calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen

Anders Madsen Pedersen, cand.merc., er kommerciel direktør i DAHL Advokatfirma med ansvar for strategiudvikling og forretningsplaner. Desuden bistår Anders DAHLs klienter ad hoc med strategiudvikling, forretningsplaner, bestyrelsessparring og executive sparring. Anders har gennemført 150 strategiprocesser!

Anders har en M.Sc. i Business Administration og har i 10 år arbejdet som strategikonsulent og rådgiver for ejere, bestyrelsen og topledelsen i en række af Nordens mest markante, succesfulde og ambitiøse virksomheder – både i C25-segmentet og i SMV. Desuden også for offentlige organisationer og kommuner. Han har skrevet om emnet ved verdens største business-forlag, Cengage Learning i London, og har ageret ekstern lektor, forelæser og key note speaker på flere universiteter.

andersmp@aroskurser.dk 

Kursuskategorier

Loading