calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Dya

Dya er ikke bare ekspert i præsentationsteknik – hun er også dygtig til at få sine kursister til at udleve deres fulde potentiale, når de præsenterer.

Hun er skuespiller, og det er med udgangspunktet i den faglighed, at hun gør det at formidle til noget enkelt og håndgribeligt – både for formidlere og publikum. Dya har yderligere styrket sin faglige profil med en master i drama- og teaterpædagogik fra Københavns Universitet.

Dyas undervisning er nærværende og særdeles kompetent. Og hun har mange års erfaring med at undervise i præsentationsteknik i danske virksomheder, både for medarbejdere, ledere og topchefer.

Som skuespiller er Dya Bodilnomineret for sin medvirken i spillefilmen ’Lang historie kort’. Og mange kender hende nok også fra hendes rolle i ’Klovn’.

dyajh@aroskurser.dk

Super inspirerende kursusleder. Hun var bare så god, indlevende, dygtig og meget inspirerende. Hun fik alle med, så udbyttet var optimalt.

Dorte Lund - Nordea

Dya er en fantastisk underviser! Hun tilfører undervisningen rigtig meget med sin baggrund som skuespiller og har helt styr på sit teoretiske bagland. Samtidig er hun hurtig til at skyde sig ind på hver enkelt deltagers svage punkter og hjælpe dem målrettet fremad.

Jeppe Hjorth - AAK

Dya er enormt professionel, og hun havde blik for den enkelte deltager, så vi konstant fik konstruktiv kritik og personlige tilbagemeldinger. Hun formåede at udfordre os individuelt.

Anni Clemensen - Mariagerfjord Kommune

Dya er en superformidler, der kunne ramme alles behov og udviklingspotentiale lige på kornet. Hun var inspirerende og kompetent, virkelig en ren fornøjelse.

Tina Koch Ritter - Lyngby-Taarbæk Kommune

Kursuskategorier

Loading