calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Skal vi designe og afholde en bæredygtighedsuddannelse hos jer?

Har I brug for jeres helt egen bæredygtighedsuddannelse? Så lad os skræddersy den til jer!

Processen er helt enkel (4 steps)

 1. I tager fat i os (se nedenfor).
 2. Vi sætter et indledende møde op hos jer, hvor I fortæller om jeres overvejelser, og vi spiller ind med en række muligheder. Vi deltager med direktør for partnerskaber Morten Lund, uddannelseschef Anders Rosenlund, og evt. professor Steen Hildebrandt.
 3. Vi udarbejder et oplæg på en skræddersyet bæredygtighedsuddannelse.
 4. I giver feedback på oplægget, og vi finder sammen den helt endelig version og sætter i værk.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Afhænger af omfanget af opgaven.

Kontakt os og få et tilbud

Tag fat i os på tlf. 70 278 279, eller send en mail til vores direktør for partnerskaber Morten Lund på tlf . 27 77 32 26 eller morten@arosbusinessacademy.dk.

Hvem bør få en skræddersyet bæredygtighedsuddannelse?

Der er typisk to grunde til, at kunder kontakter os ift. en skræddersyet bæredygtighedsuddannelse:

 1. De vil gerne realisere en ambitiøs plan om bæredygtig omstilling og har derfor brug for at mobilisere hele organisationen (eller centrale medarbejdere, der bliver bæredygtighedsambassadører).
 2. De har en række konsulenter eller rådgivere med kundekontakt, som har brug for mere viden om bæredygtighed (enten for at rådgive kunderne inden for bæredygtighed eller for blot at forstå kundernes virkelighed bedre).

Falder jeres behov inden for et af disse punkter? Måske er det en kombination af de to. Eller måske noget helt andet?

Hvor mange medarbejdere drejer det sig om?

Vi har en tommelfingerregel:

Færre end 20 medarbejdere: Det kan være en fordel for jer, at vi opretter en partneraftale, så I løbende kan sende medarbejdere på vores uddannelse Mini MBA i Sustainability Management til en god pris med fuld fleksibilitet på startdatoer. I behøver således ikke at sætte alle på det samme hold, men kan sende drypvis. Og jeres medarbejdere vil få en masse input fra medstuderende fra helt andre brancher og professioner.

Flere end 20 medarbejdere: Det kan være en fordel for jer, at vi designer en uddannelse specifikt til jer og afholder den hos jer. Denne løsning giver jer bedre mulighed for tilpasning til jeres medarbejderes specifikke behov og arbejdssituation.

Men der er ingen regler uden undtagelser. Derfor …

Tag fat i os for en indledende snak

Hvis I overvejer at efteruddanne medarbejderne inden for bæredygtighed, så grib ud efter vores direktør for partnerskaber Morten Lund på tlf . 27 77 32 26 eller morten@arosbusinessacademy.dk.

Vi står for alt det praktiske, når uddannelsen kører

Når vi har den endelig plan klar, tager vi helt over. Vi sørger således for mailflow til deltagerne, indkøb af pensum, oprettelse af studiegrupper, booking af undervisere, udsendelse og indsamling af spørgeskemaer, evalueringer, evt. print af materiale, øvelser mellem undervisningsdagene, uddannelsesbeviser og meget mere.

På den måde kan I bruge jeres tid på det, I er bedst til, og som skaber mest værdi for jeres arbejdsplads.

 

Deltagernes udbytte

 • En grundig teoretisk og praktisk viden om bæredygtighed og FN's Verdensmål. En viden, de nemt kan omdanne til konkrete tiltag, projekter og transformationer på en arbejdsplads.

 • De bliver undervist af nogle af landets førende bæredygtighedseksperter, der sikrer, at de får et mærkbart kompetenceløft, de kan trække på i deres arbejde.

 • De styrker deres værdi på arbejdspladsen markant, idet de er i stand til at udvikle og drive bæredygtighedsprojekter med impact.

Arbejdspladsens udbytte

 • Jeres arbejdsplads får skyts til at minimere jeres footprint og samtidig opbygge et endnu stærkere brand.

 • Jeres arbejdsplads mindsker risikoen for at ende i en shitstorm.

 • Jeres arbejdsplads får adgang til nye forretningsmodeller og forretningsstrategier.

Vi tager hånd om jeres læring!

For os handler alting om, at jeres medarbejdere får en positiv forandring ud af denne uddannelse! Derfor lægger vi en grundig plan for uddannelsen sammen med jer og dykker godt ind i jeres særlige situation og behov som arbejdsplads. Vi spørger desuden ind til deltagernes specifikke forudsætninger og behov før kursusstart. Og vi sørger for, at de efter kurset let kan bruge deres nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor de er – så de nemt kan skabe endnu større værdi for arbejdspladsen.

Professor og ekspert i ledelse Steen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt

Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet.

Steen Hildebrandt er forfatter til mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse.

Han er desuden medstifter og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere.

steen@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
Morten Lund. Kommerciel direktør

Morten Lund, direktør for partnerskaber

Morten er direktør for partnerskaber. Sammen med vores to founders, Anders Rosenlund og Susan Hjorslev, udvikler han den overordnede kommercielle strategi, så den linker op mod Aros Business Academy´s ambitiøse vækstplaner. Implementeringen varetages sammen med det øvrige salgsteam. “Når vores kunder og partnere udvikler sig, gør vi det også”, er hans motto.

morten@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil
anders-rosenlund

Anders Rosenlund, uddannelseschef

Som uddannelseschef sikrer Anders Rosenlund, at Aros altid leverer kurser og uddannelser, der skaber impact for deltagerne og for deres arbejdspladser. Han er uddannet inden for didaktik og pædagogisk filosofi (og dermed en vaskeægte læringsnørd) og er ofte hovedarkitekten, når vi designer nye kurser og uddannelser – og når vi designer længerevarende skræddersyede uddannelsesforløb ude hos vores største kunder. Anders ansætter nye undervisere, giver sparring til vores næsten 100 undervisere og hjælper underviserne til at optimere deres undervisning, så den går fra ‘fantastisk’ til ‘helt fantastisk’.

Anders er co-founder af Aros Business Academy.

ar@arosbusinessacademy.dk

Fuld profil

Pris

Afhænger af omfanget af opgaven.

Kontakt os og få et tilbud

Tag fat i os på tlf. 70 278 279, eller send en mail til vores direktør for partnerskaber Morten Lund på tlf . 27 77 32 26 eller morten@arosbusinessacademy.dk.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading