calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Skriftlig kommunikation

Find dit kursus i skriftlig kommunikation her!

Liste over kurser

Kursus: Skriv til nettet – bedre webkommunikation

Kursus: Skriv til nettet – bedre webkommunikation

Lær at skrive effektive og fængende tekster til internettet og få gode råd om søgemaskineoptimering! Dette kursus i webkommunikation gør dig til ekspert i at skrive funktionelle og interessante webtekster. På kurset får du også en gennemgang af webkommunikationen på dit eget website.

Kursus: Skriv korrekt dansk

Kursus: Skriv korrekt dansk

Dette er et kursus for dig, der én gang for alle vil have styr på grammatikken og de sproglige faldgruber. Vi kommer hele vejen rundt om tegnsætning, stavning og typiske sproglige fejl.

Kursus: Skriv bedre tekster

Kursus: Skriv bedre tekster

Genfind glæden ved at skrive tekster på dit arbejde. Lær at gøre dine tekster knivskarpe, så de formidler dit budskab både levende og præcist. Du lærer fx at sætte en krog i din læser og bruge sproglige billeder, så de virker.

Skriv de bedste jobannoncer

Skriv de bedste jobannoncer

Dette kursus lærer jer, hvordan I skriver en god og målrettet jobannonce, så I sikrer jer de helt rigtige ansøgere. På kurset arbejder I blandt andet med mediets rolle i jobannoncens udformning, at styre uden om klichéerne og at motivere læseren med fængende overskrifter og tekster.

Kursus: PR i praksis

Kursus: PR i praksis

I bliver eksperter i PR gennem redaktionel omtale, som er langt billigere og mere effektiv end dyre annoncer. Med redaktionel omtale skaber I troværdighed om virksomheden eller brandet – og det kan ses på bundlinjen!

Kursuskategorier

Loading