calendar-grid calendar-list course-callendar-hover course-callendarcourse-overview-hover course-overview credit-carde-book-hover e-book facebook-hover facebook iconslightbulb linked-in-hover linked-in online-help-hover online-help pp-thumb-up-02 right-arrow search-hover search select-arrow thumbs-up twitter-hover twitter user

Skriftlig kommunikation

Få større skriftlig gennemslagskraft med et kursus i skriftlig kommunikation!

Find det rette kursus for dig herunder! Eller klik her for at læse om tilpassede kurser hos jer!

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Kursus: Lynkursus i korrekturlæsning

Vores lynkursus i grammatik giver dig alt, hvad du behøver for at kunne arbejde effektivt og kompetent med korrekturlæsning. Vi arbejder med avanceret grammatik, tegnsætning og praktisk korrekturlæsning. Arbejdsformen er en god blanding af teoretisk undervisning samt gode råd og tricks fra kernen af korrekturlæsermiljøet. Christel er en af landets absolut dygtigste korrekturlæsere, og hun vil give dig personlig sparring i løbet af kurset. Vil du “blot” være en haj til dansk grammatik, er dette også et kursus for dig.

Kursuskategorier

Skriftlig kommunikation

Bliv en ørn til skriftlig kommunikation med et skrivekursus

På denne side kan du se alle vores kurser i skriftlig kommunikation. Med et kursus i skriftlig kommunikation bliver du både bedre rent sprogligt og grammatisk, men du lærer også at skrive tekster der fanger og fastholder din læser. Et skrivekursus vil derfor gøre dit tekstarbejde mindre besværligt, og meget vigtigt; væsentligt sjovere.

Hvilket skrivekursus skal du vælge?

Vi tilbyder flere forskellige kurser i skriftlig kommunikation, så der er noget for enhver smag. Hvis du gerne vil lære at skrive korrekt dansk, og få helt styr på grammatikken og sproglige faldgruber, så er vores kursus ’Skriv korrekt dansk’ lige noget for dig. Hvis du derimod mere ønsker et kursus i at skrive gode artikler, så kan du på dette kursus lære alt om de journalistiske virkemidler. Hvis du arbejder med HR og tit skriver jobannoncer, så kan du også få et kursus i, hvordan du skriver gode og målrettede jobannoncer, så du tiltrækker de helt rette kandidater.

Internt kursus i skriftlig kommunikation

Vores kurser i skriftlig kommunikation kan også køres som interne kurser, hvis I er flere fra virksomheden, som ønsker at deltage. Der er mange fordele ved et internt kursus, da I får mulighed for at tage udgangspunkt I lige netop de områder, der er mest relevante for jer. Et internt kursus i skriftlig kommunikation kan dermed skræddersyes til lige netop jeres behov. Ønsker I at høre mere om et internt kursus i skriftlig kommunikation, er I meget velkomne til at ringe til os på 70 278 279.
Loading