calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Anne Mette

Anne Mette har gennem mere end 15 år fungeret som konsulent og projektleder for såvel offentlige og private organisationer og har en bred undervisningserfaring samt en baggrund som bl.a. HR- og uddannelseschef i detailhandlen.

 

Teorier er fantastiske, men hverdagen passer sjældent fuldstændig til teorien. Det har Anne Mette øje for og bruger sin store erfaring med at udvikle projektledere og organisationer til at inspirere deltagerne til at finde veje, der passer til netop deres kontekst. Hun er optaget af, at du går ud ad døren med en solid portion ny viden og inspiration til at gøre dit projektarbejde bare lidt lettere.

 

Anne Mette er uddannet cand.merc. og har en række certificeringer: IPMA, Prince2 Practitioner, Half Double Foundation, MBTI, JTI, TeamCulture, HBDI.

Kursuskategorier

Loading