling, beslutningstagning, intern kommunikation, uddannelse og træning, dataanalyse og research. Det vil derfor uundgåeligt påvirke din arbejdsplads.
Vi udforsker desuden de grundlæggende principper og teknikker inden for Natural Language Processing, herunder syntaksisk analyse, semantisk forståelse, kontekstuel fortolkning og sentimentanalyse. Vi vil undersøge, hvordan maskiner kan “lære” sprog gennem både regelbaserede systemer og statistiske metoder, samt se på de nyeste fremskridt inden for feltet.
Gennem en blanding af undervisning, hands-on øvelser og diskussioner, vil vi udforske Natural Language Processing i dybden, både som en teoretisk disciplin og en praktisk færdighed. Ved afslutningen af dette modul vil du have en solid forståelse af ChatGPT og af Natural Language Processing generelt og dens mange anvendelser. Du vil være i stand til at anvende dine nye færdigheder og viden i praksis og blive en del af den spændende verden af AI og sprogteknologi.
Underviser: Frederik Holse, AI-specialist hos Microsoft (læs mere nedenfor).
Uddannelsens modul 4 (online):
AI & sustainability / Cases fra danske arbejdspladser
Dette modul kan du tage fra sommerhuset eller lænestolen. Det er nemlig en samling af video lessons, vi har lavet til dig – og som du ser du ser selv og efterfølgende arbejder med i din studiegruppe. Videoerne deler sig i to emner:
Hvordan kan kunstig intelligens bidrage til at løse de bæredygigtighedsproblemer, som kloden og menneskeheden står over? For sagen er, at det kan kunstig intelligens! Med den rette data, kan AI spille en meget vigtig rolle i at mindske overforbrug, reducere udledning af CO2, undgå overproduktion, øge produkters livstid og gøre produkter mere bæredygtige.
Hvordan arbejder andre danske arbejdspladser med kunstig intelligens? Vi byder på en række videocases, hvor danske arbejdspladser selv forklarer dig, hvordan de bruger kunstig intelligens til at optimere, effektivisere, styrke forretningen og til at udvikle nye veje frem.
Undervisere: Rasmus Steiniche, CEO hos Neurospace + AI-ansvarlige fra danske virksomheder.
Uddannelsens modul 5:
Etik, bias, regulering og standarder i arbejdet med kunstig intelligens
Dette modul tager fat i en række rammer for og implikationer af arbejdet med kunstig intelligens. Du lærer om den EU-regulering, der træder i kraft d. 1. januar 2025 og om standarder inden for AI. Og endelig udforsker vi de komplekse etiske spørgsmål og potentielle trusler, der opstår i forbindelse med udvikling og anvendelse af kunstig intelligens.
Kunstig intelligens har potentialet til at forandre vores samfund på dybtgående måder, og det bringer et mylder af både muligheder og udfordringer med sig. Når vi navigerer i denne nye verden, er det afgørende, at vi gør det med et klart etisk kompas og en dyb forståelse for de potentielle risici og trusler, herunder fx databeskyttelse, bias i AI.
Ved afslutningen af dette modul vil du have et klart billede af de etiske udfordringer og potentielle trusler, der er forbundet med AI. Du vil forstå lovgivningen inden for området og have en klar forståelse af AI’s implikationer for erhvervslivet, samfundet og fremtiden. Du vil således være i stand til at tage informerede, etisk forsvarlige beslutninger i din fremtidige arbejde med AI, og bidrage til at skabe en fremtid, hvor AI bruges til at skabe positiv forandring.
Underviser: Maria Jensen, Machine Learning Engineer hos Neurospace (læs mere nedenfor).
Uddannelsens modul 6:
Strategisk AI-roadmap for din arbejdsplads
På dette sidste modul bliver det endnu mere hands-on. Her vil du arbejde praktisk med at udvikle et roadmap for din arbejdsplads’ brug af kunstig intelligens i fremtiden. Underviseren guider og udfordrer jer gennem de overvejelser og beslutninger, der skal tages ift. at udvikle en køreplan for et projekt eller for en generel AI-strategi.
I en afveksling mellem korte faglige oplæg, innovationsøvelser, gruppesparring, individuelle øvelser og drøftelser i plenum, vil du arbejde med at definere behovet for din arbejdsplads; undersøge hvad AI kan hjælpe med; udarbejde en klar AI-vision, outline en spilleplan; indsætte de rette folk og ressourcer; få dine stakeholders med ombord; implementere; overvåge udviklingen; og tage stilling til de etiske implikationer.
Dine overvejelser og beslutninger her danner udgangspunkt for at skrive eksamensopgaven. Du afslutter således uddannelsen med et AI-roadmap.
Facilitator: Professor Anders Kofod-Petersen (læs mere nedenfor).
Fagligt stærkt pensum
Forud for AI-uddannelsen vil du få tilsendt pensum til hver af de 6 undervisningsdage (cirka 150 sider per modul), som du læser under uddannelsen. Pensum er spækket med al den vigtigste viden om kunstig intelligens og varierer fra alt lige fra bøger og artikler til videoer.
Pensum og materiale indgår i prisen for Mini MBA i Artificial Intelligence, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Pensum til første modul bliver tilsendt inden første dag, så du har god tid til at læse det. Tilmelder du dig tæt op ad uddannelsens start, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan nå at modtage materialet til første dag? Så kontakt os på chat eller mail, og så finder vi en løsning.
Mulighed for betaling via Bruttolønsordning
Hvis du selv skal betale for AI-uddannelsen og er ansat et sted, kan du muligvis benytte Bruttolønsordningen. Den reducerer din samlede udgift (og koster ikke din arbejdsgiver noget). Ring til os på tlf. 70 278 279 eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk for at høre mere om ordningen.
Anders Kofod-Petersen er en af landets mest eftertragtede eksperter inden for kunstig intelligens. Han formår at kombinere dyb teknisk indsigt med forretningssans og organisationsforståelse. Alt sammen nede på jorden.
Han er uddannet cand.scient i informatik og dr. scient i kunstig intelligens. Han har altid arbejdet i krydsfeltet mellem akademisk forskning og industriel anvendelse.
Anders har i 20 år været tilknyttet det akademiske miljø inden for kunstig intelligens. Primært ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim, Norge, hvor han har et professorat. I tillæg har han samtidig arbejdet i mange virksomheder med anvendelse af kunstig intelligens.
Sidst, men ikke mindst, har han bidraget til udbredelse og anvendelse af kunstig intelligens, både igennem sine hverv i private virksomheder og gennem bidrag som blandt andet formand for det danske arbejde med standardisering af kunstig intelligens.
Frederik Holse er ansat som AI-specialist hos Microsoft, hvor han hjælper nogle af Danmarks største organisationer med at få mest muligt ud af deres Data & AI. Med en baggrund inden for procesautomatisering og -optimering har Frederik tidligere hjulpet med at opbygge de organisatoriske enheder, der er nødvendige for at omdanne nye teknologier til forretnings- og organisationsmæssige kapabiliteter.
Han er desuden ekspert i de forretningsmæssige perspektiver af ChatGPT og andre AI Language Processing Models.
Frederik er passioneret omkring det hurtigt udviklende AI-landskab og omkring at afprøve innovative ideer, der muliggøres af teknologien – og han bringer dig med på den rejse, som verden står over for i AI-regi.
Maria Jensen er Machine Learning Engineer og medstifter af Neurospace, som udvikler machine learning-løsninger til danske og udenlandske kunder. Og hun har specialiseret sig i, hvordan man praktisk kan implementere AI-standarderne i sin organisation, herunder AI Act, GDPR og NIS2, og hun er en eftertragtet foredragsholder.
Maria er uddannet civilingeniør inden for teknologibaseret forretningsudvikling. Hun er IDAs ekspert indenfor kunstig intelligens og machine learning. Og så er hun desuden medlem af AI-komiteen i Dansk Standard.
Rasmus Steiniche er tech-iværksætter, CEO, software-ingeniør og Executive MBA inden for teknologiledelse – og så er han en af Danmarks største ressourcer inden for artificial intelligence!
Rasmus har et uhyre skarpt blik for, hvordan organisationer kan bruge teknologi til at løse nogle af de udfordringer, vi står overfor i dag. Han arbejder med optimering af drift og vedligehold samt den grønne omstilling ved hjælp af data og maskinlæring.
Rasmus stiftede Neurospace i 2019 efter at have besøgt Silicon Valley, hvor han for alvor oplevede perspektiverne inden for machine learning og data. Neurospace hjælper virksomheder med at bruge allerede eksisterende data til at blive endnu bedre til det, de gør, ved at bygge data-platforme, maskinlæring, MLOps og Computer Vision.
Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. bøger og udsøgt forplejning på alle AI-uddannelsens undervisningsdage. Betaling 21 dage før uddannelsens start.
Varighed: 6 moduler (cirka 3 måneder)
Tilmeld dig kurset
Startdato: 29. november 2023 kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 29. november 2023 Modul 2: 13. december 2023 Modul 3: 3. januar 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 24. januar 2024 Modul 6: 7. februar 2024
Copenhagen Marriott Hotel
Startdato: 30. november 2023 kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 30. november 2023 Modul 2: 14. december 2023 Modul 3: 4. januar 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 23. januar 2024 Modul 6: 8. februar 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 18. marts 2024 kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 14. marts 2024 Modul 2: 3. april 2024 Modul 3: 16. april 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 8. maj 2024 Modul 6: 21. maj 2024
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
Startdato: 21. marts 2024 kl. 9.00-16.00Tilmeld Uddannelsen består af flere moduler:
Program
Modul 1: 21. marts 2024 Modul 2: 4. april 2024 Modul 3: 19. april 2024 Modul 4: Online (når det passer dig) Modul 5: 7. maj 2024 Modul 6: 23. maj 2024
Få vores e-bog med 99+1 hemmeligheder om kommunikation GRATIS!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev (som 28.576 andre videbegærlige), og få dit eksemplar af vores e-bog “99+1 tips, tricks og hemmeligheder, der vil ændre din kommunikation” – samt tips og nyheder, der gør dit arbejdsliv bedre. Ved tilmelding accepterer du vores databetingelser.