calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Video til nettet og sociale medier

Lær at udnytte videomediets fulde potentiale og teknikken bag. På dette interne kursus får I indblik i de mange fordele og muligheder video giver, og I får selv lov at prøve kræfter med dem gennem praktiske øvelser og opgaver.

På dette kursus lærer I blandt andet:

 • At bruge video til branding, produkt, præsentation, event m.m.
 • At inddrage video som et led i virksomhedens eller institutionens kommunikation.
 • At producere bedre videomateriale med færre midler.
 • At fortælle den gode historie gennem interview og forskellige fortælleteknikker.
 • At stå foran kameraet.
 • At bruge skudliste, storyboard og andre hjælpemidler.
 • At udvælge den genre, der passer til netop din arbejdsplads.
 • At forstå videomediets potentiale, og hvad det kræver at komme godt fra start.
97,9 %

af vores kursister mener, at underviseren var meget god/god til at tilpasse indhold og undervisning til dem.

Pris

Skræddersyet kursus afholdt hos jer!

Kontakt os og få et tilbud

Prisen er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. en miniguide om god læring, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.
Betaling 21 dage før kursusstart.

Hvem bør deltage på dette kursus?

Dette kursus er for dig, der arbejder med kommunikation, information eller marketing på nettet. Om du er webredaktør, informationsmedarbejder, sælger eller noget helt tredje, vil dette kursus i videoproduktion til nettet hjælpe dig med at nå din målgruppe på tværs af de forskellige platforme. Kurset tilpasses nøje dit niveau og dine behov, så du er sikker på at gå derfra med nye kompetencer.

Kommunikér med levende billeder

Jo bedre vi kommunikerer, jo bedre bliver vi forstået. Med dette kursus i videokommunikation tilføjer I en helt ny dimension til jeres kommunikationskompetencer. Med video har I nemlig mulighed for at kommunikere mere effektivt til jeres målgruppe, uanset om det er til hjemmesiden, internt eller andre digitale platforme som fx Facebook, YouTube og Instagram.

Fra idé til færdigt produkt

På kurset kommer I rundt om alle aspekter af videoproduktion fra planlægningsfase til slutresultat. I bliver fortrolige med teknikken og lærer at lave flotte optagelser. Det betyder, at I får indføring i kameravinkler, beskæring samt lys og lyd. Desuden lærer I, hvordan man bruger en skudliste, storyboard og ikke mindst hvordan man sætter det hele sammen i redigeringsfasen.

Ét medie, flere genrer

Video kan bruges til mange forskellige formål, og der findes mange betegnelser for de forskellige kategorier af videoer. På kurset gennemgår I de forskellige genrer, så I ved, hvilke genrer der kan hjælpe jer med at nå lige præcis jeres målsætninger.

 • Branding
 • Profilvideo
 • Præsentationsvideo
 • Intern og ekstern kommunikation
 • Produktvideo
 • Instruktionsvideo
 • Reklamevideo
 • Kampagnevideo
 • Event og messevideo etc.

Husk iPhonen!

Intet kursus i videoproduktion uden praktisk erfaring! På kurset får I mulighed for at prøve kræfter med egen produktion. I får et indblik i, hvad det kræver at producere jeres egne videoer, og hvor langt man kan komme, inden man skal investere i bedre udstyr eller ringe til en professionel. Videoerne optages med iPhone eller iPad, der medbringes af jer, og der undervises i iMovie, som skal være installeret inden kurset. Har I allerede investeret i mere avanceret udstyr, tilpasses kurset naturligvis herefter, og redigeringen vil i stedet foregå i enten Filmora eller Adobe Premiere.

Dit udbytte

 • Hands on erfaring med videoproduktion og alt hvad det indebærer, så du ved præcis, hvordan du skal gribe dine kommende produktioner an, helt fra tegnebræt til redigeringfase.

 • Et grundlæggende kendskab til genre og produktion, der hjælper dig med at udnytte mediets fulde potentiale ifht. virksomhedens kommunikationsplan.

 • Et øget kompetenceniveau uanset dit udgangspunkt, idet undervisningen tilpasses netop din konkrete situation og erfaring.

Din arbejdsgivers udbytte

 • En styrket kommunikation til de forskellige målgrupper, fordi medarbejderne nu forstår at tilpasse produktionen til det aktuelle publikum.

 • En øget effektivitet når det kommer til videoproduktion, fordi medarbejderne ved, hvordan de opnår størst effekt med færrest midler.

 • En stærkere brandingprofil på internettet og de sociale medier, fordi I nu kan producere skarpere indhold, så budskabet fremstår klart.

Kursets underviser tager hånd om din læring!

For os handler alting om, at du får en positiv forandring ud af dette kursus! Derfor spørger vi ind til dine forudsætninger og behov før kursusstart. Og underviseren sørger for, at du efter kurset let kan bruge dine nye redskaber, kompetencer og viden der, hvor du er – så du nemt kan skabe endnu større værdi for dig selv og for din arbejdsplads.

Tilmeld dig kurset, og få en gratis miniguide!

Når du tilmelder dig dette kursus, sender vi dig vores lille miniguide ”Få større udbytte af dine kurser”. Med guiden får du enkle tips til, hvordan du får størst muligt udbytte af dette kursus – og af alle dine fremtidige kurser.

Skal vi skræddersy et kursus til jer?

Vi afholder hver dag skræddersyede kurser og uddannelser ude hos kunderne. Og vi vil også rigtig gerne hjælpe jer! Tag en snak med os på tlf. 70 278 279 eller skriv til kundechef Christel Roust på christel@arosbusinessacademy.dk. Så får I et uforpligtende kursusoplæg inkl. priser og praktisk info.

Anders Koch, underviser på medietræning

Anders Koch

Anders er en erfaren kameramand og fotograf. Han har arbejdet bag kameraet i de sidste 25 år og har blandt andet været hos både DR, TV2 og SBS.

Anders har optaget i vidt forskellige miljøer, og han har prøvet kræfter med alt fra filmning ud af flyvende helikoptere til et hektisk (men dog mere jordnært) nyhedsstudie.

Anders’ ekspertise bag kameraet er din kilde til en bedre forståelse for medierne, og han kan give dig en klar indsigt i, hvad kameraholdet ville ønske du vidste, før du kom i studiet.

andersk@aroskurser.dk 

Fuld profil

Ring til os på 70 278 279, eller skriv til info@arosbusinessacademy.dk.
Så finder vi sammen ud af, hvad der vil være det bedste for jer.

Kursuskategorier

Loading