calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user
Anders Rosenlund

Anders

Anders Rosenlund har tidligere arbejdet som chefkonsulent i den pædagogiske konsulentvirksomhed Fundera og har efterfølgende været ansat som direktør i tekstbureauet Aros Tekst, der er en forløber for kursusvirksomheden Aros Kurser, som i dag hedder Aros Business Academy.
Anders er uddannet cand.pæd. i pædagogisk filosofi og har desuden en læreruddannelse samt en uddannelse fra Danmarks Journalisthøjskole.

Som uddannelseschef varetager Anders det daglige arbejde med at ansætte nye undervisere; at give sparring til underviserne, hjælpe dem med at skræddersy deres kurser; at udvikle nye kurser, når der opstår nye behov på markedet; og at sikre, at Aros Business Academy fortsat leverer unikke kurser af meget høj kvalitet.

anders@arosbusinessacademy.dk

Kursuskategorier

Loading