calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Internt kursus: Svensk på jobbet: Intensivt kursus i svensk

Kurset klæder dig på til at kommunikere med kolleger, kunder og samarbejdspartnere – på svensk

I lære at

 • Praktisk træning i at forstå og tale svensk
 • Individuel sparring og feedback på dit svenske
 • En udvidelse af det generelle svenske erhvervsvokabular
 • En udbygning af det specifikke svenske ordforråd inden for dit fagområde
 • Total forståelse for svensk udtale
 • Indblik i den svenske erhvervskultur – hvad er sandt, og hvad er falsk om svensken?
 • Redskaber til korrekt svensk e-mailkommunikation
 • Indførsel i de svenske høflighedsformer.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Du behøver ikke at kunne tale svensk for at deltage på dette kursus. Du er fx:

 • Dansk medarbejder i Sverige
 • Dansker med svenske kolleger
 • Ansvarlig for svenske samarbejdspartnere eller kunder.

Svensk og dansk er ikke det samme

Svensk og dansk ligner hinanden. Og netop derfor stiller det store krav til din sproglige kunnen, hvis du skal kommunikere effektivt med svenskere. For svensk og dansk er IKKE ens, og en lille sproglig misforståelse kan let skabe forvirring og resultere i fejl i arbejdet. Går du skævt af den svenske kultur, risikerer du også at skabe gnidninger i samarbejdet. Der er altså al mulig grund til at strømline dit svenske arbejdssprog!

Hvad er sandt og falsk på svensk?

Dette kursus i svensk på jobbet har også en erhvervskulturel dimension – for som alle gode naboer har svenskerne og danskerne tonsvis af fordomme om hinanden! På kurset lærer du, hvad der er op og ned på den svenske kultur i forhold til den danske, så du kan kommunikere uden om misforståelser og få et succesfuldt arbejdsliv på svensk.

Du får masser af træning og sparring!

Kurset er funderet på en praktisk tilgang til sproget. Gennem samtaleøvelser, sparring og rollespil træner du dine nye svenskfærdigheder på kurset, og du bliver rustet til at agere på svensk som mødeleder og mødedeltager, som oplægsholder, over telefon, på e-mail, til konferencer og i frokoststuen.

Meget tilfredsstillende kursus, som vil mindske den sproglige barriere i mit fremtidige arbejde.

Jane Poulsen - Telia

Dit udbytte

 • Du får en solid forståelse for, hvordan man kommunikerer på svensk i erhvervssammenhænge, og du lærer at bruge de specifikke fagtermer fra dit felt på svensk

 • Du bliver mere effektiv, når du arbejder på svensk, fordi din kommunikation bliver klar og målrettet, og din forståelse for svensk arbejdskultur bliver helt strømlinet

 • Du bliver mere tryg i at udtrykke dig mundtligt og skriftligt på svensk, så du kan kommunikere mere sikkert og måske finde glæden ved det svenske sprog.

Din arbejdsgivers udbytte

 • Du kan varetage dine arbejdsopgaver i svensk regi bedre og mere effektivt, når du får helt styr på sproget. Der er mindre spildtid og spildkapacitet pga. misforståelser

 • Din arbejdsgiver får en medarbejder, der kan varetage en lang række arbejdsopgaver internt og eksternt på professionelt svensk. Blandt andet en kompetent mødeleder og oplægsholder

 • Din arbejdsplads får en vidensressource i kraft af din nyerhvervede ekspertise inden for erhvervssvensk. Både din generelle viden om svensk erhvervssprog og din specifikke viden om netop jeres felt kommer hele virksomheden til gode.

Kursusprogrammet for de to dage

 • Du bliver introduceret for en række typiske svenske ordvendinger og fraser, som du bør kende til.
 • Vi arbejder med de øvelser, I har forberedt hjemmefra.
 • Bliv ekspert i at skrive e-mails på svensk. Du får teknikkerne til at skrive e-mails til både kollegaer og kunder.
 • Vi prøver din nye viden af i praksis gennem øvelser.
 • Tid på svensk kan skabe forvirring. Her stiller vi skarpt på tid og de typiske faldgruber.
 • Bliv klogere på myter! Vi ser nærmere på de myter, som du bør kende til.

mini mba, Steen hildebrandt

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Christel er kundechef hos Aros Business Academy. Hun tager sig af at designe skræddersyede kurser og forløb til vores mange kunder, så deres ledere og medarbejdere kan blive endnu skarpere. Tag endelig fat i hende, hvis du har en forespørgsel. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info. christel@arosbusinessacademy.dk  Direkte: 3175 2054

Underviser hos Aros Business Academy, Magnus

Magnus

Magnus har læst litteraturvidenskab og skandinaviske sprog ved Lunds Universitet og Københavns Universitet – og så er han svensker!

Han har mere end 20 års erfaring med undervisning af danske medarbejdere i svensk erhvervssprog og –kultur.

Magnus er engageret og passioneret omkring sin undervisning, og han går op i, at den enkelte kursist får mødt sit specifikke sproglige behov i undervisningen.

magnus@aroskurser.dk 

Fuld profil

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset. Betaling 21 dage før kursusstart.

Ny dato på vej

Er du interesseret i dette kursus?

Kontakt os, og hør om mulige datoer

Kursuskategorier

Loading